VirágosSzálaim, DélcegVitézek! 

Az eddig többször bele/átgondolt, majd vihartoktól tántorított/módosított tervünknek ismét nekiveselkedünk vasárnap, és ahogy a híreket hallom Zsezse is velünk tart ezúttal. (Jujjdejó.)

Szóval, Július 31-én vasárnap nekivágunk a Dunakanyarnak újra. 
Előzetes elképzeléseink szerint a táv kb. 70 km, Göd Felső - Vác - Verőce - Nagymaros - Zebegény és ugyanez vissza. (Előny, hogy ha bármikor végmerüléses purc lenne, a Szob-Bp vasútvonal mentén kérhetünk vasparipás segítséget. De azért nem erre tervezünk. Ugye.)

"A" részletes terv:

Indulás Felső-Göd vasútállomástól 9 órakor. A Nyugatiból 8:11-kor indul egy vonat, ami 8:42-re van ott, bicaj szállítható rajta. 

Felfele menetben szeretnénk haladósan, szükség szerint 2-3 rövid regenerációs pihenővel eljutni Zebegényig. A távon egy "durvább" emelkedő van Vác után, de túlélhető, legalábbis legutóbb sikerült. :) Ha nagyon megcsúsznánk időben, ott fordulunk vissza, ahova dél - fél egyig eljutunk. 

Visszafele ebédlős pihenős Zebegényben, bokamosás Nagymarosnál, Verőcénél állítólag a gyros is isteni, a Dunában fürödni is kellemes partszakasz. Délután Gödre visszatérve meg bármi lehet... mindamellett, hogy ünnepeljük magunkat, a nyarat, az életet.

Résztávok a merretekerjek szerint: 
Felsőgöd - Vác 9,5
Vác - Verőce 9,5
Verőce - Nagymaros 8
Nagymaros - Zebegény 8. 

Akinek kedve, ideje, tehetsége van, csatlakozzék bátran. 
Ági

UI: Prémiumtalanul megszólalási lehetőségeim korlátozottak, így kérdés, kérés esetén a blogomban igyekszem válaszolni, nem a fórumon.
gyongyvirag írta: Zuglóból,Örs vezér tér környékéről keresnék bicajostársat!


Szia. Engem érdekel. Örs vezér jó. Ott lakom
Kedves Klub- és Túratársak!

Furcsa, meglepetésekben gazdag vasárnapunk volt Zsezsével!
Szombaton megbeszéltük, hogy kerekezünk ma egy kicsit. Már a 9:23-as vonattal el is indultam (elaludtam). Így Sződligetről elindultunk fél 11-kor. Abban állapodtunk meg, hogy megyünk, amíg jól esik.
Hát, Zebegényig jól esett!
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Gratulálok! :D
És most komolyan elmentetek Zebegénybe nélkülem??? Hátmostaztán elszontyolodtam. :)
Bizony! És nagyon kellemes szép napunk volt!
Katakat
Ne szomorkodj, majd Veled is elmegyünk! :)
Katakat