Hello Emberek!
Keresek olyan csoportot Budapesten, akik szeretnek utazni, akár kutyával is.
Ha nincs ilyen még, alapítsunk mi. Elképzelésem szerint működhetne klubként is, közösen kitalálnánk az úticélokat, és ha elegen lennénk talán még saját buszt is bérelhetnénk.
Valakik???A klub nemcsak kirándulasokra jönne létre, hanem a szabadidőnk értelmes, társaságban való eltöltésére, felvetett témákban eszmecserékre, múzeumlátogatásra, színház, egyéb rendezvények együttes látogatására. stb. Várom a jelentkezőket és szervezőtársat.
Jó ötletnek tartom. Igaz távol élek , de lehet valamikor én is tudok csatlakozni, figyelem a híreket.
Szintén messze lakom, de szívesen csatlakoznék egy-egy jó programhoz!
/ régebben is részt vettem / Sajnos pár éve már nem szervez senki!
Gyerekek !

Milyen klubot alapitsunk ?
Várom az ötleteket !

Kellemes napot mindenkinek !
már benne vagyunk.
nyakig
Emlékszem, talán 4 éve történt. Egy csinos, vonzó, diplomás Hölgy, talán Vecsésről Búzavirág néven, de lehet, hogy Bodza, friss klubtagként meghívta az 50 plusszosokat egy kerti bulira, olyan batyusra.
Szerintetetek hány jelenkező volt?

Szegény, a végén még Ő kért elnézést, hogy most pont rosszkor tette ezt az ajánlatot, meg biztos hideg van, majd később, ha jobb lessz az idő.

Még most is elszégyellem magam, ha eszembe jut...
Ez az 50+ klub, ha balaki nem tudná.
Vecsés messze van, akárcsak Vác :-)
A klubalapító nagyon hamar feladta. Vajon miért? Pedig nem legetetoen Anno Vajk, Maha, Balázs Tibir, jómagam, és még mások bizonyítottuk, hogy működik. Csak mindenki a másikra vár.
...nem lehetetlen ...
Akkor hajrá !
Sziasztok!

Womanus a valót mondja, igen szerényen, egy időszakban a motorja volt egy itt szerveződő, nagyon aktív kirándulóklubnak.

Ma nosztalgikus érzéseim keletkeztek, Gödről kerékpárral áttekertünk Verőcére a Vén Duna cukrászdába ... finom volt...
Régebben szerveztünk itt kerékpáros programokat is.

Volt bowlingozás, séta a Margit-szigeten, utána hami a Víg Színházzal szemben a töröknél, az emeleten mindig volt szabad asztal, összetolhattuk, volt, hogy 30-40 résztvevő is volt, hosszú asztalt csináltunk :D

Hogy mi már miért nem vagyunk aktívak? Párra, társaságra találtunk, én pl. egy itt szervezett pilisi gyalogtúrán ....

Csak kezdjétek el...először csak néhány lelkes résztvevő lesz, de ha megosztjátok a kellemes közös élményeiteket, egyre többen fognak csatlakozni ...

Szép hétvégét!
Mona
jun.28-án 10órakor Agárd.Top-Túra:Kerékpárral és gyalog a Velencei-tó körül
Szia kedves Mona!

Ezer és egy éve nem láttalak, nem hallottam felőled. Emlékszem a tókerülésre amin Te is itt voltál. Az ország minden tájékáról jöttek, volt aki saját bicót hozott a vonaton, voltak akik telekocsival érkeztek. Akiknek nem volt kerékpárjuk megoldottuk, béreltünk. Meglátogattuk az Agárdi Pálinkafőzőt, a Dinnyési Várparkot, a Gárdonyi Házat. Délután még egy kis fürdőzés is belefért.
DSC01992.JPG

Egy másik alkalommal mikor esett az eső, békésen elkávézgattunk, teázgattunk a Nautis Hotelben míg a kemény mag körbetekerte a tavat. :lol:
Akkor még álmomban sem gondoltam volna, hogy gárdonyi lakos leszek. :D

Igen, igaza van Womanusnak, mindenki a másikra vár. Lehet, hogy ősszel -ha túl leszek az építkezésen- újra "aktiválom" magam.

Örülök, hogy "láthattalak", ölellek:
Sym
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Valószínűleg változott a társaság összetétele is. Jó pár évvel ezelőtt valóban egyszerűbb volt szervezni bármilyen találkozót, mert aktívabb volt a tagság egy része. Én az idén többször próbálkoztam túra szervezésével a budai hegyekbe, de nem nagyon akadt vállalkozó, azután pedig jött a járvány... DE nem mondtam le róla, mert nekem nagyon hiányzik a mozgás!