Kedves Mindenki.

Ahogy telnek a napok,hónapok, úgy kezdem kiismerni a női gondolkodást, bár még az út elején vagyok, tapasztalat már akad. Ha valaki magára ismer olvasás közben attól ezer bocsánat, de meg kell osztanom a tapasztalatokat, úgy érzem ennyi jár nekem is.
Az első rész amikor írsz, vagy csak rámosolyogsz valakire, az meg arra sem méltat,hogy visszajelezzen,hogy bocsi, épp nem téged kereslek.
A második rész aki visszaír egyszer, aztán köddé válik, valószínű meggondolta magát, ez természetesen nem baj, csak már ő sem közli a tényállást.
A harmadik rész amíg jól érzi magát addig marad, aztán kitalál valami indokot,hogy mégsem, de ezt még értékelem is,hisz legalább megmondja.
A negyedik rész érdeklődik sok mindenről, aztán mikor megírod neki az igazi éned, gyorsan szó nélkül válik köddé, megijed, vagy ki tudja miért.
Na és a legjobb, hogy a bemutatkozásban beleírja,hogy szereti az őszinteséget, aztán mikor őszinte vele az ember akkor lép le úgy, hogy nem közli az okát sem.Ez egy jellem, ami nem biztos,hogy sok sikert hoz a konyhára neki.
A mai 50 feletti nők többsége csak a bankszámla, garázs, életvitel körben érdeklődik, a kis melós már nem jó, mert az nem tud kacsalábon forgó libalegelőt biztosítani.
Tisztelem azokat akik nem ilyenek, de sajnos nem nagyon találni hasonlót köztük.
Ha valakit megbántottam nem szándékos, de ez a véleményem, az elmúlt pár nap, hét alapján.
Köszönöm,hogy elolvastad a bejegyzést.
Maganyos65
Jobban szeretned, ha igazat mondananak es azt hallanad, hogy ne haragudj, de nem kellesz, mert nem vonzodom hozzad testileg, butanak tartalak, unlak, nem erdekelsz, menekulhetnekem van toled? Mert kb effele okok allhatnak a diszkret tavozas mogott, a sor termeszetesen folytathato a vegtelensegig. Ha bejonnel barmelyik nonek, ne felj, ugy rendezne a dolgokat, hogy folytatodjon, ami elkezdodott. Bizonyara lesz olyan is, eddig nem volt, valoszinuleg ennyi az egesz.
Kedves Magányos65,

Megértelek és egyetértek Veled.
Ez így működhet, ahogyan leírod, sokszor hallottam ilyesmiket férfiaktól.
Intelligencia kérdése, hogy valaki visszajelez-e vagy sem.
Ha nem akarunk valakivel ismerkedni vagy meggondoltuk magunkat, elég annyit tudatni a másikkal: "Nem Téged vagy mégsem Téged kereslek"
A társkereső nők egyrésze el van szállva magától, pedig lehet nincs is mire.
A legtöbben ( a zöm!!!) nem véletlenül maradnak egyedül és nem találnak társat.
Nem a földön járnak. Csak abból lehet választani ami van. 50 felett ráadásul erősen csökken a férfiak száma, a halálozási arány magasabb náluk jóval, mint a nőknél.
Sok sikert kívánok Neked a társtalálásban, ne add fel!
Kedves Emily 1959!

Látom nem igazán fogtad fel miről is írtam, igen jobban esne, ha csak ennyit mondana,hogy bocsi, nem téged kereslek, ez az első levélváltásnál nem fáj.
De legalább a tiszteletet megadja és őszinte. Hogy miként jött ki neked az első levél alapján a testileg nem vonzódás, hát ha te így kezded érdekes hölgy lehetsz.
Egy ismerkedéshez nálam legalábbis pár találka kell mire oda eljutok,hogy testileg is összetartozzunk, tudom sok férfi nem így csinálja, lelkük rajta. No persze ti hölgyek se vagytok mások e téren.
Ha viszont több találka után is úgy érzi a hölgy, hogy mégsem őt kerestem, lehet azt is kulturáltan közölni a partnerrel, nem eltűnni mint aki köddé válik. Ez csak emberség kérdése.
Tudod nekem csak 8 általánosra futotta, de a bejegyzésemben igyekszem szépen , érthetően írni, és még ismerem az ékezeteket is.
Ez is nagyon befolyásolja, hogy mennyire vagyok sikeres, a mai 50 feletti hölgyek már nem ezt keresik, mintahogy Csenta irja, el vannak szállva maguktól, és a fehér lovon járó dúsgazdag herceget akarják maguk mellé.
Tudod én ilyen vagyok, hogy neked is Emily 1959, és Csentának is kívánok sok sikert a társkeresésben, minél előbb találjátok meg akit kerestek.
Maganyos65
Kedves Magányos!

Nem szeretnélek megbántani, de próbáld az adatlapod női szemmel végigolvasni.
"Családi állapot: később elmesélem"
Ha egy csipetnyi értelem szorult egy nőbe, már sejti, nincs rendben a családi háttér.
Vagyis, nem vagy független.
Ha egy nő komoly kapcsolatra keres, nyilván egyedülálló, független férfit tud elképzelni társnak.
Több olyan adat is szerepel a lapodon, amelyből lehet következtetni, hogy megfelelsz-e azoknak az elvárásoknak, amelyiket a hölgy el tud fogadni.

Őszinte leszek. Én sem szoktam válaszolni, ha az adatlapomon az szerepel, hogy egyedülálló, özvegy, elvált férfit keresek, és házasságban, párkapcsolatban élő férfi, az elvárásaim figyelmen kívül hagyva szeretne ismerkedni.
Kedves maganyos! Szerintem a nagyon bunko vicc az adatlapodon sem segiti elo joerzesu nok szimpatiajat.
Tisztelt Ilcsike51!

Az adatlap nem véletlen volt olyan amilyen, de ez hosszú történet, igazad van, átírtam a valós adatokra.
A később elmesélem- ben sok minden van, de most nem is ez volt a kezdő gondolat. Én általánosságban írtam, több tag is erre panaszkodott,hogy ilyenek a mai hölgyek, ahogy leírtam fentebb.Én személy szerint akkor is érdekesnek tartom,ha már valaki megszólított,hogy ne szóljak vissza semmit, még ha nem is pont őt keresi.
Ha meg valaki valamit nem ért, meg lehet itt is kérdezni, hisz korlátozott lehetőségek vannak, de vannak, ha kérdeznek én pl felelek mindenre, lehet,hogy hihetetlen de őszintén, mert ugye a férfi az oka mindennek mindig ők sose mondanak igazat.
Kedves Emily 1959.
Az, hogy bunkó vicc vagy nem, döntse el az élet, azóta többszörösen növekedett a látogatóim szám, jó tudom nem dicsőség, de mégis működött. Most átírtam rendes, őszinte adatokra, kíváncsi leszek az eredményre, ha csökken a látogatottság akkor ez a hölgyeket minősíti,hogy vevők a hülyeségre.
És ahogy már fentebb is említettem, én megadom a tiszteletet mindenkinek, ezért kérlek a hozzászólásod érthető módon való leírására, vannak ékezetek is a magyar nyelvben, ezt 8 általánossal is megtanultam.
Várom értékes hozzászólásod.
Maganyos65
Kedves maganyos, vannak olyan eszkozok, pl az en tabletem, amin egyszeruen nincs ekezet, ugyhogy, gondolom, ha a gyartohoz fordulsz ezugyben, ok majdk ielegito magyarazatot fognak adni a tisztelet hianyara. Sikeres tarskeresest kivanok.
Nekem a német laptopomon sincsennek magyar hosszú magánhangzóhoz kellö betük.Viszont egy plusz billentyü ütéssel megoldhatók ezeknek a magánhangzók ékezetének pótlása.
a-á / e-é / o-ó / kivételek az ö-´ö és ü-´ü betük,ezekre nem jön be az egy ékezet.
En a stilusbol es a leirt tartalombol szoktam kovetkeztetni az illeto szemelyisegere. A helyesiras ekezetek nelkul is jo lehet, a mondanivalo tartalmassagat szinten nem befolyasoljak az ekezetek, a tiszteletadast pedig vegkepp nem. Teljesen foloslegesnek tartom ezen rugozni, amikor a vilagon semmi nem mulik rajta.
Kedves Emily1959.

Feladom ezt a harcot, nyertél, legyen az ékezet nélküli írás is természetes. Mondjuk azért a megszólítás se mindegy, így nem tudom kinek válaszolgatsz, nézz vissza hányszor nem lettél megszólítva, no ennyit tanultam 8 általánossal látod.
Egyébként most már a valós adatok szerepelnek az adatlapomon, bátran nézd meg, köszönöm a látogatásod, és értékes hozzászólásaid.
Maganyos65.
Tapasztalatom alapján most már ki merem mondani, hogy igazából semmi nem változott, picit tapasztaltab lettem, sőt még prémium tagságot is megvettem, tudom, az igazából nem jelent semmit, csak legalább látom a látogatóimat.
Néha elcsodálkozom, hogy kik néznek, de nam baj, hisz nyitott lap az adatlapom.
Akik nem válaszolnak biztos megvan az okuk, csak nem merik közölni de van aki közli, csak épp mást nem közöl időben. Biztos ilyen is van.
Engem is keresnek, csak én válaszolok is, ennyi a külömbség.
Bizva a jövőben, remélve, hogy változik a helyzet megyek tovább utamon.
Emily1959 írta: En a stilusbol es a leirt tartalombol szoktam kovetkeztetni az illeto szemelyisegere. A helyesiras ekezetek nelkul is jo lehet, a mondanivalo tartalmassagat szinten nem befolyasoljak az ekezetek, a tiszteletadast pedig vegkepp nem. Teljesen foloslegesnek tartom ezen rugozni, amikor a vilagon semmi nem mulik rajta.

"Le style c` est l`homme meme." mondaná az eccerű' francia.
Vajh' mit köveztet a leírtakról kis hölgy?
Kicsit segítek:
"Ez szimplán hangzik... Így nincsen hatása!
Mondhatta volna szebben, kis lovag,
Más-más hangnemből... Így ni, hallja csak:
Kihívón: „Én nem járnék ám vele!"
Most min rugózna, kis hölgy, amin semmi sem múlik?
Értem én, hogy vannak lejjebb is, de volnál szíves gondolkodni feljebb is!
:)))

Jó példa a Néma levente.
Egy igazi férfi attól is férfi - többek között -, ha képes megtartani adott szavát.

Komolyan érdekelne, hogy volna-e olyan lehetőség, hogy úgy tudjunk kommunikálni, amiből ne ellenségeskedés, hanem harmónia alakuljon ki?

Kell ez a sok felesleges beszéd? Szavak, melyek csak elröppenek értelem nélkül?
Általánosságban véleményt mondani, mellyel inkább sértést lehet továbbítani olyan emberek felé, akikre éppen nem vonatkozik?

Ugyanakkor ha van is saját tapasztalás, nem kellene esetleg arra is gondolni, hogy uram bocsá", az illető maga is tett azért, hogy az történjék, ami történik?

A magam részéről egyszer szívesen olvasnék olyan párbeszédet, melyből hiányoznak a saját sérelmek másokra testálása.
Kedves Jagica.
Gondolom senki nem áll fegyverrel a kezében, hogy a bejegyzésem olvasára kötelezi.
De mondok meglepőbbet is. Velem is, meg mással is lehet beszégetni, úgy, hogy nem sértegetjük egymást.
Amit irtam, az nem mindenkire vonatkozik csak anem válaszólókra, nincs baj, ők olyanok amilyenek.Igenis vannak normális hölgyek, urak, akik válaszolnak a megkeresésre,mert tanultak illemet.
Igen, én is tehetek róla, hisz én keresem meg a levelemmel, ha ez bűn nem muszáj senkinek itt lennie.
Én is szeretnék olyat olvasni, hogy a hölgyek dicsérik az urakat, de ilyet nem nagyon látni itt.
Az meg, hogy valaki megoszt egy tapasztalatot, mégnem a másikra való rá testálás, csak megosztás másokkal.