Miért volna baj? Semmi nem baj, sőt.
Nem azt írtam, hogy minél hamarabb ágyba kell bújni (bár nem hiszem, hogy ezt időhöz kellene kötni, ki ki a saját belátása vagy vágya szerint), de a hozzáállásról, ez irányú igényekről, elképzelésekről szerintem kell egyeztetni mert ha nagyon különbözőek akkor felesleges bármilyen érzelem. Ebben a korban nem hiszem, hogy ez problémát jelentene mármint a beszéd. :))
Lehet érzelem, szerelem, de az nem biztosíték arra, hogy az "ágybabújás" mind a két fél számára kielégítő, megfelelő és az bizony képes az érzelmeket lenullázni.
Persze ez csak az én véleményem.
Lehet, h nem pont ide illik, de talán mégis...

https://szorakoztato.com/10-fenykep-ami ... dok-soran/

azért vannak még ilyen férfiak.:) én is ismerek egyet-kettőt ;)
Kedves Ditke54!
Jók a képek és azt hiszem a mi korosztályunk még el is vár ezekből a "férfias" viselkedésekből valamit. A fiatalok talán már nem gondolják végig, hogy ezek igenis fontos dolgok. Apróságok, de fontosak. Maradjunk meg nőnek amíg csak lehet. Hozzáteszem, egy kicsit sem vagyok maradi felfogású. Ennek ellenére is tartom a fent leírtakat.
Az első szexuális kapcsolat pedig mindenkinél más- és más időpontban érik be. Erre nincs recept. Partner, helyzet és habitus kérdése az egész.
Férfi panasz:
Ez abszolút normális, és szerintem sokkal nagyobb probléma, hogy sok nő sosem akar szexet (ezért is van annyi csellengő fickó). Persze rengeteg nő szintén szeretne szexelni, csak mindenféle fals ideológia miatt ezt nem merik felvállalni (pl. 60 fölött már nem szexel, mert egy nagyi hogy tehet ilyet, stb. Amúgy egy jó kapcsolat nem működhet testiség nélkül, ezért szerintem érdemes kipróbálni már az elején, hiába van meg a szellemi összhang, ha utána mindkét fél más után vágyakozik.
A férfi panasz is sok esetben megállja a helyét, nem véletlen van a sok megcsalás és kapcsolatok felbomlása. Mert lehet, hogy szellemileg jól megértik egymást de a testiség hiányzik valamelyik félnek vagy van hogy mindkét félnek. Vannak akik ( ez a kevesebb százalék) közösen visszahozzák a kialudt tüzet, kilépnek a kapcsolatból vagy szőnyeg alá söpörve beletörődve élik le az életüket.

Miért van ennyi csellengő férfi? Nem feltétlen csak azért mert a nők nem hajlandóak a szexre, van ott más ok is, például, hogy vannak férfiak akik hiába öregedtek meg még sem értenek a nő nyelvén vagy vágyuk ugyan van de már hiányzik a tehetségük, és ami ennél még szomorúbb, hogy bizony sok férfi igénytelen, ápolatlan vagy legalább is nem olyan szinten az, ahogy az a nőnek megfelelne( tisztelet a kivételeknek).
A problema szerintem alapvetoen nem az, hogy a ferfiak szexet akarnak, a nok pedig nem.Ugy velem, hogy a nok is tudjak, hogy a jo kapcsolatban nagyon fontos a szellem es a lelek mellett a testiseg is.Szandekosan nem irok szexet, mert ennek mar pejorativ ertelme van.
Tapasztalataim es ismeroseim tapasztalata szerint is sok ferfi csak szexet akar, mindenfele problemaktol mentesen, egyaltalan nem vallalva fel a masikat.
Ha valaki azt irja az adatlapjara, hogy nem szeretne összeköltözni, nemelyek felhaborodnak, hogy csak szababadidopartnernak szeretnek hasznalni oket, masok ugy ertelmezik, hogy csak agyrajarot keres.
Mar emlitettem a blogomban, hogy egy par eve megjelent divatos bestseller szerint a tarskereso oldalak szinte szex kereso oldalakka valtak, es a könyv szerint, a 30-as nok atvettek a vadasz szerepet, s nyiltan felvallaljak, hogy szexpartnert keresnek. Ezek utan a ferfiak jo resze nem is hajlando "teperni", hogy normalis emberi, vagyis TARS kapcsolatra talaljon.
Pedig szerintem többen ebbol a korosztalybol a nok es ferfiak is erre vagynak!
Kedves ferfiak cafoljanak meg!
A férfiak -szerintem- már a 20-as éveikben tudják, hogy melyik nővel lehet szexelni és melyikkel érdemes szeretkezni. :wink:
Kedves Sym,
naivitas lenne azt hinni, hogy meg mindig a konzervativ nezetek dominalnak, hiszen kemenyen mar itt is a piac diktal.A tarskereso oldalak pejorativ kifejezessel elve huspiackent muködnek, s mivel a kinalat-kereslet hataroz meg mindent, nagyban befolyasol is.
Az emlitett könyvet- amibol most es a blogomban is ideztem- ferfi irta,ferfi szemszögbol, s szamomra kicsit döbbenetes volt, bar e teren a naivitasomat mar regen elvesztettem...
Vagyis, az "aru" amit szemrebbenes nelkul kinalnak, mindenfele kulönösebb elvaras nelkul, joreszt megkönnyiti a ferfiak egy reszenek helyzetet.
A könyv iroja szemelyes tapasztalasai alapjan nyiltan beszel minderrol, cseppet sem titkolva, hogy neki ez a felajanlkozas nem tetszik, hiszen a parkapcsolataiban az ember felol közelit...de kerdem en, amikor egy ferfinak a kisujjat sem kell mozditania, hogy fiatalnal fiatalabb nok halmozzak el kegyeikkel, akkor miert alkudna meg kevesbe szep, kevesbe fiatal novel ? Nos ez utobbi költoi kerdes volt, persze azt a megallapitast is hozza kell tennem, hogy az esetek zömeben a jo kulseju, es foleg jol szitualt, megfelelo egzisztenciaju ferfakra igaz mindez, mint ahogyan a könyv iroja is sarmos,legalabbis Europaban hires, ismert muvesz, es van mit a tejbe apritania.
Kedves Iris,
véleményemet változatlanul fenntartom. Egy nőt annyira tart egy férfi, aminek tartja/értékeli a nő önmagát. Kereslet-kínálat ide vagy oda.:)
Szép hétvégét Neked!
Sym
Kedves Sym,

alapvetoen igazad van, nem is vitatkoznek veled, mindossze azt allitom,hogy a mai vilagban sokkal nehezebb igazi parra talalni egy nonek-biztosan egy ferfinak is- mikor az erkölcsi ertekek ennyire devalvalodtak.
Szep hetveget Neked is,
Iris
Kedves Irisz!

Valahol valóban egy piac, én egy bolha piachoz hasonlítanám, hiszen keresgélünk, válogatunk, nézelődünk hátha ráakadunk egy kevésbé elnyűtt értékes "darabra".:)))))

Hogy a kereslet és a kínálat kit mennyire befolyásol ez egyén függő. Ha én körtét akarok, akkor nem fogok almát venni még akkor sem ha csak az van és nagyon kínálgatják.

A fiatal nők kapósabbak, lehet de mi is voltunk fiatalok. Ha jól belegondolunk a fiatalabb férfiak meg nekünk kínálkoznak fel, az egy más dolog, hogy mi általában nem élünk vele pedig a lehetőség nekünk is adott.
Oh, Simi,jo tippet adtal!!!!
Hogy erre nem jöttem ra elobb!
Igazad van,lecserelem a 70 evest egy 40 es egy 30 evesre!
Csak a témához.Gumival vagy nélkül?
Nem is ertem miért ...szól hozzá olyan...akinek fütyköse sincs a témához
Hmm(((( :roll: :wink:
Iris47 írta: Oh, Simi,jo tippet adtal!!!!
Hogy erre nem jöttem ra elobb!
Igazad van,lecserelem a 70 evest egy 40 es egy 30 evesre!


Én ugyan már 56, és alig látszom 60-asnak, de egy találkozót megér, ha egyszer ennyire közel lakunk egymáshoz......a Budagyöngye emeleti kávézója alkalmas helyszín?