Amatőr teniszpartnert keresek, a partnerem kiöregedett. Bpesten, Zúgló környékén. 
Szia Zsezse! 

Én is teniszpartnert keresek, csak én Békéscsabán... :) Mondjuk minden hónapban megyek Pestre pár napra, de nem hiszem, hogy havonta egyszeri alkalommal megelégednél...:)

De tetszik nekem ez a párosítás: tenisz és túrázás... Ezek az én kedvenceim is... Na meg a legnagyobb szerelem mostanság: a túrakerékpározás...

Lehet azért, hogy majd találkozunk valahol...

Üdvözlettel: Vajk 
 
Szia Vajk!

Havi 1 tenisz, tényleg kevés.Én heti 1x,2x járok. Én is szeretek kerékpározni. Idén kicsit hanyagoltam, csak néha mentem el Nagymarosig. A túrázás mindig benne van a terveimben, idén csak a Dolomitokig jutottam.Sajnos itthon nehezen találok, hasonló kapacitású túratársakat. :)  
zsezse írta: Szia Vajk!

Havi 1 tenisz, tényleg kevés.Én heti 1x,2x járok. Én is szeretek kerékpározni. Idén kicsit hanyagoltam, csak néha mentem el Nagymarosig. A túrázás mindig benne van a terveimben, idén csak a Dolomitokig jutottam.Sajnos itthon nehezen találok, hasonló kapacitású túratársakat. :)  


Hát nem csodálom, ha a teniszpartnereid is kihalnak Mellőled... :) Amúgy milyen "kapacitásra" gondoltál? Én gyalogtúrában kb. napi 25 km-re vagyok hitelesítve, lesz is egy ilyen jelenésem a hónap végén a Pilisben (OKT 15-ös szakasz)... Te nem OKT-zol?

 
Még mindig teniszpartnert keresek hétvégenként Vácon, vagy környékén . :(
Szia. Aktuális még a teniszpartner keresésed?Az utolsó fórum bejegyzésben Vácon keresel partnert,nem Pesten?
maxgabor
Szia Gábor!

Szívesen megyek Pestre is, de csak hétvégén érek rá. Nyáron a BVSC-ben teniszeztem, zuglóban, vagy a Tengerszemben szintén zuglóba. Azért itt, mert ezeket könnyen elérem, akár vonattal is.Ha hétvégén ráérsz, beszélhetünk róla.Minimum 2 órát szeretek játszani. :D  
Szia Zsezse.
Nekem jó a vasárnap.Én játszom szombaton és hétfőn is igaz párost.
Megadom a telefonszámom vagy írd meg Te és telefonon megtudjuk beszélni az időpontot.
Nem vagyok prémium tag ezért csak így tudom felvenni veled a kapcsolatot.
nem is hiszem,hogy leszek,mert annyi időm azért nincs,hogy sok időt töltsek az oldalon.
Gábor 06703899283
Keresek teniszpartnert Zuglóban. Páros játékba is becsatlakoznék. Középhaladó szinten vagyok.
Szia Evita555!

Ha még nem találtál tenisz partnert, szívesen teniszezem veled vasárnaponként kora reggel.BVSC ?Tengerszem ? Üdv. Zsezse :D
Kedves Evita! Kedves Zsezse!

Imádom a Nőket és imádom a Humort is. Teniszezni is szeretek. Ez már maga a Kánaán. Nem tartok a páros játékból való kiöregedéstől sem,  ugyanis egyesek szerint ez a könnyebbik választható eset. Igaz, hogy a versenysportból kinőve manapság inkább csak pingpongozom, de ez nem riaszt vissza a teniszezéstől sem.
A középhaladó szint azonban kissé elgondolkodtatott. Azt hiszem, hogy én inkább már  kissé haladónak számítok. Főleg az olyan fiatal sporttársak szemében, mint amilyen fiatalok Ti vagytok.

Kedves Evita, Kedves Zsezse!  Apróságon, azért ne múljon a dolog...

Sporttársi szeretettel: Zoltán 
Kedves Belmonte!

Nem hiszem, hogy ezen az apróságon múlnak a dolgok, bár nem árt, ha hasonló szinten tudnak játszani, akkor élvezetesebb a játék.Ez egy társ kereső oldal is, talán itt a bökkenő.Tegnap azért jót kerékpároztunk Katával és ez kárpótolt, csak azt nem értem, hol vannak a sportos férfiak ? A sport taszítja Őket, vagy félnek attól, hogy egy baráti kapcsolat alakulna ki ? Akkor még sem olyan magányosak, és egyedülállóak ?  Egy jó közös program, egy kellemes társaságban eltöltött idő közelebb hozná az embereket,nem lenne ennyi "magányos"  Szép napot Mindenkinek.
Szia Zsezse!

Nekem sajnos a korai időpont nem jó :-(

Köszi: Evita 
Kedves Zsezse!

Tudom, hogy a beszélgetés nem helyettesítheti a tenisz  játékot. Az mégiscsak más dolog. 

Internetes beszélgetésben azonban számíthatsz rám. Hidd el, nem szoktak panaszkodni rám a teniszre vágyó fiatalok. 

Örülök, hogy "találkoztunk".

Szeretettel: Zoltán 
Kedves Belmonte!

Én is örülök, hogy találkoztunk virtuálisan, és köszönöm a válaszodat. Jó egy boldog emberrel beszélgetni. :D