Kedves Jancsika!

És meddig bolondulsz értük, addig amíg jól tartják magukat vagy utána is vonzó a nő amikor erőteljesen beáll az öregedés folyamata?
Kedves Barátaim!

Van egy életkorban és más szempontból is megfelelőnek látszó hölgy barátom, akinek a vonzó ajánlatot továbbítottam. Említettem neki, hogy az ajánlat figyelemre méltó és az ajánlattevő nem egy hülye gyerek.

Hölgy barátom válaszában azt mondta:
"Nem, de azért nem jelentkezem … bár ki tudja?
Kedves Jancsika!

Én több,mint tízzel több vagyok Nálad. Eszembe nem jutna kapcsolatba lépni Veled. Magam, s Téged óvnálak ettől.
Ha fiatalos vagy azért, ha korodnál többet mutatsz, azért.

Mondjuk, fiatalos vagy. Bár én jól bírom magam, fittebb vagyok, mint némely ötvenes (a látszat ellenére), de nem tudnám elviselni, ha kevesebbet bírnék erőben, gyorsaságban, mint Te. Folyamatosan azt érezném, h pátyolgatni akarnál. Ennél megalázóbb érzés számomra nemlétezik. (eleddig)
Mondjuk idővel Te hetven leszel, én nyolcvankettő. Hetvenesként még oroszlánnak érzed magad, én viszont már talán, anyókának.Hmmm?.

Mondjuk, korosabbnak látszol, mint vagy. Nem jó jel. Nem tudsz "szárnyalni", mint én.Öregebbnek érezném magam melletted. Nem vagyok pátyolgatós típus, inkább felfedező.

Nem gondolnám, h a nagy korkülönbség vonzó lehet bárkinek is. Persze nem zárom ki, h ne lenne olyan, akinek ez a gügyüje. Mindenkinek van hendikepje. Miért ne lehetne ez?

Üdv. ditke
cron