Kedves Katica, nagyon jó a felvetett kérdésed. :)
Csak a buták és a müfajhoz nem értö tudatlanok szoktak kérdezni. :lol:
Kedves Hubble!

A fenti hozzászólásodat egészen biztosan nem az emberbaráti szeretet jegyében írtad... :)

Ha a felsorolt pasis (mert férfinak nem nevezném az ilyet) tulajdonságok okán netalán találva érezted magad, és ez sugallta, akkor nagyon sajnálom! A nőt mindenképpen, akivel megismerkedsz majd! :)

További szép napot neked!


Üdv: Katica
Ott a pont! Szép volt Katica! :lol:

Tudom, most férfiszolidaritásból ki kellene állnom a bajtársam mellett… de én nem az a fajta vagyok :twisted:

Ditke megelőzött, de szerintem is össze kellene bútorozniuk. Mindenki jól járna: okostojás csodálóra lelne, Hubble hallgathatná 24 órán keresztül az igét… mi meg csak túltennénk magunkat valahogy a hiányukon. (Hová lett István Atya? Össze is adhatná őket :mrgreen: )

Csakhogy egy sanda gondolat fészkelte be magát az okos kis fejembe, és nem hagy nyugodni: miért csak reggelente tud okostojás netezni? Mamaroza szerintem nagyon fején találta a szöget, és mióta olvastam a hozzászólását folyton Kern András nagy sikerű „Halló, itt vagyok” paródiája cseng a fülemben: „Kedves János, telefonálnék én… csak nem mindig engedik az ápolók.” Az összebútorozás ellen szól, hogy a diliházban sajnos nem koedukáltak a szobák. Igen, tapasztalatból tudom: voltam már ott látogatóban! :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=mbFWrV-Mm1Q


Kern.JPG
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Nagyon helyén való hozzászólások,mégha nem is idavalók,de egye a fene,ide irni nem lehet megtiltani....Csak találgassatok,keressetek,kutassatok,elemezzetek és ha ugy gondoljátok lehet kérdezni is.Talán választ is kaptok majd valkitöl,aki megsajnál benneteket.
Ha pedig mégsem lenne senkisem,az sem baj,hisz annyi idötök van még itt tovább nézelödni,találgatni,keresni,kutatni,elemezni.Sok sikert! :lol:
Nos, én teljes mértékben azt vallom, hogy ezt a témát sem lehet általánosságban egy fórumon megbeszélni.
Kitárgyalni ugyan ki lehet tárgyalni, de éppen azért, mert "prűdek" vagyunk, eredményt ez nem fog adni.
Mindenesetre a sok jelző, amit olvasok a nőkről, valahogy nem nyeri el a tetszésemet. Igaz, a férfiakat sem szeretem jelzőzni, de hogy nő létemre jelzőzzek nőket, ahhoz nagyon kevés önbizalom szükségeltetik.
A témához egy profán megjegyzést tennék anélkül, hogy bántásnak szánnám. Egy régi mondásra gondolok, mely úgy szól, hogy "egy nő mindig szét tudja tenni a lábát, de egy férfi...".
Én azt hiszem továbbra is gyarapítom a "prűdek" táborát. :)
:wink:
Hubble írta: Vegre egy NÖ!
Aki azt irja le amit gondol.Kedves Csenta szeretnélek továbbra is itt és máshol is irásaidat olvasni. :D

A többi hölgynek pedig ajánlanám a békés egymás mellett élés verziót,s nem a "Sok lúd disznót gyöz" taktikájának a felhasználása mellett dönteni.Ami semmiféleképpen sem egy fair dolog,ezt talán a nagyhatalmú felmagasztalt sok föleg hölgyek által hön imádott Atyaúristen sem nézné jó szemmel.Ha egyáltalán szemmel néz az ÚR! :lol:


Kedves Hubble,

Fogod még a fórumon az írásaimat látni és olvasni . :D
Még vannak topiktémáim is.
Naplóban nem szándékozom írni, ott csak pénzért lehetne és gondolj bele.
Az olyan, mintha kukába dobnám a pénzem, hiszen a regisztráció törlésével a fórumhozzászólások kivételével ahogyan megállapítottam, minden törlődik, eltűnik. :) :D
Maradjon valami belőlem is az utánam jövőknek itt. :wink:
Egyébként ha láttad saját gondolataimat teszem közzé. Na jó, egy nem az volt, az "elhíresült ""csontos." nem voltam biztos abban, hogy pontosan idéztem volna , mintha egy -két szó még hiányozna) ezért nem citáltam :D
simi12 írta: Kedves Csenta, ezen a fórumon a prűd nőről beszélünk, ha valaki a szexben prűd miért ne lenne a nőgyógyászati vizsgálattal kapcsolatban is, hiszen akit szeret azzal szemben is zárkózott vagy épp csak sötétben hajlandó, annak egy ilyen vizsgáló ágyra felfeküdni és teljesen kitárúlkozni kész trauma még akkor is ha tudja, hogy ez az ő érdekeit szolgálja.

Lehetnek ezek a nők szégyellősek, szemérmesek, félénkek és főleg felelőtlenek de semmiképp nem álszentek.

Ami pedig a fájdalommal kapcsolatos hasonlatot illeti, gondolom te sem azzal a felfokozott izgalmi állapottal fogadod a nőgyógyász vizsgálatát mint amikor épp más van benned. :DKedves Simi,

Két hozzászólásodra egyszerre válaszolnék.
Először a másikra: "Ha így haladunk inkább azt írom, hogy tökös egy nő. :D"

A Teremtő sajnos nem áldott meg pénisszel, igy sem pasi , sem shemale nem lehetek. :wink:
Bár nem vagyok szégyellős, csak nem tehetek fel magamról pucér képeket, mert Vajk és a többi illetékes azonnal kitiltana. :D Meg kell elégednie sajnos látogatóimnak és olvasóimnak azzal az egy fényképpel amit idén júliusban készített rólam valaki és amit feltöltöttem. :D
Ám valóban , én képes vagyok a véleményemet a magyar nyelv szótárában fellelhető, és elfogadott egyéb szavakkal is kifejezni. Szlenget , inkább fiatalok által használt rövidítéseket nem szoktam. Példáik a "vok" nekem egy Kínából származó edény, amit én is használok, míg másnak "agy" hiányában a "vagyok" szót akarná jelenteni. Vannak más szavak is. Inkább közérthetően :DA másik gondolatod, amit még én válaszra fontosnak vélek , nagyon tetszett :D

"Ami pedig a fájdalommal kapcsolatos hasonlatot illeti, gondolom te sem azzal a felfokozott izgalmi állapottal fogadod a nőgyógyász vizsgálatát mint amikor épp más van benned. :D"

Hát erre most mit írjak? :D
Engem abszolút nem zavar egy ilyen vizsgálat, számomra a vizsgáló ORVOS és az a bizonyos testrészem a testem ugyanolyan TERMÉSZETES részének minősül akár a kezem, a lábam.
Félénk, szégyellős nő a 97 éves Nagyikám volt, más korosztály, azóta a világ haladt előre. Vagy mégsem? :wink:
Kétségtelen, hogy nem durrannak be a mellbimbóim és az "alsó rész,"ha a doki vizsgál, mint amikor a Szerelmem ér hozzám . :D

Volt egy csodás párkapcsolatom egy nőgyógyásszal évekig. A sajátom beteg lett és hozzá mentem el, mert megütöttem véletlenül a mellem és megijedtem. Ő helyettesítette. Néha az élet különös módon adja meg a párodat. :)
Az idősebb nők bizony szégyenlősebbek, de nincs ezzel semmi baj. Viszont nem hinném, hogy azért tartanak a nőgyógyásztól, mert álszemérmesek. Inkább a testi változások tarthatják vissza őket, persze ez nem helyes, fontos a kontroll.
Egy nő hordozza magában az anyaságot, lehet akár amazon, kurtizán vagy madonna. Minden az adott szituációtól függ. Tehát a kulcs nálunk van, tőlünk függ, hogy mikor melyik zárat nyitjuk. :)
Kedves Csenta, azt a fájdalommal kapcsolatos megjegyzésnek szánt kérdést nem azért írtam, hogy arra konkrét választ várok, csak a fájdalomra akartam vele utalni, hogy ami izgalmi állapotban nem fáj az lehet, hogy egy vizsgálatnál okozhat kellemetlenséget esetleg fájdalmat is, hallottam már ilyet.
Nekem ugyan nincs vagy nem volt a vizsgálatokkal különösebb gondom még eddig, de ennek ellenére meg tudom érteni azokat akiknek esetleg van.

Ami pedig a nőgyógyász ismerőst illeti, volt egy család barát nőgyógyászunk, különböző segítséget pl recept. elfogadtam tőle de soha nem mentem hozzá vizsgálatra, azt mondtam ha ő engem megvizsgál én többet nem ülök vele egy asztalhoz pl ebédelni. :D
Csenta írta: Kétségtelen, hogy nem durrannak be a mellbimbóim és az "alsó rész,"ha a doki vizsgál, mint amikor a Szerelmem ér hozzám . :D


Ecccsééém! Azt hittem, ez egy társ és barátkereső oldal, erre kiderül, hogy a ruf mich an netes változata! De király! :shock:

De most komolyan: nincs itt egyetlen jóérzésű moderátor sem? :twisted:
simi12 írta: Kedves Csenta, azt a fájdalommal kapcsolatos megjegyzésnek szánt kérdést nem azért írtam, hogy arra konkrét választ várok, csak a fájdalomra akartam vele utalni, hogy ami izgalmi állapotban nem fáj az lehet, hogy egy vizsgálatnál okozhat kellemetlenséget esetleg fájdalmat is, hallottam már ilyet.
Nekem ugyan nincs vagy nem volt a vizsgálatokkal különösebb gondom még eddig, de ennek ellenére meg tudom érteni azokat akiknek esetleg van.

Ami pedig a nőgyógyász ismerőst illeti, volt egy család barát nőgyógyászunk, különböző segítséget pl recept. elfogadtam tőle de soha nem mentem hozzá vizsgálatra, azt mondtam ha ő engem megvizsgál én többet nem ülök vele egy asztalhoz pl ebédelni. :D


Kedves Simi,
Hát ez sem volt egészen. Csak a megütött testrészt nézte meg és utána többet nem mentem hozzá már, de 3 hétre a vizsgálat után egy komolyzenei hangversenyen egymásba futottunk és megismert. :)

Hatalmasat nevettem az utolsó mondatodon.,ahogyan belegondoltam. Igen érdekes egy helyzet lett volna egy komplett vizsgálat után ismerkedni. Bármennyire laza, modern vagyok, azért bennem is ott maradt volna az emlék. :D
Ám ezek a dokik - Neked nem kell magyarázni, hiszen azt írtad nem zavarnak az ilyen vizsgálatok, tehát agyban Te a helyén kezeled a dolgot- megértik a nők szorongását is.
Akkor szólnak, ha valaki hisztizik, teszi az agyát (juj,már megint férfiasan fejeztem ki magam :) )
Naponta nagyon sok nőt megvizsgálnak, számunkra olyan -hogyan is fogalmazzak már? :D- a vizsgált terület látványa a rendelőben, mint nekünk amikor a fakanál, amit főzéshez használunk.Még lennének gondolataim, de egy másik topiba is írni akarok, ám a 2 dobim meg már itt van körülöttem, mert tudják, hogy ha szombat, akkor kora reggeli futkározás lesz az egyik közeli erdőben és az ugye ez a világ egyik legfontosabb dolga :)
Szép hétvégét Neked, csak kedden írok, holnap a Júliai Alpokba utazunk mászni. :)
MERT KIVANNAK SAJNOS ÉGVE AZ IDÖ MEG MEGY HÓPPÁ