Aki kapcsolatot szeretne az nem csak önmagával kell, hogy tisztában és békében legyen.
Aki jó kapcsolatban szeretne élni, annak minden nap keményen meg kell dolgoznia azért.
Valamicskét talán szükséges ismerni a másik nem tagjairól is.
A lelkükről, annak felépítéséről is és a vágyaikról.
Sokszor egészen érdekes személyektől kapunk elgondolkodtató meglátásokat.
Mint az alábbi cikkben szerintem.
Amikor egy luxusprostituált elmondja végre, hogy mire vágynak a férfiak


Persze ennek a cikknek , témának a kivesésézére szükséges lenne, hogy hús-vér férfiak is megszólaljanak.
Személy szerint engem azok véleménye érdekelne leginkább, akik korábban írogattak nagyon jó meglátásokat témákban a fórumok topikjaiban, de egy jó ideje hallgatnak vagy törölték magukat,
A férfiak vágyai és önbizalma nagyon komoly téma, sok minden áll vagy bukik rajta és ebben mi nők nagyon is érintettek vagyunk, ha párt keresünk vagy már van nekünk.
Sajnálom , hogy olyan férfiak, mint például "tevegyerek" vagy "Ladislaw" törölték magukat, de sorolhatnék még pár férfit. Például az Ábelt , aki nagyon sok érdekeset mesélt nekem személyesen és megmutatott számomra hajmeresztő hozzászólásokat mindkét nemből a fórum akár rejtett zugaiból is :D.
Azok , akik jó ideje nem kommentelnek , talán megszólalnak. Vagy sem. Kár...A nyikhajok, pattogók," nem evilágban élők" nárcisztikus emberek véleménye személy szerint engem hidegen hagyott és hagy.


"Folyamatosan azt látjuk a világban, hogy mind a nők, mind a férfiak a tökéletes kapcsolatot keresik, azon belül is azt, hogy megéljék a boldogságot. Hogy harmóniában legyenek önmagukkal, a környezetükkel és a párjukkal egyaránt. Vajon miért nem találják meg ezt a legtöbben?

"Fontos ott kezdeni az egész történetet, hogy feltegyük a kérdést, egyáltalán mi késztet egy nőt arra, hogy a testét árúba bocsássa és ebből a tevékenységből élje az életét? Ezt nagyon sokan nem értik, pedig magyarázata egy igen komoly, pszichológiai értelemben vett sokkhatásnak a következménye, ami egyből a választ is igen egyértelműen megadja. Ugyanis pszichológiai felmérések alapján vagy gyerekkori szexuális zaklatás vagy a felnőtté válás küszöbén történt nemi erőszak nyit kaput a ennek az útnak. Az ősi szakmának nevezett tevékenységet semmiképp sem nevezhetjük választott hivatásnak, hiszen soha nem önszántából megy bele az érintett nő az első aktusba.

Egy ausztrál hölgy elmesélte történetét, aki 11 évet töltött el luxusprostituáltként. Világ életében elítélte az effajta cselekedeteket és megvetette az ilyen nőket, hiszen hithű keresztényként élte életét. Nagy álmai között szerepelt ártatlanságát egészen az esküvőig megőrizni, de amikor betöltötte 18. életévét, valami kettétörte álmait...

Egy buliban annyira bedrogozták, hogy elvesztette maga felett az önkontrollt és nyolc férfinak volt kiszolgáltatva szexuális vágyuk kielégítése szempontjából. A lány az esemény után három évig szinte az utcára sem lépett ki és élete onnantól kezdve gyökeresen megváltozott. A szorongás töltötte ki mindennapjainak minden egyes percét, majd egy szempillantás alatt feloldódott nála ez a probléma, amikor egy férfi pénzt ajánlott neki szexért cserébe. Ő úgy emlékszik erre a napra, hogy az volt az a pont, ahonnan már nincs visszaút.

Onnantól kezdve folyamatosan fogadott vendégeket az otthonában és állítása szerint a szakmában eltöltött idő alatt több, mint tízezer férfit szolgált ki. Alkalmanként átlag 1000 dollárba került nála egy este, ami 11 év alatt igen csak szép summát jelent.


Az érintett hölgy egyszerűen beszélt a férfiakról. Csupán csak azért keresték őt fel, hogy kiadják magukból a felgyülemlett dolgokat. És ezt nem feltétlenül szexuális értelembe véve kell érteni, hiszen vendégei közül bődületesen sokan csak azért mentek hozzá, hogy beszélgessenek. Hogy a férfi elmondhassa egy idegennek a benne lévő feszültségeket, sérelmeket, ami után megkönnyebbülten távoztak is.

Természetesen a szexuális légyottról is sokat beszélt, de megdöbbentően derült ki, hogy a férfiak csak azért mennek hozzá, hogy növekedjen az önbizalmuk. Mert a legtöbb férfi úgy érzi, hogy a fejére nőttek a nők és ő már nem férfi többé, elvesztette a világban a szerepét. Nem irányíthat, nem lehet véleménye és nem valósíthatja meg önmagát. Aki erőszakosabb volt, az is csak azért volt az, mert attól érezte jobban magát, hogy azt érezhette, hogy ő most valaki. Ezért uralkodott egy prostituálton, amit egyébként soha nem tett volna meg, ha ez a globális probléma nem lenne jelen.

Nos igen. Régen mind a férfinek és mind a nőnek megvolt a saját maga feladata. Ma már ilyen nincsen. Sok esetben a nő férfiként viselkedik, a férfi pedig nőként. Mindez pontosan azért, mert a női egyenjogúsággal megszűnt a férfiak ikonikus szerepe és ezáltal ki lettek herélve. Sajnos ez a fájdalmas igazság az ausztrál hölgy szerint, ami valljuk be: igencsak elgondolkodtató!

Így tehát ha mindenkinek meglenne a maga helye a világban és a megfelelő kommunikációt is mindenki merné használni, akkor mindenki képes lenne arra, hogy megtalálja azt a boldogságot, amit igazán keres. De a világ persze csúnyán keresztbe tesz, ami még mindig nem jelenti azt, hogy nem vagyunk képesek ezen változtatni. De most már jó lenne valamit tenni, mert ez így abszolút nem állapot!"

Forrás: http://wmno.hu/divat/nokrol/amikor-egy- ... -a-ferfiak