Véleményem-szerint, aki kapcsolatban él, az is társas lény és lehetnek barátai.
Ja.. natürlich.
Még barátnői is. Legalább 4 az ideális. :)
Kérdés a barátság miről szól. Vannak dolgok amik már nem hinném hogy normál kapcsolat mellett megférne, ilyen többek között a szex is.
De részemről azt sem tartom elfogadhatónak ha valaki kapcsolat mellett a neten lóg és ott beszéli meg a dolgait, problémáit a helyett hogy az illetékes társával tenné.
Kedves RXTXRX, miben is tévedek? Nem írtam konkrét személyt, akkor miért a tiltakozás? :)))))
Gondoltam, az én hozzászólásom ihletett meg. :)
Nem csak lehetnek, kell is, hogy legyenek! Főleg a mi korosztályunkban, ahol van egy élőéletünk számos korábbi baráti, munkatársi és egyéb kapcsolattal. Azt nem kéne sutba vágni. Egy jó kapcsolat nem a páros magányról szól!

Olykor még a volt házastárs, élettárs is beleférhet, de csak akkor, ha már mindkét fél részéről teljesen megszűnt az érzelmi kötődés, és az elválás is civilizált módon zajlott le. Ez a konstelláció azonban ritka, mint a fehér holló.
lehetetlen nővel barátkozni, csak szex után. mivel ha érdekel, meg akarom kapni.
Ezt a kérdést úgy szokták feltenni, hogy "Lehet-e igazi, tiszta, szexmentes barátság nő és férfi között, és ha igen, miért nem? " :)
A kapcsolatban élők, nincsenek kapcsolatban a párjukkal, azért keresnek kapcsolatot, barátságot, hogy legyen kapcsolatuk.
De igen kapcsolatban vannak a párjukkal. De attól-még lehetnek barátaik.
Sőt jó ha-vannak. Van akinek sikerül, van akinek nem.Van akinek nincs rá-igénye, van akinek igen.