Talán vannak itt köztetek művészi vénájú, képességű, alkotó tehetségek is... Ezt gondolva és remélve bemásolok ide egy felhívást a JÓSÁGSZALON honlapról... Talán érdekel valakit... (AKTUÁLIS menüpont... a jelenlegi könyvjelzőt feltöltöttem a galériámba, ott is megnézhető...)

A „JÓSÁGSZALON” pályázatot hirdet országosan a honlap könyvjelzőjének a megtervezésére!

A pályaművek, könyvjelző tervek szemléletesen, látványosan fejezzék ki, mutassák be rajzos, képes, grafikus és szöveges megjelenésben a JÓSÁGSZALON honlap célját, küldetését, értékrendjét, szellemiségét, sokoldalúságát! Ezekre a honlap egyes menüpontjainak tanulmányozásával lehet információt kapni, és a képi megjelenítésre ötleteket meríteni. A könyvjelző mérete akkora legyen, hogy abból kb. 7-8 db elférjen vízszintesen egy álló helyzetű A/4-es lapon!

A könyvjelző az összhatását, üzenetét tekintve legyen pozitív kisugárzású, informatív, érdeklődést keltő! Lehet rajz, grafika, fotómontázs, stb. Alkoss szabadon szárnyaló fantáziával!

A könyvjelzőt jpg képként, vagy WORD dokumentumként, pdf fájlként lehet beküldeni a honlap elektronikus levélcímére, a beküldési határidő: 2014. 09. 30. A legjobb, legkifejezőbb alkotás kerül első helyre a honlap egy új GALÉRIA nevű menüpontjában, és alkotója kapja meg a fődíjat, ami annyiszor ezer Ft- lesz, ahány pályamű érkezik be, legfeljebb azonban százezer Ft! (Érdemes tehát széles körű megosztással növelni a lehetséges pályázók számát!) Második és harmadik díj is lesz, ami egyelőre meglepetés!


A pályaművek értékelését, elbírálását a JÓSÁGSZALON honlap legaktívabb szimpatizánsai, együttműködői, közösen végzik el. Nevezési díj nincs, de a részvételi szándék előzetes közlése kívánatos lenne! Alkotótáborok, képzőművész körök, klubok, egyesületek számára is érdemes ajánlani!
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.