Kedves Barátaim!

A távoli Oroszországból eljutott hozzám egy angol nyelvű e-mail üzenet.

"Üdvözöllek!

28 éves vagyok és bízom benne, hogy nem hagyod figyelmen kívül üzenetemet. Remélem, hogy találkozunk. Családalapításra keresem valaki társaságát. Ha szeretne hosszú távra ismerkedni, akkor írjon nekem.Kérem, válaszoljon és én küldök részletes információkat
PIC_413.jpg
és küldöm fotóimat."

Úgy gondolom, hogy az ilyen levelek tucatszámra kerülnek elküldésre azoknak, akiknek e-mail címe valahonnan ismertté vált.

Biztosan akadnak vállalkozó szellemű férfiak akik a levélre válaszolnak.

Az eredmény azonban számomra kétséges, azaz ismeretlen.

Nektek mi a véleményetek?


Belmonte
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Ha csaladalapitasra vagyo, komoly fiatalember lennek, azonnal irnek Szvetlananak. Azonnal latszik, hogy ertelmes, felelossegteljes anyatipus. Ez lejon a fotorol es abbol is kiderul, hogy ugy keres apat leendo gyermekeinek, hogy korbekuld a vilagban egy szexifotot. :D
Pont úgy néz ki és úgy viselkedik mint aki felelősségteljes anyának készül!
A kozmetikusomat a Facebook-on találta meg egy roppant sármos amerikai fiatalember, aki éppen Irakban, vagy más hasonló háborús övezetben volt békefenntartó. Természetesen magas rangú tiszt. Kb. egy-másfél heti udvarlás után már a házassági ígéretnél tartott, mert ő két héten belül visszamegy Amerikába, és viszi magával, feleségül is veszi... és kér egy szívességet, mert nagyon sok pénze van (a pénz eredete enyhén szólva gyanús volt, állítólag a menekülő emberek hagyták ott a házaikban... Ti elhinnétek ilyet?), de ő nem viheti magával. Elkérte a lakcímet (és a kozmetikusom meg is adta, pedig nem ostoba... csak nagyon vágyott már rá, hogy legyen mellette valaki), állítólag feladta egy bőröndben a pénzt, még a postai feladóvevényt is beszkennelte és elküldte... aztán két nap múlva jelentkezett, hogy valami probléma adódott a csomaggal, és egy bizonyos összeget kért, amit természetesen kamatostól visszaad majd (az összeg nagyságára már nem emlékszem). Itt vége lett a románcnak, mert azért ez már a kozmetikusomnak is sok(k) volt. A pasi azóta sem jelentkezett, a profilját törölte (milyen érdekes...) de szerintem azóta is küldözgeti a szerelmes leveleket a világ összes tájára, és biztos vagyok benne, hogy vannak hölgyek, akik elküldik neki a kért összeget.

Játékból érdemes lenne kipróbálni, hogy a levél feladói milyen módon próbálnak pénzhez jutni, mert nem tartom kizártnak, hogy ez is egy hasonló akció.
Felfoghatatlan, hogy felnott emberekben egyaltalan felmerul, hogy az effele netes csalasokban egyaltalan lehet valami igaz elem. Az ilyesmi azonnali torlesre erett.
Sajnos én is tudok még ennél is kacifántosabb történetet a netes ismerkedésről és mind ez egy tanult, okos nővel történt amit fel nem foghatok, hogy tudott olyan naív lenni! Csak a szeretetéhségének tudom be a dolgot.
Rendre bejelölnek skype-on ilyen "amerikai katonák" - fel nem foghatom, hogyan jutnak hozzá a skype - címemhez -, és természetesen azonnal tiltólistára kerülnek. Aki ilyennek bedől, az meg is érdemli...
Keddves Lidi!

Engem egy afrikai törzsfőnök fiatalkorú lánya keresett meg. A fényképét is mellékelte. A kislány csinos és egzotikus volt, de nem igazán keltette fel érdeklődésemet. Nem volt szegény a papája, de a kislány nem tudott hozzájutni az apai örökségéhez. Bankszámlát kellett volna nyitni részére.

A történet olyan általános hangnemben írodott, hogy feltételeztem, hogy legalább tucatnyi férfinak küldték el. Persze nem a kiskorú lány, hanem a nevében irogató maffia.

Én persze a kérést elhárítottam.

Tovább folytatódott a történet, amiből én már szerettem volna kimaradni. Azt találtam ki, hogy említettem, hogy olyan állásban vagyok, ahol az ilyen megkereséseket jelentenem kell feletteseimnek.

Mindezek után a megkeresések elmaradtak.

Örültem, hogy a történet nem folytatódott.

Belmonte
Csipkerose írta: Rendre bejelölnek skype-on ilyen "amerikai katonák" - fel nem foghatom, hogyan jutnak hozzá a skype - címemhez -, és természetesen azonnal tiltólistára kerülnek. Aki ilyennek bedől, az meg is érdemli...


Ilyet én is kapok elég sokat. Egyből blokkolom. 
Sajnos sok naiv ember van (férfiak és nők is), akik bedőlnek ennek.
Ahogy simi12 írta, a szeretetéhség és egyedüllét lehet az egyik oka.
Egy ismerősöm mesélte a következőt, ami egy barátja barátjával történt. Nem tudom, igaz-e, de nagyon is elképzelhetőnek tartom.
Egy amerikai férfi interneten megismerkedett egy orosz nővel. Elment hozzájuk látogatóba, megismerkedett a családdal stb, barátságosan fogadták. Már az esküvőt tervezgették.
Aztán a hölgy azzal állt elő, hogy sajnos az édesanyjánál komoly betegséget diagnosztizáltak és nagyon sokba kerül a műtét, amit nem tudnak kifizetni, és nem tudja, mit tegyen. A férfi erre ismét elutazott, meglátogatta őket, látta, hogy valóban rossz a helyzet, hazament, majd jelzálogot vett fel a házára és egy nagyobb összeget átutalt a nőnek. 
Aztán hirtelen csend lett, nem hallott a nő felől semmit. Kénytelen volt ismét elutazni, meglátogatni. Az adott helyen senkit nem talált, csak egy üres lakást.
Egy ügyes bűnbanda adta elő a kis játékát, aztán leléptek a pénzzel. 
Kedves társkeresők. Valaki nem tudna beszámolni valamilyen pozitív internetes románcról? Igazán érdekelne . Biztos voltak kellemes élmények is. Szívesen meghallgatnám.  :)
Kedves Judy!

Szokásomnak megfelelően, sok szeretettel üdvözöllek, mint első megszólalót a körünkben.

Kívánom, hogy a legszebb álmaid teljesüljenek!

Szeretettel: Belmonte
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Kíváncsi lennék, hogy kinek mi a véleménye arról, amit tapasztaltam itt, ezen a társkeresőn. Úgy gondolom, hogy ha én több fotót felteszek, ahol jól látszik a tekintetem is, nem egy homályos vagy napszemüveges kép, akkor jogos az elvárásom, hogy az a férfi, aki szeretne megismerni, legalább olyan képet küldjön, ahol én is láthatom, kivel állnék szemben, amennyiben személyes találkozásra kerülne sor...
Nem tudom, mit válogatok én 60 évesen, hogy akkora elvárást támasztok valakivel szemben, hogy írjon magáról egy kis ismertetőt: mi a kedvtelése, mi érdekli egyáltalán, szeret-e olvasni /nekem ez nagyon fontos, mert én igen/, színházba járni /ez is fontos, mert én igen/, illetve szeret-e pecázni /ez is fontos, mert én nagyon unnám magam órákig csendben ücsörögni :))))
Vagyis mielőtt a szabadidőmet áldozom egy randira, azért jó lenne tudni, hogy mégis kire?? Legalább vázlatosan...nehogy a fecske és a hal esete jöjjön be, amikor beszélgetni kezdünk. A Hegedűs a háztetőben hangzott el, hogy egy fecske és a hal megszerethetik egymást, de hogy tudnának ezek együtt élni??? Vagy a hentes a vegetáriánussal, sorolhatnám.
Őszintén megírom, volt már olyan esetem, hogy előzetes infók nélkül találkoztam valakivel fotó alapján és amikor megláttam, azonnal tudtam, hogy nem egymást keressük. Nyilván velem kapcsolatban is lehetett ilyen dolog, bár én nem tagadom le a korom, nem teszek fel sok évvel ezelőtti képet. Persze nem szeretném megbántani, fiús anyaként beleélem magam, milyen szomorú lenne az anyukája, ha faképnél hagynák szegény fiát...:))) Ezért beülök egy kávéra, ahol kiderülnek olyan dolgok a beszélgetés során, amiből látszik, hogy teljesen másképp gondolkodunk dolgokról.

Nos, ezt meg lehetett volna előzni, ha váltunk pár levelet előtte. Nincs igazam?
Kedves Rosala!

Teljesen igazad van.

Üdvözlettel: Belmonte
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Köszönöm :)))