-Teljesen természetes, hogy mindannyian a lehető legjobb oldalunkat szeretnénk mutatni. A képszerkesztő appok és filterek világában még nagyobb a kísértés, hogy ügyesen feljavítsuk a valóságot. Azonban, amikor társkereső oldalra regisztrálunk, inkább hanyagoljuk ezek használatát, hiszen az a cél, hogy olyasvalakit találjunk, akinek a személyes találkozó során is tetszünk majd.
-Készítsünk olyan fotót, ami hangsúlyozza az erősségeinket!
-A mosolygós, nevetős képek vonzóvá tesznek minket mások szemében: természetességet, jó kedvet sugároznak, ami a legtöbb embernek nagyon bejön.
-Friss fényképet töltsünk fel, véletlenül se 10 évvel korábbit, vagy amin 10 kilóval kevesebbek vagyunk, mint a valóságban.
-Hanyagoljuk a napszemüveges profilképek használatát, mert az rejtőzködésre utal.
-Mutassunk magunkról nyugodtan teljes alakos fotót is!
-Jó, ha van fent rólunk olyan kép, ami kapcsolódik egy számunkra fontos tevékenységhez, hobbihoz.
Nagy divat az ilyen oldalakon évtizedekkel korábban készült képeket feltölteni, hogy aztán az első randi alkalmával busójáráson érezhesse magát az ember. :)
Nem rólam van szó, én nem vagyok ebben annyira érintett, de mint objektív meglátás, jól jöhet még valakinek. :)
Igen! Van olyan is aki érettségi képet tesz fel magáról 60 - 70 éves korában!
Szerintem Ő tudja, hogy miért teszi! Csak gondolom, hogy nem is akar randizni senkivel , csak beszélgetni ......
Vannak olyanok is akik , szerelmesek saját fotójukba és minden pózban lehet látni! Vannak olyanok is akik sokkal előnytelenebb képet tesznek fel magukról , mint a valóság , hogy leplezzék magukat!
Vannak olyanok is akik , frissítik a fotót az évszaknak megfelelően!
Ugyan úgy mint az életben ... sok félék vagyunk!
RXTXRX írta: Nagy divat az ilyen oldalakon évtizedekkel korábban készült képeket feltölteni, hogy aztán az első randi alkalmával busójáráson érezhesse magát az ember. :)
Nem rólam van szó, én nem vagyok ebben annyira érintett, de mint objektív meglátás, jól jöhet még valakinek. :)

Drága RX, amelyik férfi elhiszi egy 50+-os nőről, aki úgy néz ki a képen, mint egy 30 éves, hogy az friss fotó, az magára vessen! :)
Mivel az örök lét nem adatott meg nekünk, talán abban az illúzióban lehet részünk, hogy igyekszünk megőrizni folyamatos mivoltunkat (kicsi hazugság magunkkal szemben). Az "időtlenség" korának meghatározója az is, hogy milyen géneket örökölünk, melyek valamelyest segíthetnek rajtunk.
A cseles képeket felrakóknak pedig legyen az Ő problémájuk, hogy miképpen szembesülnek önmagukkal.
A címre válaszolva: valódit!
Az arctalan profil semmit mondó.
Talán a fotó az első amin megakad a szemünk!
De sokat elárul a profil szövege is!
Itt már érdemes a galériába is körül nézni!
S jöhet a mosoly, a kapcsolat felvétel!
Viszont az első találkozón döntjük el, hogy lesz-e folytatás!
Heliantha írta: Drága RX, amelyik férfi elhiszi egy 50+-os nőről, aki úgy néz ki a képen, mint egy 30 éves, hogy az friss fotó, az magára vessen! :)


Nem gondolom, hogy ilyenek csak a fehér Zorrók létszámához hasonlatos számban lennének egy olyan országban, ahol ennyi embert el tudott varázsolni a Nemzet Cipollája is. :(
RX, amikor Cipolla összefog Hókuszpókkal, Szauronnal, Ózzal meg még ki tudja, ki mindenkivel.
Amúgy szerintem tök mindegy, milyen képet töltünk fel. Ha "javítottat", akkor nem lesz második randi. A valóság meg senkit nem érdekel, unottan továbblapoznak ebben a katalógusban.