Úgy érzem, hogy ennek a hírét feltétlenül közzé kell tenni ebben a körben is, hiszen nagyszerű, és hiánypótló kezdeményezésről van szó! Annyi minden van és történik ellenünk, ez azonban végre értünk lett létrehozva, és látom, hogy igen dinamikusan fejlődik is, mert megérdemli!

"Létünkért Szociális Szövetkezet - Keressük azokat a tagokat, akik szeretnének önellátó hálózatunk tagjává válni, szeretnének tisztességes mellék-keresethez vagy fő bevételhez jutni! Kérjük, figyelmesen olvasd végig az alábbiakat! A Létünkért Szociális Szövetkezet azért jött létre, hogy igazi közösséggé alakulva tagjainkkal elinduljunk az önellátó közösséggé válás útján, amelyben az élet valamennyi területén segítjük egymást. A szövetkezettel együtt mindezt az Életért, a Földért, az Egészségért Alapítvány és a Pozitív Nulla KFT hármas egysége működteti..."

Többet nem idézek a honlapról, akit érdekel, biztosan meg fogja nézni, és ha tetszik, tovább is lép a csatlakozás érdekében... Én csak szóltam, nem akarom, hogy esetleg valaki ne tudjon róla... :)
http://www.letunkert.hu
Kedves Csyperke!

Köszönjük szépen, hogy megosztottad velünk ezt az információt. :)
Ajánlom figyelmedbe a vidék fórumot, ahol igen régen jártál.
Igen, teljes mértékben igaz, hogy itt lehet találni hasonló gondolkodású
embereket.Nagyon jónak tartom ezt a weboldalt, különben már nem is
lennék itt.
Tiszteletre méltó a tevékenységed, sokan vehetnének példát rólad!
Nem vagyok tag sehol, de a környezetemben észreveszem, ha segíteni kell.
Tettel, szóval, információval. Jobb érzés adni, mint kapni, hiszem-vallom ezt. :)

Üdv.: Zita 
Kedves Zitus!

Köszönöm a hozzászólásodat és a jó szót is! Lehet, hogy a VIDÉK kategóriába jobban illene, így talán beteszem oda is... :)
Kedves Csyperke!

Köszönöm, h felhívtad a figyelmemet erre a kiválónak látszó lehetőségre. Régóta keresem az egészséges élelmiszerhez jutás lehetőségeit.