Egyedül vagy? Unatkozol? Beléd bújt a kis ördög? Felhúztad magad valamin? Nincs kinek jól odamondogatni? Egyszerűen kötekedni akarsz?

Na ITT tedd meg!

Engedd ki a gőzt!

Mi fáj ? gyere mesélj............

Akár vigasztalásra is találhatsz, de lehet, hogy visszakiabálnak és még meg sem sértődhetsz, mert azt kapod amire vágysz. Egy jó kis veszekedést! ( Így nem rondítunk bele mások blogjába !) :roll:   

Már akinek igénye van rá. :P

     
hqdefault.jpg
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Kata, ha a téma bejön, akkor ez veszélyes vállalkozás. :D
Leszögezem, én nem szeretek veszekedni! Nem is fogok! Úgy gondoltam teret nyitok azoknak, akik szükségét érzik ennek. Aztán meglátjuk lesz-e rá igény!  :wink:

Legfeljebb annyit mondok: irgum-burgum! :lol:  
Szia Kata! :D
Bocsi, de én drukkolok, hogy ez a vállalkozásod ne legyen sikeres. :D
sziasztok :)

pedig néha jó lenne leírni, jó lenne kiadni az ember lányának magából a mérgét, hogy irgum-burgum :)

hogy, miért pont én?
hogy, most ez tényleg igaz?
hogy, most ez tényleg velem történt meg?

és leírni, hogy milyen jó, hogy nálunk nem igazán engedélyezik a fegyverviselést, mert már a fél ország halott lenne :roll:

és jó lenne leírni, hogy milyen módon orvosoljuk a saját mérgünket?

mondjuk én ilyenkor neki állok takarítani, és gondolkodás nélkül szelektálni, kidobok dolgokat a kukába, amit eddig még sosem bántam meg utólag :)
legszívesebben egy boxzsákot ütlegelnék, de nincs olyanom, és valószínűleg komoly sérüléseket okoznék magamnak, így marad a drasztikus takarítás :)
Nemrég kaptam egy ismerősömtől lenti levelet. Szeretném leszögezni: lentiekkel nem tudok azonosulni, de ha a humoros oldalát nézem, akkor ide kívánkozik :lol:

"Sziasztok!

Találtam egy feszültséglevezető technikát – hatalmas szerintem :D

Arra az esetre, ha rázós napod lenne, itt egy feszültségkezelő technika, amely ténylegesen működik is - és nem támaszkodik függőséget okozó szerekre.
Készen állsz egy próbára? Egyszerűen csak kövesd ezeket az egyszerű lépéseket:
1. Vegyél mély lélegzetet.
2. Képzeld el magad egy patak partján.
3. Halljad a madarak halk csivitelését a hűvös hegyvidéki levegőn.
4. Emlékezz rá, hogy senki nem ismeri ezt a titkos helyet.
5. Teljes elszigeteltségben vagy a világnak nevezett lázas tevékenységektől hangos helytől.
6. A távolban lágyan csobogó vízesés nyugtató hangja a levegőt békesség hullámaival tölti el.
7. A víz kristály tiszta.
8. Könnyen ki tudod venni az arcát annak a személynek, akit a víz alá nyomva tartasz."

Én kérek elnézést... :oops:
Lidi kedves,de hát ez egy remek technika.Pláne ha figyelembe vesszük,hogy
a stressz akkor jön létre,ha az agy megtiltja a testnek,
hogy seggbe rúgjon valakit,aki tulajdonképpen megérdemelné…
Nekem is tetszik (elméletben). Először még a lélegzetem is elakadt, mivel elég vizuális típus vagyok, aztán egy jót nevettem. :lol:

Köszi Lidi! 
Lidi, ez nekem is tetszett! :lol:
Az utolsó előtti pontig pont ezeket mondta egy kolléganőm, amikor elakadt velem a lift két emelet között és bepánikoltam. :D

Ha már itt tartunk, és gőzlevezetés: tudni kell, minden nap több, mint két órát bkv-zok. Idegőrlő tevékenység, főleg csúcsforgalomban. És rendre, nap mint nap, járműről járműre felhúzom magam azon, hogy a nők középkorúak, idősebbek, öregek állnak, és az ülőhelyek elég szembetűnő hányadát a fiatalok, illetve életerős pasik foglalják el, fittyet hányva arra, hogy felettük éppen egy idős néni próbálja tartani magát. Az idősek adják át egymásnak a helyet.
Jaj és a pasik, azok meg különösen bunkók, szétterpesztett lábakkal majd két ülésnyi helyet foglalnak el.
A másik, amikor beállnak az emberek az ajtóba, és ott vernek gyökeret, ezzel tülekedés, lökdösődés alakul ki fel- és leszálláskor.
Amikor először olvastam ezt a „technikát”, a legelső reakcióm ez volt: Juj… Talán azért, mert én is erősen vizuális típus vagyok. :lol:
Retro Józsi viszont nagyon fején találta a szöget. Van egy kolléganőnk, ordenáré módon káromkodik az irodában. Alapvetően békés természet vagyok, de néha legszívesebben megfejeltetném vele az asztalt. (Lehet, hogy egyszer, ha ki akarom majd rúgatni magam, meg is teszem: nálunk a verekedés nulltoleranciás. Bár, ahogy magamat ismerem, inkább alkoholos állapotban megyek be, az is azonnali elbocsátást von maga után.)
Szóval rájöttem, hogy nem a káromkodás okozza a nagyobb feszültséget, hanem az, hogy nem tudok ellene tenni semmit. (Többen, többször szóltak már a kolléganőnek, hogy nem kellene, de csak annyit értek el, hogy azóta egy-egy felröppenő bmeg, vagy qaanyja után felnéz. Szeretném azt hinni, hogy azért, mert szégyelli magát, de az arckifejezése sajnos inkább büszkeséget és elégedettséget sugall.) Nos, lehet, hogy legközelebb kipróbálom ezt a technikát… ha valakinek a feje a víz alatt van, elég nehezen tud káromkodni… :roll:
Tavaszváró....
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Irgum-burgum! mondtam, miközben bőszen pucoltam a krumplikat, a krumplipüréhez. Rendesen bespájzoltam karácsony előtt, mert az idén már nem akarok nagy bevásárlást. :)

A krumpli ilyen volt:

002.JPG
009.JPG


Szerencse, hogy korábbról volt pár szem megmaradva, így unokámnak eltudtam készíteni a kedvencét. Nem kellett csalódnia!

Írtam egy szerelmes levelet:

Szeretlek Aldi! - csak már nem nagyon. Karácsonyi meglepetés ajándék? Még a burgonya is sír, amit az Aldi üzletben vásároltam, hát még én, amikor 90%-a ilyen volt.

Várom a választ! :)
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Talán megfagyott valamikor, azért ilyen , mindenesetre bosszantó dolog ,
Utánanéztem, tápanyaghiány okozza. A cikk alapján lehet kalcium, vagy bór de lehet kálium is, én nem tudtam eldönteni még a fotók alapján sem. :(

https://www.farmit.hu/szakcikkek/kertes ... gonyaban-0

Ha érdekel valakit.