Kedves Társkeresők!

Nem rég regisztrálódtam és ismerkednék az oladallal.
Az első furcsaság: Megnéztem kik vannak online. 8 oldalt dobott fel a gép, és láss csodát! Végig lapoztam, összesen 2 férfi volt fennt, a töbi mind hölgy!
Ez elgondolkoztató!
Csak mi érezzük úgy, hogy időt kell fordítani a párkeresésre? A másik nem képviselői hol vannak?
Én itt vagyok. :)
Bizony, Sanyi itt van, és még jó néhány férfi. Én közel egy éve regisztráltam. Általában a bejelentkezett tagok egyharmada férfi. Ez nekünk nőknek nem túl szerencsés. De ez van. Minden társkeresőn hasonló az arány.
Sok sikert az újonnan érkezőknek! :)
Maximum kétszer nézek be az oldalra, általában ilyenkor reggel, amikor kávézom, utána nekem nem igazán van időm erre.
Ránézve az online listára , a naplókra, úgy tűnik, hogy a nők vannak erős létszámban az oldalon.
Szép a mosolyod.
Csak egy észrevétel : Szexpartner kereső oldalon egy nőre nyolc férfi jut, társkereső oldalon nyolc nőre egy férfi jut. Szerintem ehhez nem kell semmit hozzáfűznöm. :)
Itt hozzávetőlegesen 7 nőre jut 4 férfi. Lehet, hogy rosszul tudom, de az estek túlnyomó többségében nő és férfi is kell a szexhez.
Kedves Peti,

a mai világban már semmit nem lehet biztosra venni :wink:

"Hagyományos" esetben természetesen egy nő és egy férfi "kell" a szexhez. Amit én kiolvastam Nomi hozzászólásából, az az, hogy a hölgyek inkább a társkereső oldalakon vannak jelen, és általában egy megbízható partnert keresnek tartós kapcsolat céljából, míg az urak minden probléma nélkül regisztrálnak akár egy szexpartner kereső oldalon is.
Kedves Lidi!

Hogy működhetnek ezek a szexpartner keresők, ha csak férfiak regisztrálnak? Esetleg nők is jelen vannak, de ők nem minden probléma nélkül csatlakoztak?
Kedves Peti,

igazad van, nem fogalmaztam eléggé precízen. :lol:

Tehát: én úgy gondolom (és ez nem jelenti azt, hogy valóban így van), hogy a férfiak között arányában többen vannak azok, akik mindneféle erkölcsi dilemma nélkül regisztrálnak egy szexpartner-kereső oldalon. Vagy köznyelviesen szólva: a férfiak bevállalósabbak.
Feltételezem, hogy nők is regisztrálnak ilyen oldalakon, hiszen ha nem így lenne, akkor valószínűleg érdeklődés hiányában már megszűntek volna ezek az oldalak (bár, a mai világban... :roll: )
Szruh1 írta: Kedves Társkeresők!

Nem rég regisztrálódtam és ismerkednék az oladallal.
Az első furcsaság: Megnéztem kik vannak online. 8 oldalt dobott fel a gép, és láss csodát! Végig lapoztam, összesen 2 férfi volt fennt, a töbi mind hölgy!
Ez elgondolkoztató!
Csak mi érezzük úgy, hogy időt kell fordítani a párkeresésre? A másik nem képviselői hol vannak?
Nincs abban semmi furcsa, amit írtál. Nők vannak többségben ezen az oldalon is.
A 2017-es adatok alapján elkészített magyar korfa az alábbi állapotokat mutatja.

0-tól 44 éves korig , ha nem is sokkal, de a férfiak vannak többségben a magyar lakosságot tekintve.
45-49-ig szinte teljesen azonos a két nem aránya.
Aztán 50-től kezdődően jelentősen több a nő, a férfiak száma kevesebb.
(A férfiak halálozási aránya itt kezd emelkedni, gondolom.
Olvasom a halálozási statisztikákat is .)
Mivel ez egy 50+ klub elnevezésű ismerkedő hely, az általam előbb leírtakat leképzi az online lista is.

Csak úgy mellékesen megjegyeznék még valamit, ami rossz hír a középkorú, hasonló életkorú vagy nem sokkal idősebb társat, akaró nőknek, bár kivételek mindig előfordulhatnak.
A 0-44 év közötti intervallumban , ha csak 20- 35 évig nézzük a nők és férfiak számát, ugye itt is a férfiak vannak többen. Tehát a párválasztási , házasságkötési évek szempontjából szóba jöhető nők száma kevesebb. Ebben az életkorban a szingli nők nagyon érdekesek a középkorú vagy attól idősebb férfiak számára is, mert fiatalok, csinosak, szépek zömben , szexuálisan aktívak, kívánatosak. Magyarul az érdeklődés a kevesebb idősebb férfi által is inkább feléjük fordul,ami azt jelentheti, hogy ezért is kevesebb férfi regisztrál egy ilyen oldalra. A nők- bocsánat- húspiaci értéke az életkor előrehaladtával csökken. Nagyon rendben kell lennie egy idősebb nőnek minden vonatkozásban ahhoz, hogy korban hozzá közelálló férfi érdeklődjön iránta. Én így látom.
Nomi56 írta: Csak egy észrevétel : Szexpartner kereső oldalon egy nőre nyolc férfi jut, társkereső oldalon nyolc nőre egy férfi jut. Szerintem ehhez nem kell semmit hozzáfűznöm. :)


Csak a pontosság kedvéért. Honnan vetted ezt a számot? Érdekelne . Mondjuk én a szexpartner kereső oldalakkal kapcsolatban nem rendelkezem sem informális , sem formális adatokkal.
Csenta írta: Nagyon rendben kell lennie egy idősebb nőnek minden vonatkozásban ahhoz, hogy korban hozzá közelálló férfi érdeklődjön iránta. Én így látom.

Ez egy korrekt meglátás.
Csenta írta:
Nagyon rendben kell lennie egy idősebb nőnek minden vonatkozásban ahhoz, hogy korban hozzá közelálló férfi érdeklődjön iránta. Én így látom.Nos, ez a mondat nagyon tetszik. Hogy miért? Mert nekem az, hogy ki van rendben, azt jelenti, hogy "rendben van önmagával". :)
Ebben az esetben pedig - aki rendben van önmagával -, neki nem is fontos szempont a pártalálás. :)

Feltételezem más szempont szerint írtad amit írtál. :)
"Nagyon rendben kell lennie egy idősebb nőnek minden vonatkozásban ahhoz, hogy korban hozzá közelálló férfi érdeklődjön iránta. Én így látom."

Ezt a mondatot mindenki úgy értelmezi ahogyan ő gondolkodik.
Én az alábbiak szerint.

Attól, hogy egy nő rendben van önmagával, még korántsem biztos, hogy más szemében is rendben van, bejön a férfiaknak, ugyanis
lehet hogy egyáltalán nem vonzó számukra . Nem biztos, hogy tetszenek a verbális megnyilvánulásai, a gondolatvilága és nem biztos, hogy vonzó a fizikai megjelenése.


Többek között a társtalálás egyik rákfenéje az a téves hozzáállás, hogy sokan hajtogatják, rendben vagyok önmagammal, sok belső értékem van. A társkeresésből nem hagyható ki a másik fél sem, ő milyennek lát bennünket.

Az ember társaslény, jó az ha egy nő mellett van gy férfi és fordítva is.
Ám ez sok mindennek a függvénye.
Idősebb korban pedig nehezebb.