simi írja: "...egy fiatalabb nő is mellé tud öregedni a párjának ..."

A páromnak egy hete ünnepeltük a 66. születésnapját, s épp most biciklizik Passau felé a kint élő lányához. Kezdek "hozzáöregedni", mert én meg egy márciusi síbaleset okozta térdműtét és a hosszúra nyúló rehabilitáció miatt március óta takaréklángon mozgok, s most a hőségben itthon punnyadok a besötétített szobában. Ezért van időm ennyit írogatni. Ja, és a baleset óta híztam öt kilót. :-(

Lesz ez még így se, mondaná az optimista pesszimista. Vagy a pesszimista optimista?
"Elhangzott olyan vélemény is, hogy nem attól fog valaki megfiatalodni ha fiatalabb társat választ. Ez alapjaiban ugyan igaz de az is igaz, hogy egy fiatalosabb tempó, életkedv, életvitel ha valaki nyitott rá pozitív hatással tud lenni és ha boldog is ebben valaki akkor akár fiatalosabbá válhat függetlenül a korától."
Igen. ez így van szerintem is. Az a nagyon jó, ha működik az oda-vissza hatás, mely megnyílvánulhat több dologban/fronton is. Sport, művelődés, utazás, tartalmas beszélgetések, közös részvétel egy jó baráti partín tánccal nevetéssel füszerezve, utána közös ágybabújás.....etc. :-)) A közös fürdőzés után a romok közös eltakarítása. :-) Mert a sex is fiatalon tart. :-) Nem az a gond, ha korosodsz, hanem ha porosodsz. :-)
A lényeg a közös nevezőn van, a közös hullámokon 'lovagolni' együtt. :-) És nevetni, nevetni és nevetni... halálig. :-)
Először azt gondoltam, hogy abból a lakásból költöztél ki gabri: :-)
"anyukát 3 éve nem láttam, mert én már elköltöztem onnét, ahol laknak...."
womanus, az öt kilogram nem problema, arra vigyázz hogy ne öregedjél. .-))
leszazalekolt írta: hát igen a velem korú hölggyel az én esetemben már beszóltak,tánc közben,hogy elhozta a fiát.különben is azt mondják,hogy a férfi legyen tíz évvel idősebb a nőnél.Én azt mondom Te és Én össze illenénk. Én 64.
leszazalekolt írta: erre szokták azt mondani,hogy impotens férfi nincs csak ügyetlen nő.még az ipariban mesélte az osztálytársam,hogy a Balcsin nem ment neki a csinos lánnyal mert annyira izgult. a bátyja révén már szerzett annyi tapasztalatot aki beavatatta egy kuplerályban,hogy megkérte a lányt segítsen a szájával .

FUJJ!!
"FUJJ!!" ?? Kedves Buborika! Mi a kifogásod az orális szex ellen?
Nekem is ez jutott eszembe de nem akartam feltenni ezt a kérdést. :D :D
Ha azt a Bubi most leírná ide... :-))))
cron