simi írja: "...egy fiatalabb nő is mellé tud öregedni a párjának ..."

A páromnak egy hete ünnepeltük a 66. születésnapját, s épp most biciklizik Passau felé a kint élő lányához. Kezdek "hozzáöregedni", mert én meg egy márciusi síbaleset okozta térdműtét és a hosszúra nyúló rehabilitáció miatt március óta takaréklángon mozgok, s most a hőségben itthon punnyadok a besötétített szobában. Ezért van időm ennyit írogatni. Ja, és a baleset óta híztam öt kilót. :-(

Lesz ez még így se, mondaná az optimista pesszimista. Vagy a pesszimista optimista?
"Elhangzott olyan vélemény is, hogy nem attól fog valaki megfiatalodni ha fiatalabb társat választ. Ez alapjaiban ugyan igaz de az is igaz, hogy egy fiatalosabb tempó, életkedv, életvitel ha valaki nyitott rá pozitív hatással tud lenni és ha boldog is ebben valaki akkor akár fiatalosabbá válhat függetlenül a korától."
Igen. ez így van szerintem is. Az a nagyon jó, ha működik az oda-vissza hatás, mely megnyílvánulhat több dologban/fronton is. Sport, művelődés, utazás, tartalmas beszélgetések, közös részvétel egy jó baráti partín tánccal nevetéssel füszerezve, utána közös ágybabújás.....etc. :-)) A közös fürdőzés után a romok közös eltakarítása. :-) Mert a sex is fiatalon tart. :-) Nem az a gond, ha korosodsz, hanem ha porosodsz. :-)
A lényeg a közös nevezőn van, a közös hullámokon 'lovagolni' együtt. :-) És nevetni, nevetni és nevetni... halálig. :-)
Először azt gondoltam, hogy abból a lakásból költöztél ki gabri: :-)
"anyukát 3 éve nem láttam, mert én már elköltöztem onnét, ahol laknak...."
womanus, az öt kilogram nem problema, arra vigyázz hogy ne öregedjél. .-))
leszazalekolt írta: hát igen a velem korú hölggyel az én esetemben már beszóltak,tánc közben,hogy elhozta a fiát.különben is azt mondják,hogy a férfi legyen tíz évvel idősebb a nőnél.Én azt mondom Te és Én össze illenénk. Én 64.
leszazalekolt írta: erre szokták azt mondani,hogy impotens férfi nincs csak ügyetlen nő.még az ipariban mesélte az osztálytársam,hogy a Balcsin nem ment neki a csinos lánnyal mert annyira izgult. a bátyja révén már szerzett annyi tapasztalatot aki beavatatta egy kuplerályban,hogy megkérte a lányt segítsen a szájával .

FUJJ!!
"FUJJ!!" ?? Kedves Buborika! Mi a kifogásod az orális szex ellen?
Nekem is ez jutott eszembe de nem akartam feltenni ezt a kérdést. :D :D
Ha azt a Bubi most leírná ide... :-))))
Szép napot mindenkinek:)

Milyen legyen a társam életkora?
Sokan azt mondják,hogy mindegy,csak megértsék egymást.
Nekem-személy szerint-,az ápolt,humoros,megbízható férfiak jönnek be.Vegyen már egy szál virágot az első randira.A sok kávétól megfájdul a fejem,vigyen el egy romantikus helyre:)
Ne a szexről kezdjen el beszélni egyből.
Udvaroljon.
Beszélgessünk.
Ezt egy 40 éves férfi is meg tudná tenni.
:arrow:
idősebb korban beszélhetünk biológiai korról, amely nem feltétlenül azonos a naptári korral, de erre nincsenek tekintettel, sablonokban gondolkodnak, gondolkodunk. Ha például 78 éves vagyok , még kosárlabdázom., amatőr módon, 168 cm vagyok, de nem totyogok., nincs semmi komolyabb krónikus betegségem, reflux, minimális enyhe vérnyomásemelkedés, semmi más, kinézet is ennek megfelelő, ha ezt a kort deklarálom, akkor semmi sanszom,azon kívül, lehet hogy vki 30 éves korában hetente egyszer szeretne, van aki 78 éves korában is -2-3 x, mert a párkapcsolathoz talán -furcsa módon -..ez is hozzátartozik.. Ismerőseim óva intenek (hölgyek) a nem igaz adattól. az én véleményem, nincs más választásom, mint az alacsonyabb kor megadása, ha kiderül valamikor, akkor legalább volt néhány jó évem, ami meg a betegségeket illeti, 2 adott egyforma egészségi állapot esetén (ha a koruk különböző is) a betegségek valószínűsége a jövőben a 2 embernél egyforma.. kíváncsi vagyok mit gondolnak mások.
Nem véletlenül írtam, hogy a fittség és egészségi állapot nem feltétlen a kortól függ. Ennek ellenére a kor előre haladtával vannak biológiai folyamatok, változások amik kikerülhetetlenek. (nőknél is)
Pontosan ezért nem tartom szerencsésnek, illetve magam részéről elképzelhetetlennek tartom hogy egy apám vagy nagyapám korabeli férfit válasszak páromnak még akkor sem ha napi szintű a szexuális étvágya.:)
Ha belegondolok, hogy most 55 évesen az elkövetkezendő mondjuk 30 évet kivel tervezem leélni 50-80 éves vagy 80-110 éves férfival azt gondolom nagyon nem mindegy még akkor sem ha a fiatalabb kor nem zárja ki sem a betegséget sem az elhalálozást.
"Ne a szexről kezdjen el beszélni egyből." Ez jó... :-) Nos, akkor elmondom miért teszik ezt a férfiak egyből ebben az életszakaszban. Itt felettem írta egy tagtársunk, hogy bizonyos kor előrehaladtával bizony előjönnek már ilyen meg olyan változások és ilyen lehet pl. a feledékenység is. Felírja tehát a saját noteszébe, hogy ezt feltétlen említse meg, hozza szóba nehogy kimaradjon és e miatt később a homlokára csapjon. :-)

L.
keresem a jó szót a nők lelkivilágára- de nem találom-pedig a nyelvemen van. mindig a tökéletesre törekszenek-maximalisták-legyen az bárki. törekvők?
Ennél nagyobb hibánk sosem legyen mint hogy törekvőek vagyunk. Elég baj az akibe már a szikrája sincs.
Be kellett határolni az életkort, mert kérdezik, elvárják. De engem nem zavar, ha nálam fiatalabb a férfi, mivel már a szüleim esetében is anyukám fiatalabb volt, mint apukám.