Kedves Klubtársak!
Nézem az Adventi látogatásokat Bécsbe és megakadt a szemem a nosztalgia vonaton 2015.12.11.-én.
Ez a a járat vasutasoknak és nyugdíjasoknak is kedvez...... :D
Nagyon szívesen elmennék, de jó lenne ha csatlakozna valaki/valakik hozzám. Egyedül mégsem az igazi.
http://www.mavnosztalgia.hu/hu/programs/show/773
A linken minden információt megtaláltok.

Reménykedve: :roll:

Sissy
Kedves Syssy!

Nagyon jó ötlet, szívesen csatlakoznék!

Üdvözlettel: Geogina
Szia Georgina!
Már ketten vagyunk! Nagyon örülök.

Üdv,

Sissy
:D remélem még lesznek jelentkezők. Lassan meg kell venni a jegyet, nem?
Kedves Klubtársak!
 Úgy tűnik,sikerül összehozni az Adventi forralt borozást Győrben. December első hétvégéjén találkoznánk,azaz dec. 5-én.Találkozási pontot és időpontot még nem határoznák meg,várom a jelentkezőket,ki szeretne Velünk tartani.Ez befolyásolhatja a találkozás időpontját(ki,honnan érkezik),de még van időnk.Azért örülnék,ha jeleznétek részvételi szándékotokat!
Aki még nem hallott erről a kezdeményezésről,a blogomban megtalálja a Győri Adventi programajánlatot.
Aki biztos ott lesz: Kava,Annavera,Katakat,Márti58,
Sym.! Ugye számíthatunk Rád is!
Kinek van még kedve csatlakozni?Az utóbbi időben láttam az oldalon jó néhány Győri klubtársat.Örülnék,ha minél többen csatlakoznátok,hisz ez jó lehetőség az ismerkedésre és még utazni sem kell  :) ,ne hagyjátok ki!Időben jelezni fogom a pontos idejét és helyét a találkozónak!
 Üdv:Márti
Szia Márti!
Nem szeretném keresztbe szervezni a győri borozást, de én nagyon szeretnék vonattal elmenni Bécsbe és vissza. Ez a nosztalgia vonatozás nagyon jól jön a képbe.
Nem csupán vásárlási szándék vezérel, hanem szeretném megnézni Schönbrunnt. Hallgatni egy kis Mozartot élő előadásban......Tudod, már régen jártam ott. :D
.
Kellemes kikapcsolódást Mindenkinek!

Üdvözlettel:

Sissy
Kedves Márti, kedves Klubtársak !
Mikor felvetettem a forraltboros programot, még nem tudtam, hogy a december nagyon "sűrű"lesz számomra.
Végtelenül sajnálom, hogy nem fogok tudni lemenni Győrbe, hisz ez fantasztikus lehetőség lenne újabb társakkal megismerkedni - az előre garantált jó hangulatról nem is beszélve! :P
Az az egy vígasztal, hogy a felvetett ötletem azonnal nyitott "fülekre" talált és bár Márti Téged még nem ismerlek személyesen, úgy gondolom, ha Te kezedbe veszed a szervezést - garantált a fergeteges jó kedv.
Igazi adventi hangulatot, sok-sok nevetést, nagyon jó szórakozást kívánok Nektek!
Üdv, Zsuzsó
Drága Syssi!
Ne legyen lelkiismeret furdalásod,nem szervezel keresztbe!Sőt,megfordult a fejembe,hogy veletek tartok,mivel 2012-ben jártam Schönbrunnban(igaz nyáron)  és előtte évben a Bécsi Adventi vásáron. Mindkettő nagyon szép,érdemes megnézni.Bár,mint írtam,szerintem a Győri Advent legalább olyan szép.Sajnos mégsem tudok menni,átgondolva a dolgot,rájöttem,máskor nem lesz időm Édesanyámat meglátogatni,mielőtt haza hozzuk az ünnepekre,csak azon a hétvégén.Így arra kérlek,készítsetek fotókat,hogy egy kicsit oda képzelhessük magunkat mi is!Jó szórakozást Nektek!! Puszi!
Kedves Zsuzsó!
Valóban,mi még nem találkoztunk,de remélem,lesz rá alkalom,hogy ezt bepótoljuk!Köszönöm,a nekem tulajdonított bizalmat és feltételezést :-) .
Akik eddig jelezték részvételüket,az már egy "összeszokott csapat"-nak tekinthető és garantáltan jókedvű társaság! :lol: Bár még néhányan hiányoznak közülünk! 
Nem szeretném a kedvedet szegni(remélem nem fogom!!!),de ezt a Győri kirándulást,már a nyáron terveztük,de sajnos elfoglaltság miatt akkor eltoltuk,és most került újra képbe.Biztosíthatok mindenkit,hogy nem csak borozásról fog szólni,hanem szeretném a várost is kicsit megismertetni azokkal,akik még nem jártak itt(legalább is a belvárosi részt,mert egy napba nem fér bele a város összes nevezetessége) :-) Remélem lesz még ,aki csatlakozik!!
Üdv:Márti  
Kedves Márti!

Előre sajnos nem ígérhetek semmit sem. Decemberben van a legtöbb munkám és nem állok olyan jól, hogy megengedhessem magamnak azt a luxust, hogy ne dolgozzak.   :(

De ha belefér, mindenképpen ott leszek.  :D

Szeretettel:
Sym 
Kedves Klubtársak!
Adventkor jártam már Bécsben. Nagyon szép, csak bíztatni tudok mindenkit! Győrben viszont még nem jártam, sajnos most sem fogok. Annyi családi esemény jött össze, hogy nem tudom beiktatni, de lélekben veletek leszek. Jó szórakozást kívánok!!!!
Gedeon45
Kedves Sym!
Természetesen megértem és szerintem a többiek is ,ha nem tudsz velünk lenni munka miatt.Nagyon fogsz hiányozni! Ha mégis sikerül szabaddá tenni magad,hívd Kavát!
Kedves Gedeon!
Köszönjük,hogy lélekben Velünk leszel,sajnálom,hogy nem tudsz jönni.Azért én ajánlom,hogy egyszer feltétlenül gyere el Győrbe és nézd meg ilyenkor is ezt a hangulatos várost,gyönyörű!
Lehet,hogy magunkban maradunk,de az biztos,hogy mi ott leszünk és nagyon jól fogjuk érezni magunkat. :) :) :)
Üdv: Márti  
Kedves Georgina!

Majd jelezzed legyél olyan kedves, melyik nap tudunk találkozni a Nyugatinál. Nem messze dolgozom onnan és minden nap útba esik. Megvesszük a jegyet, legalább tudjunk egymás mellett ülni.


Üdvözlet Mindenkinek!

Sissy
Kedves Sissy!

A hét második felében jelentkezem. Pénteken elvileg be tudok menni a Nyugatihoz, hacsak nem akkor szül a lányom. Bármikor jöhet a Kicsi, ezért nem tudok előre pontos időpontot mondani.

Üdvözlettel: Georgina 
Kedves Sissy!

Ma tudtam meg, hogy a munkahelyemen az év végi rendezvényeket december 9-10-11-én tartjuk. Ezekről a szervezőknek csak betegség miatt lehet távol maradni, szabadsàgot nem kapunk. Így a bécsi kirándulásra nem tudok elmenni.
Nagyon sajnálom, remélem lesz még jelentkező!
Üdvözlettel Georgina 
Szia Georgina!

Nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni.
Majd legközelebb......
  
Én egyedül is elmegyek.

Üdvözlettel:

Sissy