Kedves Iris!

Igazat adok Monának, "Csak kezdjétek el...először csak néhány lelkes résztvevő lesz, de ha megosztjátok a kellemes közös élményeiteket, egyre többen fognak csatlakozni ..."

Mindig lesznek emberek akiknek hiányzik a mozgás. Az ilyen túrák, városnézések és egyéb programok másik előnye, hogy könnyen lehet ismerkedni, senki nem feszélyezi magát úgy, mint egy randin.
És igen, nem kevés barátság és szerelmek is szövődtek ezeken a találkozókon. Az is igaz, hogy megritkult a létszám, ám a régi csapat egy része a mai napig együtt túrázik.
Mona!
Egy régi emléket hoztál elő bennem. Én már akkor jöttem az 50+ba, amikor lecsengőben voltak ezek a találkozók. De emlékszem arra a túrára, ami zuhogó esőben indult a Margit hídtól, s bár én odamentem, de csak azért, h ne várjatok rám, mert ebben az esőben ugyan el nem indulok. Bár kedves felajánlást kaptam esőbiztos kabátra.
Egyike voltál az ott lévő négy vagy öt embernek. Kissé könnyelműnek tartottam indulásotokat, de mint kiderült, nagyon jól éreztétek magatokat és sikeres volt a túra.
Azóta már én is mentem szakadó esőben, s mindig van nálam eső elleni cucc.
Ez a túra volt a sorsfordítód?
Örülök, h újra itt vagy :) ditke
Szó sincs róla, hogy feladtam,kedves Zsuzsa, csak mostanában más teendőim vannak!
A nyár a lányoméké, akik ma jönnek haza Svédországból, s nagy örömömre még karanténba sem kell vonulniuk!
Nyár vége már az enyém, s reményeim szerint nem maradok kettesben a túravezető Gabival, de ha mégis, akkor is megyek!!!
Szép napot mindenkinek!
Számomra öröm visszagondolni a közös túrákra, találkozásokra!
Nyomot hagyott bennem az "István rabbi" által szervezett zsinagógák látogatása, majd a közös ebéd és a kötetlen beszélgetések egymás között!
Jó lenne ismét egy találkozó!
Symike!
Jó tudni, hogy jól vagy. :D
Jó lesz majd ősszel újra találkozni.

Ditke!
Igen, az volt a sorsfordító túra :D

Ami a kirándulásokat illeti, ha lesz itt meghirdetve, ha tudunk, szívesen csatlakozunk.


Mona
Kedves Iris egy fél percig sem gondoltam, hogy feladtad. :wink: Mivel a lányaink, unokáink külföldön élnek egyértelmű, hogy a nyár az övéké.

Egy szép őszi napon lehet, hogy újra megszervezek egy tókerülést.Háromszor már sikerült, akkor a negyediknek is jónak kell lennie. :D
Már boldog is vagyok, hogy ilyen kedvesen reagáltatok, és érzem a biztatást a szavaitokban. Annak is örülök, hogy a régiek közül is itt vannak páran, s hajlandóak csatlakozni.
Szívesen mennék tókerülésre is, ha lehet gyalogosan, mert a kerékpározásra nincs lehetőségem.
Szép nyarat mindenkinek!