Abból a csapból igaz szavak folynak teljes mértékben. :)
Kedves Womanus!
Tulajdonképpen az növelné valóban hatékonyan a minőséget, ha fizetőssé tennék. Aki hajlandó fizetni, az biztos nem csinál kamuprofilokat. Aki nem képes havi 1-2000 forintot rááldozni, az keressen más helyet - mondhatnám. De nem mondom. Ám ha holnaptól hirtelen fizetőssé tennének minden szolgáltatást? Kedves Hubble, Retro, ti mit szólnátok hozzá? Gondolom örülnétek, hogy végre csak komoly szándékú emberek regisztrálnak, igaz? Egy percig se mérgelődnétek azon, hogy eddíg így volt, most meg másképp van.
Sőt, ha fizetős lenne klub, akkor egyből kiszűrődnének a passzív tagok. Engem például nagyon bosszant, hogy megnézek egy ígéretes profilt, aztán látom, hogy több, mint 30 napja járt itt utoljára.
Szóval, szerintem meg legyen fizetős a tagság, az sokkal hatékonyabban szűri a komolítalanokat, mint a fotó. Kamufotót lehet feltenni, de fizetni valódi pénzzel kell.
Viszont ha fizetek, jogom van fotó nélkül itt lenni, miközben lehet, hogy valami unatkozó pasi vagyok. Ki tudja.
Igen.
Ki tudja?
Fizessél, lehet, hogy unatkozó Antal vagy?
Elnézést kérek, ha nem!
Etelke írta: Igen.
Ki tudja?
Fizessél, lehet, hogy unatkozó Antal vagy?
Elnézést kérek, ha nem!


https://www.youtube.com/watch?v=raplvZFysjU
Aki hosszabb ideje nem járt itt több oka is lehet, lehet nem ér rá, nem tartja fontosnak vagy épp ismerkedőben van valakivel, ő dolga.
A fizetősség valóban nem garantálja hogy valós legyen a fotó főleg ha nem is tesz fel, igen lehet akár unatkozó Antal vagy akár Anna. :)))))
Viszont annak kisebb az esélye, hogy párhuzamban több regisztrációja fusson vagy amíg nem jár le az előfizetése addig kétnaponta nem fog újabbnál újabb néven megjelenni.

Mindenkinek békés, megelégedett hetet kívánok!
Nos, kedves simi, pontosan úgy az ő dolga, hogy miért nem látogatja a klubot, ahogy az én dolgom a kép nélküliség. A törölt blogban én is felhoztam számos érvet a mellett, hogy miért nem tesz fel valaki képet magáról, többek között azt is, hogy éppen ismerkedik az illető. Azt könnyedén lesöpörted az asztalról.
Kedves Heliantha!

Természetesen a te dolgod, hogy képpel vagy nélküle, senki nem vitatja el tőled ezt a jogot. Erre maximum az üzemeltetőnek van joga, de még akkor is van választási lehetőséged hogy itt vagy máshol.

Én csupán véleményt írtam, nem söprögettem, nem háborogtam,és nem bíráltam az oldal lehetőségeit.

Azt is elfogadom ha valaki épp ismerkedés folyamatában van valakivel, hogy ezért nem tesz fel képet, ez érthető de szerintem az az ember nem is háborodik fel azon hogy nem tud más irányba mosolyogni. :))))) Persze lehet több vasat is tartani a tűzbe. :)))))))

Ismételten kívánok neked szép napot, hetet, itt létet!
És ha nem mosolyogni akar, hanem beszélgetni?
No, mindegy, lapozzunk!
kedves Heliantha!

Ismételten leírom bármi változás történik annyi lehetőségem van,hogy vagy elfogadom vagy sem.Vagy maradok vagy lépek.Annyit nem ér az egész klub,hogy morgolódjak vagy reklamáljak bármiért is.Elárulom,de csak neked,ne add tovább.
Tudok élni a klub nélkül is.Nem feltétele az életemnek.Ha nem haragszol most még maradok,kivárom a fejleményeket. :-)

Legyen szép a napod!
Üdv Józsi