Kiszivárgott hangfelvétel: megdöbbentő kijelentést tettek a járványügynél.

Hadházy Ákos megosztott egy hangfelvételt, amin állítása szerint az NNK egy munkatársa arról beszél, hogy már csak a legsúlyosabb esetekben végzik el a szűrővizsgálatokat a vírusgyanús személyeknél.

A mentőszolgálat a háziorvoshoz irányította, de az két napig nem volt elérhető. A háziorvosi ügyeletet végül sikerült elérnie, de ők meg az “ÁNTSZ-hez” (jelenleg Nemzeti Népegészségügyi Központ, röviden: NNK) kapcsolták tovább, ahol egy hölgy azt állította neki, hogy

JELENLEG MÁR CSAK A LEGSÚLYOSABB ESETEKBEN VÉGEZNEK SZŰRŐVIZSGÁLATOT.

Ezt azzal egészítette ki, hogy csak akkor, amikor valaki már kórházi ellátásra, vagy lélegeztetőgépre szorul. Hadházy szerint ebben az a legmegdöbbentőbb, hogy a WHO egyértelműen a több tesztelést ajánlja, ez az eljárási rend pedig arra utal, hogy a kormány nemcsak hogy nem törődik a WHO ajánlásaival, de szemlátomást

VÉGLEG LEMONDOTT ARRÓL, HOGY NAGY SZÁMÚ TESZTEKKEL PRÓBÁLJA KISZŰRNI A FERTŐZÖTTEKET AZ EGÉSZSÉGESEKTŐL.

https://www.youtube.com/watch?v=eWXfdllLj-Y&t=15s
Egy idős lakó kiszökött, a polgármester teljes kijárási tilalmat tervez: https://rd.hirkereso.hu/rd/34577480?partner=android

:P
Újabb 100 igazolt koronavírus-fertőzöttel 1410-re nőtt a járványban megfertőződöttek száma Magyarországon, közölte az állami koronavírus-információs honlap.

A halottak száma 14-gyel nőtt, így már 99-en elhunytak a vírusban, a szombati 115 után mára 118 a gyógyultak száma.

A tájékoztatásban azt is hozzátették, hogy a Pesti úti idősotthonban eddig összesen 198 igazolt koronavírus-fertőzött van és 8 elhunyt.
Kár hogy nem lehet lajkolni, mert a Zsuzsanna bejegyzését sokszorosan lajkolnám!
Tömegek állnak sorba az USA-ban élelmiszersegélyért.

Szerte az Egyesült Államokban hol tömegekben, hol hosszú, kígyózó sorokban állnak az elszegényedett amerikaiak a élelmiszersegélyért – ez is tökéletesen mutatja a koronavírus okozta gazdasági válság és a vele járó tömeges munkanélküliség hatásait.

Az elmúlt négy hét alatt, a járvány kitörése óta több mint 22 millió amerikai vesztette el a munkáját – ők a legtöbb államban kocsival, a gyors éttermeknél ismert drive thru rendszerben vehetik át a járvány alatt az élelmiszersegélyt.

Van, ahol az autópályán állnak sorba kilométereken keresztül az autósok. (Kalifornia).

Volt olyan élelmiszerbank San Antonióban, ahol egyszerre 10 ezer autósból álló sor alakult ki.

Az elmúlt hetekben munkanélkülivé váló 22 millió amerikaiból legalább 12 millió ember kap segélyt. Egyes közgazdászok szerint az amerikai munkanélküliség még áprilisban elérheti akár a 20 százalékot is, amire nem volt példa az 1929–1933-as nagy gazdasági világválság óta, a 2008–2009-es válság alatt is csak 10 százalék körül alakult a maximum.

Trump szerint no problem.