Judy13 írta: Kedves társkeresők. Valaki nem tudna beszámolni valamilyen pozitív internetes románcról? Igazán érdekelne . Biztos voltak kellemes élmények is. Szívesen meghallgatnám.  :)

Kedves Judy 13! 7 hónappal ezelőtt itt találkoztam Valakivel. Kb. 3 hónapig én votlam a legboldogabb ember, annyi kedvességet, szeretetet, odafigyelést kaptam tőle. Aztán lassan-lassan lassult minden. Mindennek ugy kellett lennie ahogy ő gondolta, akarta. Taán nekem ims lehetnek vágyaim:( !:Szerettem volna megbeszélni problémákat, de elzárkózott. Végül 1,5 hete mondtam, akkor ennyi . Volt egy fura érzésem és feljöttem ide és 2 óra elteltével itt találtam. Hát ennyi volt részéről. De közolte, már találkozott is itt Valakivel. Legyen boldog, de sztem nem lesz hosszu kapcsolat, főleg, ha a hölgynek is van-lesz vleménye, kivánsága. De kivánom, hogy legyen boldog !
Azért a 7 hónapnak kb. a fele szép volt, kellemes emlék marad.
Bízom benne, hogy még találkozom Valakivel aki egyenrangu társnak fog tekinteni.
Ezt kívánom Neked és mindenkinek őszintn !
Kedves zuzuka!

Sokféle ember van. Vannak közöttük akik kedvesek, kellemesek is lehetnek egy könnyed ismeretségben.

Talán csak egyetlen probléma van velük.

Az, hogy tartósan nem lehet velük együtt élni.

Ezt még kellő időben kell észrevenni.


Belmonte
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Hát az őszinteség az fontos... :oops: :oops: :oops:
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Variációk :lol:


társkeresés.JPG
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
újabb variációk :lol: :oops:
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Szép versekhez mégsem illik. Ide, talán. :?

Baranyi Attila

Online szerelem

Lebegő, vad álmok
vívódnak tépődve,
nyilvános hirdetők
ajzódnak vergődve.

Bájtok forgatagán
virtuális égben,
a kék halál kiált
mennydörgő kétségben!

Önkéntes rabszolgák
tobzódnak feszengve,
örökbefogadót
kutatnak esengve.

Lázábrándok várnak
kéjre, szeretésre,
tébolyult pszichével
az újrakezdésre.

Téves illúziók
más dimenzióban,
s a maroknyi vétlen,
emésztő hálóban.

Szintetikus szívek,
lélektöredelmek,
külsőségek, álcák,
lefagyott érzelmek.

Mélyre zúdult morál
a végletek pontján,
s hamis fergeteg száll
a vágy horizontján.
A lilaköd.....Nagyon igaz ez a cikk...magam is kb ezt és így érzek !

https://www.stylemagazin.hu/hir/A-moder ... txtqfuRMVo
Tisztelt társra vágyó Kolleginák és Kollegák!
Hosszas vívódás után, 3 év özvegységgel a hátam mögött adtam a fejem párkeresésre, mert ugye az ember társaslény, a magány lélekromboló ,a barát pedig nem egyenlő egy társsal! Sok negatív történetet hallottam az online ismerkedés témakörében.Ezen az oldalon "mosolygott" rám egy régóta külföldön élő, régi nagy magyar országról származó úriember, aki heves udvarlásba értsd. napi 26 ezer szerelmes üzenet,matrica, zeneszám küldése, este videochat stb . kezdett.Ez egy hónapig tartott, ekkor már egy személyes találkozás időpontját is megbeszéltük, mivel haza kellett utazni ide a közelembe 200 km-re intézni ügyeit.Nos az úr azóta eltűnt.Én meg itt állok értetlenül, hogy egy meglett, közel a 70-hez érő ember , hogy tud ilyen kegyetlen lenni, és játszani mások érzéseivel? Nos kissé bő lére eresztettem a mondókámat, de a lényeg, hogy valóban van-e esély a neten társtalálásra vagy ide csak szórakozni járnak - tisztelet a kivételnek" a hölgyek és urak?
Kedves Blackvelvet92!

Még ha nem is vagyunk kellegiális viszonyban sajnálom a csalódásod. Amíg hiszékeny ember van addig az is lesz aki ezzel visszaél sajnos.

Igen ez a bevett szöveg, külföldön élek megyek haza ügyet intézni, aztán ki tudja hol él vagy egyáltalán jön -e haza vagy csak szépen elüti az idejét, meg van a mindennapi szórakozása.
Nézd, kedves Blackvelvet !

A történetet olvasván ezek jutottak hirtelenjében eszembe. Tudom azt, h. nem én leszek az első aki ezt megállípítja: a netes társkergetés olyan mint a lottó... esélyed mindig van (közhely, de igaz). Aztán... írtad hogy ő eltűnt. Gondolom hogy ilyen előzmény után egy bizonyos idő elteltével biztosan próbáltad keresni őt az elérhetőségein ? Vagy csak pusztán a net volt az ? Bármi lehet ugyanis az ok és nem lehet tudni mi.... Az is lehetséges, hogy valóban egy szélhámost fogtál ki sajnos. Sajnálom....persze h.az ember sokkal szívesebben olvas sikeres igazi történet.

ÜdvözletteLászló
Kedves Simi12!

Sajnos, bármennyire is óvatosnak hiszem magam, és hinné magát bárki teljesen hihető és igaznak tűnt az úr. Mint írtam mindennap videó chateltünk, tehát láttam ahol él, bensőséges dolgokat árult el magáról.Sajnos most úgy érzem, hogy ezentúl még ennyibbre sem tudok bízni már.Most már csak az hajt,hogy valaha kiderül-e,hogy ez mind csak puszta hazugság volt-e részéről, ha igen ott üvölt a kérdés bennem, hogy ebből neki mi haszna származott.
Kedves László !

Természetesen van tel.szám ami jelenleg nem elérhető mert nem a lakhelyén tartózkodik (val.szeg ezért kikapcsolta),hanem ha igaz amit mondott, másik országban, hozzáteszem ezt sosem hívtam előtte, mert csak messengeren beszéltünk, azóta ezen nem elérhető -lehet lenémított -. Egy ismert közösségi oldalon ismerősök vagyunk, és hajlok vagy hinni szeretném talán ,hogy tényleg valami baj lehet, mivel az elutazása óta ott sem aktív, másik profilt nem találtam róla.Összegezve 3 hónapja próbálok társ keresni és eddig csak negatív tapasztalatokkal. Viszont ígérem, ha pozitív élményeim lesznek beszámolok róla.
Summa summarum, ez így is úgy is csúnya történet. Ha életben van még, ám de nem tud jelentkezni egy csúny eset miatt; vagy pedig ha nincs semmi baja s így sem ad hírt magáról. (Pláne hogyha haláleset történt esetleg.)

László
Nem vagyok pesszimista de inkább hajlok a felé, hogy minél hamarabb elfelejteni és egy csepp energiát sem fordítani a miértek keresésére. Amik megtörténnek az alapján még örülni is lehet, hogy az érzelmi visszaélésen túl nagyobb baj nem történt.
Mi haszna volt belőle? Élvezte egy kellemes hölgy virtuális társaságát.
Nem egy ilyen levelet kaptam már ahol az illető külföldön él de jön majd haza ügyet intézni és szeretne ismerkedni mert majd akkor tudunk találkozni. Én a magam részéről a következőket gondolom:
Lehet hogy túl bizalmatlan vagyok de nem érzem hogy ezeknek az eseteknek bizalmat kellene szavaznom.
Nézzük csak milyen esélye van ezeknek a kapcsolatoknak, hogyan lehet ezeket kivitelezni?
Hónapokig videócsetelés? Ez szép kevés.
Feltételezzük hogy tényleg jön haza, na de meddig marad, én leszek a szállásadója?
Mikor jön legközelebb ha jön, hónapokig megint csak a net?
Esetleg meghív majd engem is magához, egy vadidegenhez, az idegenbe megyek majd egyedül?
De tételezzük fel nem szakad meg a kapcsolat és rájövünk hogy ez kevés hiszen a neten max a monitort lehet megérinteni. Akkor mi történik?
Ki költözik és hová,én sem mennék hozzá de magamhoz sem fogadnám be mert a bizalmatlanságom nem engedné.
Na ezért ezek a levelek nálam a kukába végzik.
Kedves Simi12!
Be kell vallanom, ez így igaz.Köszönöm és megfogadom. :D