Sziasztok! Sorban olvasom a bejegyzéseket, mindannyian menni szeretnénk, de akkor mi tart vissza??
Ha felár vagy társ hiánya miatt otthon maradunk, csak nekünk rossz!!
Beszéljünk meg egy időpontot,( javaslat: jan.20) találkozzunk:(pl: Blahán) tervezzünk, akár hétre, vagy hónapra programot, tegyük közhírré, és menjünk. Bátran! Minél többen összejövünk, annál könnyebb mindenkinek a választás, mikor, melyiken tud részt venni.
Próbáljuk ki lányok!! (fiúk sincsenek kizárva!) :D
Kedves Anikó !
Örömmel csatlakoznék egy társasági élet fellendítésén fáradozó csoporthoz.Elérhetőségem a reglapomon. Kellemes kora estét kívánok !

Üdvözlettel: Viola
Kedves Viola! Örülök,hogy válaszoltál.88-an látták, s csak téged érdekelt, a többiek miért csak a fotelben sóhajtoznak? Komolyan gondoltam egy rugalmas csapatra.Az ötlet egy őszi kiránduláson jött,A buszon kb.8 nő már gyakorlott együtt utazó volt,sütivel, jó kedvvel felszerelve.Bánom,hogy nem jelentkeztem ..De most próbálkozom, hátha összejövünk néhányan.Rengeteg élvezni, értékelni valóból kimaradunk, mert nem indulunk egyedül.Pl.retro koncert, "ma este színház",mit sütöttem, kóstold meg, termál, várbazári séta....
Nem vagyok tag,nem tudok neked máshol írni,de talán belépek,ha aktívabb lenne ez a lap.
Addig is lelkesítsük a népet. Maradhatnánk az első összejövésen, amit előzőleg írtam.Majd részletezzük.
Üdvözlettel: Anikó
Szia Anikó! 

Régen tag vagyok itt az 50+-on. Jó ötlet, hogy szervezni akarsz kirándulást stb.
Ha viszont olvasgatod a fórumot, láthatod, hogy van túraklub, volt már nagyon sok kirándulás, buli, kávézás és sok-sok program :)
egyebek.
szia Cintia :) 
Kedves Cintia!
Köszönöm a marketinget. :-) Legközelebb Veled is szívesen találkoznánk személyesen is.

Kedves Anikó, Violka!
Valóban mindenkit szeretettel várunk a már működő túraklubban. Amiről számos fénykép és élménybeszámoló is van az 50Plusz Túraklub és az Extrém 50Plust fórumtémák alatt.

Myrtill
Kedves Myrtill!
Nem a meglevő Túraklub ellen lobbizok. Dehogy!!
Én a sima hétköznapokra, üres órákra,és egy-egy kirándulásra,fürdésre,gondoltam egy "széles" barátnői társaságot. Még csak ismerkedem az oldallal, de láttam a túrák fotóit,tetszenek. Biztosan csatlakozom, ha tavaszodik. Az egyéb, kisebb dolgokra is szeretnék találni egyedül lévőket.
Köszönöm,hogy írtál,de nem találom a Túraklubbot.
Üdv: Anikó
Kedves Anikó !
Én is a sima hétköznapokra gondolok.Olyan csajozós találkozásokra. :D
Üdvözlettel: Viola
Drága Anikó!

Én csak jónak tartom, ha több közösség is szerveződik ezen az oldalon. Dehogy érzem én a Te felhívásodat ellen-lobbyzásnak!! Az lenne a jó, ha minél több baráti társaság szerveződne a közös hobbik mentén, ha minél többen hinnének a programokon való személyes találkozásokban, az ott létrejövő barátságokban.

A túraklub linkja: https://www.50plusz-klub.hu/forum/viewt ... 1#p2751271
Az Extra link: https://www.50plusz-klub.hu/forum/viewt ... 1#p2708341
Mindkettő a sport és fitness témakör alatt van.

Szeretettel:
M.
Kedves Myrtill!
Köszönöm a pontosabb címet. Hát, hogy őszinte legyek, nem a fitness volt az első gondolatom,de így már megvan. Nagyon örülnék, ha a szervezendő találkozásra esetleg te is eljönnél, ha időd engedi.Valami hasonlót szeretnénk mindketten,azt hiszem. Jól estek kedves szavaid!
Üdvözöl: Anikó
Kedves Myrtill!
Megnéztem mindkét oldalt,amit javasoltál és nagyon jónak találom a kezdeményezést.Az én problémám csak az,hogy nagyon messze lakom,így nem igazán van lehetőségem csatlakozni sem az idő,sem az utazás,sem az anyagiak miatt.Jelenleg még Győrtől 40 km-re ,Mosonmagyaróváron élek.Vezetek ugyan,de jelenleg saját autóval nem rendelkezem.Számomra az lenne a jó,ha itt Győrben,vagy a környéken is szerveződne ilyen túrázós csoport,vagy Anikóék kezdeményezéséhez hasonló "menjünk együtt" csapat.Tud valaki ilyenről?Szívesen csatlakoznék!
Előfizetés hiányában csak itt tudok kommunikálni és még kezdő vagyok az oldalon. :-)
Üdv:Márti
Kedves Márti!
Az óvári szervezéshez lenne egy ötletem. Mi lenne, ha itt elindítanál egy Győr-Óvár baráti társaságot! Csak indítasz egy új blogot, és kéred az ottani klubtagokat jelentkezésre.
Remélem sikerül!
Sok szerencsét, Katakat 
Kedves Katakat!
Köszi az ötletet,magam is arra gondoltam,hogy itt kellene szervezni egy társaságot.Már korábban is próbáltam érdeklődni,de nem sok sikerrel jártam.Annak idején több túra szakosztály is működött a környéken,mi a szüleimmel is tagjai voltunk egy Győri csoportnak.Sokat túráztunk együtt Magyarországon és Európában is.Sok szép emlékem van ebből az időből.Mára sajnos megszűntek ezek a csoportok,1-2 még található,de elég zártkörűen működnek.A volt barátommal is sokat mentünk,néha a gyermekeink is elkísértek.Ők is élvezték ezeket a kirándulásokat
Itt nem nagyon találtam(igaz csak a fiúkat néztem inkább) Mosonmagyaróváriakat,de lehet,hogy vannak.
Még sohasem próbáltam blogot indítani,de most azt hiszem kezdeményező leszek és megpróbálom!
Magam is nagy bringás vagyok,de én nem csak nyáron bringázom,hanem télen is.Most is azzal közlekedem(kb napi 10 km)
Sok sikert Nektek,kár ,hogy messze lakunk egymástól!
Üdv:Márti
Kedves Márti!
20 évig éltem Óváron, nagyon szép vidék! Nyáron találkozhatnánk is egy jó kis bringázásra. Hidd el sikerül, ha próbálkozol. Én tavaly augusztusban gondoltam egy nagyot, és feltettem egy felhívást egy blogban. Észak-Pesten kerestem kerékpáros túratársakat. Így jött össze a kis csapatunk.
Bízz a sikerben! 
Üdv. Katakat 
Kedves Katakat!
Kicsi ez az Ország :-) !Valóban itt éltél?Mikor?Én itt születtem,de voltak kitérők az életemben(Öttevény,ott nőttem fel,Debrecen,Sopron,dolgoztam Rajkán 8 évig),azért lehet,hogy találkoztunk is már valamikor. :-)
Persze,benne vagyok a kerékpártúrában ,megszervezzük,ha jobb idő lesz!Kíváncsian várom ,lesznek e jelentkezők a környékről,ha felteszem a felhívást.Este megpróbálom.
Szép napot Neked!Üdv:Márti
Szia! Látom feltetted az indítást! Drukkolok!
1975-1994. éltem Óváron, itt született a két fiam, a Kötöttárugyárban dolgoztam. Biztos, ha más nem közös ismerőseink vannak. Szoktam Győrbe járni, esetleg találkozhatunk. Jelzem, hogy mikor leszek ott, ha gondolod. Sok sikert a toborozáshoz,
Katakat