Sziasztok !

Szeretnék indítani egy csoportot  ahol a Velencei-tó és környékét megismerni szándékozók, kirándulók, túrázók , kerékpározók  találkozhatnának és közösen kirándulhatnának.

Korábban a tókörnyéki idegenforgalomban dolgoztam hosszú évtizedeken keresztül. Szívesen  segítek egy egy program megszervezésében ill. szívesen csatlakoznék én is ilyen kiránduló csoportokhoz. Jelentkezzetek,ha ti is csatlakoznátok egy -egy kirándulásra stb...

Éva   
Szia Éva!
Az előbb szóltam hozzá a másik Velencei -tavi hozzászólásodhoz,de inkább bemásolom az oda írtakat:
 Szia Éva!Én is szívesen csatlakozom a jövőre nézve.A lányom Gárdonyban él,így én is sokat járok arrafelé. Egyébként már volt egy összejövetelünk,egy másik oldalon olvashattok róla.9 elszánt, mondhatni hős klubtársunk körbebiciklizte szakadó esőben a tavat,mi pedig,néhányan Agárdon szurkoltunk és vártuk Őket,majd együtt ebédeltünk és látogatást tettünk a Pálinka főzdében. Mindezt Gyuri barátunk szervezte nagy buzgalommal.Ahogy beköszönt a tavasz,bár nem tudom télen mik a lehetőségek a tavon,beszélhetünk hasonló összejövetelről! Üdv: Márti
Szia Márti !

Köszönöm,hogy jelentkeztél,természetesen nem akarok új csoportot létrehozni csak a segítségemet ill. a társaságomat felajánlani egy-egy túrához, kiránduláshoz. Nekem úgy tűnt,mintha lezáródott volna a téma, ezért is írtam.
Én a kora tavaszi és késő őszi időszakban és télen érek rá jobban, de egy jó programra megpróbálok időt szakítani, persze ez nem mindig sikerül.  :(  
Jelenleg a múzeum és látnivalók felkeresése, apróbb túrák a Velencei-hegységben,a kellően elszántaknak, jobb időben még a bringázás jöhet szóba.Vagy csak egyszerűen egy nagy séta a parton. Utána  2 termálfürdőben lazíthatunk ha a pénztárcánk lehetővé teszi.
Inkább megadom az e-mail címem ide írjatok:
velenceitonal@freemail.hu
,mert a rendszer nem értesít a hozzászólásokról, bár az is lehet,hogy én vagyok tájékozatlan.
Örülök,hogyha találkozhatunk. :)
Szia Éva!
Természetesen én is így értettem,és ehhez csatlakoznék.Ha van valami jó program,vagy csak egy ötlet, esetleg javaslat valami konkrét programra,szívesen segítek a szervezésben,persze,ahogy az időm és a távolság engedi. :)
Pl.: télen,nem tudom mennyire lehet rámenni a tóra,de szervezhetnénk egy találkozót Velencén,vagy Gárdonyban ,lehetne korcsolyázni(már aki tud :lol: ,mert én sajna nem),szánkózni,netán,hogy visszamenjünk a gyerekkorba :D hóembert építeni és díjazni a legszebb,legötletesebb hóembert. Persze ez is inkább arról szólna,hogy együtt legyünk egy kicsit,igyunk egy jó meleg teát,vagy forraltbort.
Tavasszal pedig javasolnám ,hogy önálló programban nézzük meg a Pákozdi Ingóköveket,amit Gyuri barátunk már a tókerülésnél szeretett volna beiktatni.Nem tudom mennyire vagy arra ismerős,ha nem, a lányomék ebben segítenek,ha tudunk időpontot egyeztetni.
Tavasszal szeretnénk megismételni a Tókerülést,már jóidőben,esőmentesen. :D
A külön csoport létrehozásáról én már lemondtam,az itt élőket nem bírtam összehozni,így feladtam ezt az elképzelésemet.
Kaphatsz értesítést e-mailben,ha feliratkozol a témára. Bal kézre van a "Segítség és kapcsolat" címszó alatt,hogy "Feliratkozom a témára",ha jól emlékszem arra kattintottam rá és a témával kapcsolatos hozzászolásoknál kapok egy értesítést az e-mail címemre.
Szép napot Neked! Üdv:Márti 
cron