Pajtás!

L a s s a n . í r o m , h o g y . t e . i s . m e g é r t s d: HA FÉRFI VAGY LÉGY FÉRFI!
Nem unod még ezt az öregasszonyos nyavajgást? Mert én nagyon. :twisted:
Szerinted kit érdekel, hogy válaszolnak-e a mosolyodra, leveledre? A pasikat biztos nem, a nők meg legfeljebb szánalmat éreznek. SZEDD MÁR ÖSSZE MAGAD!

Nem sértésből mondom, csak valakinek jól orrba kellett már vágni téged. :mrgreen:
Csak finoman ! :D
Ez jellemzi az oldalt, nyugi el fogok tűnni nemsoká.
Legyek Férfi??? Szerinted mi vagyok????
Mit írjak a nőknek??? Hogy kinyalom a seggüket??? Arra válaszolnának tuti.
Valakit megbántottam valamikor??? Hát istenem, ha az őszinteség fáj, arról nem én tehetek.
Nyavalygás??? Igen, igazad van. Csak élj át olyan dolgokat amit én, majd megtudod mi az élet.
Ha unod a a nyavalygást, hát nem kötelező olvasni amit írok, ennyi a története.
Nem az elutasítással van bajom, bocsi, senki senkit nem kötelezhet arra, hogy bárkivel szóba álljon, csak van egy tisztesség, ami megkívánná a megkeresésre a választ. Nehéz biztos annyit leírni,hogy nem. Ugye??? Én is írtam már le ezt, nekem sikerült.
Tisztesség?? Miről beszélek, mikor inkább csak egymást támadjuk?????
Ez az oldal nem arról szól, hanem egymás megszólásáról, meg,hogy mid van, én nem ajánlgatok senkinek vagyont, kocsit, meg semmit.
No lényeg a lényeg, még pár nap és eltűnök, és meglesz a véleményem a Társkeresésről.
Ezt az oldalt biztos nem fogom senkinek ajánlani, ha mégis feljön és sikere lesz, úgy legyen. Kívánok mindenkinek szerencsés társkeresést.
Kedves Magányos,

már vagy ötvenen, ötvenféleképpen elmondták Neked, de nem és nem érted: a hiba nem a társkereső oldalakban van, még csak nem is a társkeresőkben, hanem a Te hozzáállásodban. A blog bejegyzésed hozzászólásában is leírtam, de azt törölted (Te tudod, miért): nem vagyunk egyformák (szerencsére). Ne mást akarj megnevelni, az nem fog menni. Lehet panaszkodni, hogy ilyenek, meg olyanok a nők, de azzal nem érsz el semmit. (Vagy igen: emelgeted a többi tag vérnyomását, aztán meg vagy sértődve, ha gorombán válaszolnak.) Csak azzal foglalkozol, aki nem válaszolt, aki átvert, aki -szerinted- nem tisztességes. Mi lenne, ha abbahagynád végre a sebeid nyalogatását, önvizsgálatot tartanál, és rájönnél, hogy hiába törlöd magad innen, máshol ugyanígy fogsz járni? Egy mondás szerint: Ha továbbra is azt teszed, amit eddig tettél, továbbra is azt kapod, amit eddig kaptál. Ezen érdemes elgondolkodni, persze, csak akkor, ha szeretnél társat találni.

Üdv! Lidi
Ezt a választ kaptam ma egy másik oldalon, nem dicsekvésképp csak hogy van ilyen is.
"Helló Gábor. :) Nem szoktam csak olyan levélre válaszolni ami igazán érdekel.De te olyan személyes levelet írtál. :) Az tény hogy nem illenénk össze,de kedves embernek tűnsz.Ezért azt hiszem ez a minimum,hogy válaszolok.Biztos megtalálod a megfelelő partnert.Minden jót. "
Csak a nyavalygásom eredménye biztos. Ennyi és nem több.
Kedves Magányos!

Tudod barátként sem az az igazi barát aki mindíg azt mondja amit hallani szeretnél, hanem az aki ha kell megfogja a grabancod és jól gatyába ráz.
Lehet, hogy a hozzád intézett írások keménynek tűnnek de attól még azok igazak. Próbáltuk finoman is ecsetelni de nem hallottad meg.

Ha attól jobban érzed magad akkor inkább írok neked minden nap egy elutasító levélkét. :))

Tudod attól még hogy ötven felett járunk, nem vagyunk hibátlanok, és ezt nem szégyen belátni. Tanúlni, fejlődni emberi dolog.
Vedd észre, hogy a kemény szavak mögött törődés és szeretet van, ez nagyon fontos és ne dobd el magadtól!

Szeretettel: Simi
Kedves Maganyos65!

Nem változni kell, csak alkalmazkodni.
Nem fontos írogatni a fórumokra és a blogokra.
Törődj inkább a társkereséssel.
Helyette elküldhettél volna egy sor bemutatkozó levelet.
A nincs válasz egyértelműen nemet jelet, nem kell semmi többet hozzáképzelni.
Senki nem szereti, ha nevelik.
Gondolom, Te se örülnél a kéretlen leckéknek.
Bárki bármit megtehet egy internetes társkeresőn (amíg nem sérti az oldal szabályait).
Te is tegyél meg minél többet a siker érdekében.
Lehet, az se lesz elég, mert nagyon kevesen vagyunk, némi szerencse is kell hozzá.

E
Kedves Gabor! Most akkor jobb, hogy kaptal egy udvarias elutasitast? Meg jobb lenne, ha harmincnyolc ugyanilyet kapnal meg? Igen egy nyavalygos, negativ, szerencsetlen luzer benyomasat kelted. Remelem, ertekeled az oszintesegemet.
Kedves Emily.
Gondoltam,hogy ezt nem hiszi senki,hogy ilyen is van, dehát nem én írtam magamnak, igen ez is elutasítás, csak az emberibb formája, és igen, ha negyvennyolc ilyen jön akkor se lenne harag, csalódottság. De tudom szélmalomharc az enyém, ezért is futamodok meg.

Kedves simi12.
Nem a kemény szavakkal van bajom, azok tán még jogosak, segítők is, egyszerűen én másképp látom a dolgokat, ezért mindenkinek sok sikert kívánva befejezem itteni pályafutásom.
Ezt lehet nyavalygásnak is venni, nem igazán érdekel már ki minek nézi.