Pesttől északra induló hosszabb rövidebb túrákra (Nem megerőltető) gondoltam.
:D  érdekel :)
Szia! Nagyon jó! Tudnánk találkozni, és egyeztetni? Üdv., Katakat
Szia! Nem tudok írni Neked...esetleg Te?
Az a helyzet, hogy írni én sem tudok, de itt írnám, hogy Neked jó lenne-e Újpesten találkozni.
Igen, jó lesz egy összefutás, pontosítani a továbbiakat. Holnap, pénteken 15,30 Városháza melletti tér jó Neked? A buszmegállóknál leszek, valószínű, hogy bringával.
:) 
Nagyon jó, ott leszek.
Kerékpározáshoz társakat, társnőket keresek Budapesten, a Kálvin tér - Baross utca környékéről.
Zuglóból,Örs vezér tér környékéről keresnék bicajostársat!
Sziasztok Lányok!
 Én Dunakeszi,  Sződliget vagy Vác környékéről keresek biciklis társakat,talán több sikerrel, mint  teniszpartnert.Szép napot mindenkinek :D  
Sziasztok! Valahogy nem lehetne,összehozni???
Mondjuk engem a bicajozás érdekelne,na meg úszás,mélyvízi torna.
Nem vagyok előfizető.
Ahogy látom,mindenki más kerületben lakik.Nem vagyok előfizető,így csak az üzifal marad.
Keressünk valami megoldást.Javaslat?
Üdv nektek: Gyöngyvér
Sziasztok!

Egy Római-part Szentendre kirándulás egy kis fagyizással összekötve? Az Újpestiek átjönnének a vasúti hídon, és Aquincumtól indulhatnánk. Mások a szentendrei, békási HÉV-vel könnyen elérhetik ezt a helyet. Zsezse olyan sportos, hogy elénk gurulna Dunakesziről a Megyeri hídon, esetleg Újpesten át ő is a többiekkel. Most szombaton 10-kor.

Mi a véleményetek?

Myrtill
Sziasztok !

Én benne vagyok egy bringás kirándulásban. Pontos találkahely és idő megjelölés kellene és persze jó lenne, ha minél többen lennénk.

Üdvözlettel: Viola
Szia Viola!

Épp azt ajánlottam. :)

Most szombaton (aug. 30-án) a Szentendrei HÉV Aquincum megállójában délelőtt 10 órakor. Esetleg ugyanez vasárnap. Irány: Szentendre.

Ha többeket érdekel, akkor megadok egy csak erre a célra kreált e-mail címet is a könnyebb egyeztetéshez.

Üdvözlettel: Myrtill
Sziasztok!

Sajnos nekem a szombat nem jó, mert a kutyámmal vagyok suliba.Az a gond csak, hogy kicsit zsúfolt az a Szentendrei rész.Tavaly mi úgy csináltuk, hogy Vácon volt a találkozó, és onnan mentünk,Verőce,Nagymaros, át a réven, és irány Szentendre/bár ez jó nagy kör/vagy Vác-Tahi-Kisoroszi, a sziget végén van egy jó étterem, de Szentendréről is ue. járható út. A vasárnapi piros vonatokra könnyű felrakni a bringát.Döntsetek, de én csak vasárnap tudok csatlakozni hozzátok.Másik ötlet,szeptember 20.án szüreti buli lesz Szigetmonostoron, ott is jót lehet biciklizni,szép a sziget.Szentendréről felfelé, Tahinál  lehet becangázni Pócsmegyer felől.Üdv. Mindenkinek aki csatlakozik.