Lehet-e Hölgy/Úr idősen is vonzó?

Az elmúlt évek alatt írtam néhány blogot a nő/férfi kapcsolatról.

Az elsőben megírtam, hogy a német nyelvű társkereső oldalon 90 év felett 29 hölgyet találtam, akik közül többen 58-68 év közötti társat kerestek. Rokonszenveztem a hölgyekkel, annak ellenére, hogy az akkori 75 évemmel már nem feleltem volna meg, pusztán azért, mert már egy kicsit túlkoros voltam. Akkor tudatosodott bennem, hogy a hatvan év feletti hölgyek igényeinek már inkább a náluk fiatalabb életkorú férfiak felelnek meg.

Nem régen írt jegyzetemben arra hivatkoztam, hogy az idős férfiak is lehetnek vonzók a jóval fiatalabb hölgyek számára. Arra hivatkoztam, hogy a társkereső statisztika ezt valószínüleg igazolja.

Az egyik társkereső oldalon kicsivel több, mint 800 hölgy közül a figyelembe vett 80 körüli úrnak kicsivel több, mint 40 hölgy fejezte ki tetszését, ismerkedési szándékát néhány hét alatt. Ezt először viccnek véltem, de később úgy gondoltam, hogy a 20-30 év körüli hölgyek az idősebb társaiknál jóval bevállalósabbak.

Az eredmény meglepett, de ennek számos magyarázata lehet, amit már nem találgatok, hanem megnyugvással veszem tudomásul, hogy még nekem is lehetnek esélyeim a hölgyeknél, bár lehet, hogy ők nálam jóval fiatalabbak.

Kedves idősödő férfi társaim! Csak bíztatni tudlak benneteket, hogy igenis vannak még nektek is komoly esélyeitek.
Kedves Belmonte!

Azért az elgondolkodtató amikor egy 20-30 év körüli nő 80 éves férfit választ.
Gondolom ez az idős férfi nem hajléktalan? :D
Kellene a fenének egy huszonéves! Negyvenöt alatt meg sem nézem. :)
Volt szerencsém találkozni egy 80-éves bácsival.
Nagyon kíváncsi voltam mit szeretne tőlem.
Találkoztunk, igencsak gavallér volt, meghívott ebédelni egy Étterembe, ettük boroztunk, beszélgettünk, mondhatni nagyon jól érezte magát, én is mert finom volt a bor. Úgyhogy nem kellett a rózsaszín szemüveget felvenni hatott a bor.
Végül azt mondta szexelni akar, sürgősen mert neki már nincs ideje, csak az a baj, hogy nem lágyul a szívem, igy meg nincs értelme.
Igen, mondtam én is, így nincs értelme. Egy öleléssel megköszöntem az együtt töltött időt. Pár héttel később újra hívott, egyértelműen a tudomására hoztam, hogy nincs szándékomban vele testi kapcsolatot létesíteni.
Számomra csak a jósága volt vonzó.
Egy Úr/ Hölgy idősen ...80 felett csak akkor vonzó ,ha gazdag!!!! :P :P :P
Nem is tudom... ha egy 80 éves férfi bácsi, akkor egy 61 éves nő az ki...nem úgy
általában, hanem egy társkeresőn, konkrétan itt az 50 pluszon...néni, mamika, anyó, anyóka, matróna, öregasszony...

Az én szókincsem egyszerűbb, egy 80 as éveiben járó Úr találkozott egy korát meghazudtolóan fiatalos, mosolygós Hölggyel.
Egy 61 éves nőnek nyugodtan lehet egy 80 éves férfi bácsi, hisz az apja lehetne.
De abban van igazság hogy sajnos van olyan férfi aki az ötvenes éveiben sokkal bácsisabb mint egy 80 éves. ( Női vonatkozásban is igaz.)
Miért ne lehetne?
Hogy vonzó-e valaki, nem a kor határozza meg. És persze függ attól is, h ki mit tart vonzónak.
Mondjuk, ha vonzónak is találtatik valaki, közel sem jelenti azt, h partnerként/társként gondolok rá. Így hát nem hiszem, hogy egy még oly vonzó hetvenesre potenciális társként tudnék tekinteni. És szintén nem fogadnám el ezt egy nálam 5-10 évvel fiatalabb férfitől.
Én azt tartom vonzónak, amit vonzónak látok.
Nem minden vonzó dolog látható szemmel!
Ez igaz. A szép beszéd az vonzó, ha a lelkemet megérinti nekem könnybe lábad a szemem.
A szép beszéd veszélyes mert könnyen manipulálja azt aki erre hajlamos.
Vonzó? Nem vonzó?

Nyilván nem vagyunk 20 évesek, a gravitáció hat ránk is, de azért a napi tornának köszönhetően jobb állapotban vagyok, mint egy átlagos 30-as...
Természetesen lehet, fontos a megfelelő ápoltság, és ne akarjunk 30 évvel fiatalabbnak látszani, és úgy öltözködni.
Én 53 éves vagyok, de bolondulok a 60as 70 es Hölgyekért. Korombeli nemérdekel.
Nem a pénze kell, hanem a gyönyörű teste és a lelke.