Hölgyek Életkora ...

Nem szeretnék a Hölgyek életkorával viccelődni, hiszen én sem vagyok már igazán fiatal ...

Évekkel ezelőtt kíváncsi voltam, hogy az 50plusz-klub német nyelvű változatában milyen a hölgy résztvevők életkor eloszlása.

A 90 feletti életkorban 29 hölgyet találtam.

Olvasgattam személyes adataikat és feltünt, hogy kevés kivétellel, jóval fiatalabb férfi partnert kerestek. Élénken emlékszem rá, hogy az egyik 90 feletti hölgy 58-68 közötti életkort említett..

Kissé meglepődtem, de úgy gondoltam, hogy egy jómódú idős hölgy miért ne szerethetne egy jóval fiatalabb férfit tudni a környezetében. Ez számomra még életszerűnek is tünt, nem gondoltam arra, hogy 29 hölgy szórakozásból jóval idősebbnek mondaná magát valódi életkoránál.

Akkor a számvetést az 50plusz-klub.hu oldalon is elvégeztem, de 90 feletti hölgyet nem találtam. 80 feletti hölggyel később levelezés formájában kellemesen elbeszélgettem és éreztem, hogy a 80 feletti hölgyek partnerkeresése az reális lehetőség.

Most évek múltán újból kíváncsi lettem, hogy magyar vonatkozásban hány 90 feletti hölgyet találok.

Örömmel láttam, hogy négy hölgy társat-, illetve barátot keres. Olvasgattam adatlapjaikat és azt láttam, hogy maguknál jóval fiatalabbat keresnek. Amikor láttam, hogy mind a négy hölgy 97 évesnek mondja magát, akkor gyanúm keletkezett. Most már arra sem gondoltam, hogy mind a négy annyira jómódú lenne, hogy ilyen, életkorban távoli kapcsolatot szeretne. Sőt, az is mintha felrémlett volna bennem, hogy az egyiknek a nevével már az 50plusz olvasmányai során is találkoztam volna.

Mit gondoltok, hogy egy szándékosan többnek mondott, 97 éves hölgy vonzóbb volna sok évtizeddel fiatalabb társainál?

Mindent figyelembevéve úgy döntöttem, hogy tőlem az elküldött mosolyt megérdemli.
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Kedves Belmonte!
Lehet, hogy vonzóbb, miért is ne lehetne vonzóbb? Szerintem ez nem kor, hanem kisugárzás függvénye. És itt nagyon fontos kérdés, hogy ki mit tart vonzónak, a másik fél miért vonzó számára? Na akkor ezt is lehetne feszegetni, hogy mi is az a vonzóság, mint fogalom, de ne feszegessük. :)
Eszembe jutott az az eshetőség is, hogy vajon miért vallaná egy nő többnek magát... talán mert a "zaklatások"-tól próbálná megkímélni magát, mert lehet, hogy egyszerűen csak szeret beszélgetni, olvasgatni? Egy szóval csak klub-életet szeretne élni. :)
Egyebként meg nagyon mély tiszteletem a szépkorú hölgyeknek és uraknak is, akik nyűvik a netet! Jó egészségben és csak jó sokáig tegyék ezt kedvükre! :)
Kedves Belmonte!

Nem tudhatjuk kit mi vezérel akkor amikor esetleg idősebbnek vallja magát, lehet csak játszik, ki tudja.

Arra a felvetésedre, hogy miért lenne vonzóbb egy kilencven év feletti nő a tíz-húsz évvel fiatalabbaknál abból a gondolatodból kiindulva, miszerint lehetnek módosabb hölgyek, nos feltételezhető, hogy egy idősebb nő mellett hamarabb lehet megözvegyülni. :)))
Kedves Belmonte!
Te olyan hülye vagy, mint szódás a lovát!

Ps: Persze mindenki ezt írta idáig, csak más szavakkal
Szerintem meg simán nem akarták megmondani a korukat, és nem 90 felettiek. Olyan ez mint a fotó nélküli adatlap.
Kedves Kata!

Véleményedet köszönöm.

Azt hiszem, hogy valószínüleg így lehet.

Üdvözöllek: Belmonte
Virágaink a kertünkben
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Virágaink a kertünkben.
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Virágaink a kertben
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Virágaink
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.