zsezse írta: Kedves Belmonte!

Nem hiszem, hogy ezen az apróságon múlnak a dolgok, bár nem árt, ha hasonló szinten tudnak játszani, akkor élvezetesebb a játék.Ez egy társ kereső oldal is, talán itt a bökkenő.Tegnap azért jót kerékpároztunk Katával és ez kárpótolt, csak azt nem értem, hol vannak a sportos férfiak ? A sport taszítja Őket, vagy félnek attól, hogy egy baráti kapcsolat alakulna ki ? Akkor még sem olyan magányosak, és egyedülállóak ?  Egy jó közös program, egy kellemes társaságban eltöltött idő közelebb hozná az embereket,nem lenne ennyi "magányos"  Szép napot Mindenkinek.Kedves Zsezse és Mindenki aki olvassa!
Igen, én sem tudom, hogy hol van az a sok sportos férfi, aki az adatlapján sportosnak vallja magát. Nem tudom, hogy hol az a sok magányos ember, aki társat keresve regisztrált? Miért kell görcsösen a nő vagy férfiideálhoz ragaszkodni, miért kell csak partner keresésre csökkenteni egy ilyen oldal lehetőségét. Miért nem lehet túllépni egzisztencia-vadászaton, allűrökön, és miért nem lehet simán társaságot keresni és ápolni, hogy ne legyünk egyedül. Ha csak társat, partnert akarunk találni, lehet, hogy örökre egyedül maradunk, mert a barátok, jó ismerősök seregét eleve kizárjuk az életünkből!
Kata(kat) nekem itt az 50Plusz-os "találkozásaim" közül az egyik legkedvesebb. Csak remélni merem, hogy a fenti hozzászólását minél többen olvassák és végiggondolják.

M.
Règen èn is teniszeztem, igaz csak amatőr szinten. Ahol lakom van teniszpály, sajnos csak tavasztól használható, mivel nyitott. Xlll. kerūle :wink: t. Azonban, szìvesen ūtőgetnèk. Mircike
Kedves Katakat !
Teljes mértékben egyetértek Veled !
Üdvözlettel: Viola
cron