Kedves Sym és Túratársak!
Bizony,én is nagyon sajnálom,hogy nem lehettem Veletek!Hiába,a távolság nálunk(legalább is nálam),távolabb élőknél nagyon bele tud szólni a programokba.Autó híján lehetetlenség felérni az indulás idejére.Sajna,emiatt biztos sok jó programból fogok kimaradni ,de picit kárpótoltok a fotókkal.Köszönöm szépen a mostaniakat is!Nagyon szép helyen jártatok,még nem voltam Zebegényben,de egyszer biztos el fogok menni,ígérem!Jó látni az ismerős arcokat,és azt is ,hogy jól éreztétek magatokat.Nem tudom,idén elmegyek-e még túrázni,majd meglátjuk milyen lesz a kínálat és mit tudok vállalni.Nektek további jó túrázást,ha mentek még valamerre!
Üdv:Márti 
Sziasztok ismerős és (még) ismeretlen Túratársak !

Nagy élvezettel olvasom a beszámolókat és irigykedem, hogy nem tudtam részt venni egyik programon sem. :(
Jagica, Te nagyon "belehúztál" a szervezésbe - gratulálok ! Légyszi maradj továbbra is ilyen ötletgazdag és búzdíts minket! :P Ígérem, igyekszem figyelni a programokat és ha eszembe jut valami "használható" , akkor azonnal jelzem. Jó lenne újra találkozni veletek !
Jön a forraltboros szezon, valami olyan irányú túra kellene, ahol útba ejthetnénk egy forraltboros koccintást is...., mit szóltok hozzá ? Van ötletetek?

Üdv Mindenkinek,
Zsuzsó
Sziasztok kedves túratársak.Remélem jól vagytok és kipihentétek a vasárnapi fáradalmakat.Vasárnapra megint van két jó program.Csülök túra a Màtrába,és egy Gerecse túra.Kb.akkora táv mint a zebegényi.Tervezem,hogy elmegyek a Gerecsére arra még nem jártam soha.Én kereskedelemben dolgozom,és márcsak két szabad vasárnapom maradt ebben az évben aztán indul az évégi hajcihő.Ki kell használni a lehetőségeimet.
Kedves Márti, köszönjük  jó kívánságaidat. Hát igen, nem lehet mindig csak úgy 200 km-eket utazgatni, főleg annak aki még aktívan dolgozik. Remélhetőleg lesz majd Tatabánya, Komárom vagy Győr környékére is túra és az közelebb lesz már hozzád.

Kedves Kava, köszi a vajákolást, bejött! :lol: :lol: :lol:  Tudtam, hogy Rád számíthatok! :wink:

Kedves Zsuzsó, jöhet a forraltboros túra, benne vagyok! :D

Szia Bece!
Igen, sikerült jól aludni a túra után. :lol:  Örülök, hogy megismerhettelek. Sajnos én most nem tudok Veletek tartani, mert Győrbe kell mennem, de hajrá!!! Egyébként én ma egy hete túráztam Zsámbékon, lenyűgöző a kilátás a Nyakas hegyről a zsámbéki medencére. A romtemplom szépségéről már nem is beszélve. 

Jó túrázást mindenkinek!
Üdv:
Sym

http://ibuszte.hu/

November 8. vasárnap
Közepes túra G E R E C S E - H E G Y S É G
Találkozás: 8.50  Széna tér. A 787-es busz 9.00-kor indul, a jegyet Szomor autóbusz váróteremig vegyétek.
Útvonal: Szomor—Kakukk-hegy—Nyakas-hegy – Zsámbék
Távolság: 12,8 km, 270 m szintemelkedés,
24,6 minősítő pont
Költség: 1305,- Ft teljes áron
Túravezető: Prondvainé Mara /Olp Adi 30 955 0916 ********************************************

November 8. vasárnap
Közepes túra autóbusz transzferrel
H A G Y O M Á N Y O S M Á T R A I C S Ü L Ö K T Ú R A
Találkozás: 6.45  a kis földalatti Mexikói úti végállomásánál a parkolóban,
indulás 7.00 órakor!! Útvonal: Galyatető (az új kilátó megtekintése) – Lengyendi-galya – Mátraszentlászló – Három falu temploma – Mátraszentimre, innen busszal Mátraházára, itt ebéd a Csülkös Csárdában. Hazafelé meglátogatjuk Gyöngyösön a Károly Róbert pincészetet.
Visszaérkezés Bpestre kb. 18.00-19.00 óra között.
Távolság: 11 km, 200 m szintemelkedés,
20,5 minősítő pont
Költség: különbusz 2300,- Ft + ebéd + borkóstoló
Jelentkezés: befizetés a fogadónapokon és klubesten
Túravezető: Bozsogi Klári és Szabó Alexa ******************************
Kedves Sym!
Na jól van!Fájdítsd csak tovább a szívem!! :D :D Mindkét túra nagyon tetszik...DE(nem mondom tovább,úgy is tudod :D )
Mikor jössz Győrbe?Tudunk esetleg találkozni?Örülnék neki.Egyébként "Forralt boros" túrát Győrbe is szervezhetünk,ha indul az Adventi vásár.Neked nem kell mondanom,hogy Győr milyen gyönyörű ilyenkor!Ha érdekel Benneteket ,összehozhatjuk egyik hétvégén.
Üdv:Márti  
Kedves Márti! 
Erre a Győri hétvégére én is beneveznék!
Jó lenne megint találkozni Veletek!
Katakat 
Kedves Márti!

Biztosan van Győrben vagy Mosonmagyaróváron természetjárók köre. Valószínű, hogy már nem Vörös Meteornak :lol:  hívják, de kizártnak tartom, hogy ne lenne. Persze, ott nélkülöznöd kell  az 50+-os "Nagy Csapatot".

Sajnos most nem tudunk találkozni, mert szombat délben megyek, vasárnap jövök. Temetőbe megyek a szüleimhez és a nagyszüleimhez, utána pedig az unokatestvéreméknél alszom. Gondolom megérted, hogy most nem alkalmas a találkozás.  Nagyon örültem ( köszönöm) az invitálásodnak, de ez a hétvége most másról szól...

A győri advent viszont engem is érdekel. Mivel tudok hol aludni, kivételesen még borozni is tudnék. Feltéve ha december első harmadába szervezed, mert utána már nem tudok menni.

Üdvözlettel:
Sym 
Kedves Sym!
Természetesen itt is vannak természetjárók,bár egyik sem hasonlítható a mi régi "Vörös Meteor " klubunkhoz.Csatlakoztam is egyhez,de Ők csak egy évben két "külön vonatos"túrát szerveznek.Ezen belül építgetem a kapcsolataimat,de az 50+-os "Nagy Csapatot"nem cserélném fel senkivel!!!! :) :) :)
Ti nem vagytok pótolhatók!!!! :) :) :)