Hello Emberek!
Keresek olyan csoportot Budapesten, akik szeretnek utazni, akár kutyával is.
Ha nincs ilyen még, alapítsunk mi. Elképzelésem szerint működhetne klubként is, közösen kitalálnánk az úticélokat, és ha elegen lennénk talán még saját buszt is bérelhetnénk.
Valakik???
Nagyon helyes,csatlakozom én is. Márta Győrből
Na, így nem megyünk MI sehova! :( Sajnos már évek óta nincs klub élet! Pedig régen volt! :P
Már nem először történik, hogy valaki felvetni ezt a témát, azután eltűnik, mint a kámfor.
Én szerveztem kirándulás, s mit gondoltok hány jelentkező volt? Egyetlen-egy!!!!
A lehetőség még mindig fennáll, egyelőre vasárnaponként, s a cél a budai hegyek.
Jöttök?
Kedves Iris47! hirtelen indulatból jelentkeztem,de azzal a lendülettel töröltem is magam,mert azt hittem miattam nem jelentkeznek mások.most elbizonytalanodtam.menjünk ketten.
Kedves Leszázalékolt,
nem hinném, hogy miattad nem jelentkeztek a többiek. Egyébként köszönöm a felajánlást, de nem ketten mennénk, hanem hárman, Gabival a túravezetővel. Ha mindezt komolyan gondolod, akkor beszélek Gabival, hogy mikor ér rá legközelebb, és itt a fórumon meghírdetem a túrát, a túraútvonallal és a találkozás idejével és helyével. Már egyébként is ott tartottam, ha innen nem jön senki akkor is belevágok.
Kedves Iris47! így is kell,belevágni a közepébe,aztán majd csak kedvet kapnak.
Kedves Irisz!

Én is benne lennék!
Kedves Erici,
ezt a topicot nem én indítottam, de indítottam másikat ebben a témában.
Ez még tavasszal volt, s az első kirándulás érdeklődés hiányában elmaradt, azután pedig jött a járvány, a bezártság.
Most még talán lehetne erdőt járni-kedvem is nagyon lenne!!!- de az túravezetőnk mostanában nem ér rá.
Ha akad valaki aki jól ismeri a budai hegyekben a túraútvonalakat, és kedve is van bevezetni bennünket a túrázás rejtelmeiben, kérem jelentkezzen!
Kedves Mindenki!
Örömmel néztem újra /3-4 év kihagyás után/, hogy van igény a közösen felfedezendőkre. Néhányan még emlékeznek, gondolom, nagy társaságot hoztunk létra, sok programot szerveztük, s mai napig jó barátságok maradtak.
Ne veszítsük el az óhajunkat!! Hamarosan újra lehet találkozni, kimozdulni!
Addig is a szervezéssel tölthetnénk el a várakozási időt.
Nagy örömmel csatlakoznék, szervezésben részt vennék!
Használjuk ki a pauzát, lelkesítsük egymást, igaz most csak ezen a felületen!
De nem baj, a tettekig ismerkedhetünk az érdeklődőkkel!
Üdv: Anikó
Kedves Anikó!
Kívánom , hogy minél több 50 + - os társam találjon örömet a kirándulásokban , találkozásokban. Úgy gondolom, most még mindenki begubózik .. a vírus elöl.
Tavasszal , már vidámabb, és örömteljesebbek lesznek az emberek. Pár éve én is részt vettem egy - két találkozáson szűkebb csoporttal. Azóta már mindenki más irányban tevékenykedik. Szívesen emlékszem a Dunaharaszti farsangi találkozóra.
https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5FE5A340
Kedves közös túrázás iránt érdeklődők!

Miért kellene várni tavaszig? Amióta a Covid megváltoztatta az életünket, ha lehet, én még aktívabb vagyok, mint azelőtt. Az idén biztosan megközelítem az ezer km gyaloglást, ugyanis az Országos Kéktúra hossza 1170 km, s ennek zömét az idén jártam be. S még nincs vége az évnek. Hidd el, a természetben, az erdőben a legkisebb az esélye annak, hogy találkozol a betegséggel. Ott könnyű maszk nélkül is a biztonságos távolságot megtartani, már ha egyáltalán szükség van rá. Hiszen edzed az immumrendszered, nem mellesleg testileg lelkileg erősebb leszel, új barátokra lelsz. Én számos internetes túraklubnak követem a kiírásait, de én magam is kitalálok utakat. S ha úgy adódik, egyedül is nekivágok egy 10-20 km-es távnak. Ha közelebbit szeretnétek tudni, írjatok a gmailes myrtill50plus címemre. Kalandra fel! A tél az egyik legszebb évszak.
Szép napot!
Azért mégis csak idenéz pár ember! Igazán örülök!
Kedves Rezeda a buli szuper volt, tényleg! Szívből remélem, hátha sikerül felrázni
az embereket, hiszen aki itt van, egyedül van! Ne legyen!
A túra remek, de sajnos nem mindenki bírja a hosszú távot, amit írtál Womanus.
Magam is imádom a természetet, sétálni sokat, de a komoly túrát nem. Ezért lenne jó összehozni társaságot, hogy bárki "mehessen ahová akar". Adódhat ezáltal közös kirándulás, finom nyárs sütés, beszélgetés. Azt hiszem a fontos az, hogy társaságban legyen az ember, s élvezettel töltse el idejét úgy, ahogy egyedül nem megy!
Lányok, legyünk rajta! Hátha sikerül a lazább időkben már +csoportosulni"!

Kedves Urak! Gyertek bátran, nem kell egy csésze kávé mellett szorongani, jó kedvűen, hölgykoszorúban tölthetitek időtöket!
(Pár éve innét ismerkedve , egy férfi barátunk 6 nővel kirándulva, igencsak büszkén lépegetett, bárhová is mentünk!)
Üdvözlettel: Anikó
mennék
IGEN!
Menni fogunk,mert mindannyiunknak vágya a társaság, a kapcsolat, a jó időtöltés. Bízom benne, hogy sokan elolvassák a bejegyzéseimet és ha lazul a "hurok", megyünk! Ötleteket addig is gyűjthetjük!!
Üdv, Anikó