Köszönöm a nyilt randira hivast,ha ez az, es jol ertettem.
Most, es meg egy jo darabig, tul messze vagyok a Budagyöngyetol,ahol egyebkent- ha otthon vagyok-a galerian levo kavezoban gyakran megfordulok.
Meg az is elofordulhat, hogy a nyar vegen egy nap talalkozunk a Semiramisban, s akkor, termeszetesen nem zarkozom el egy beszelgetestol.
Nevezhetjük randinak is, egyszerűen csak meg akartam mutatni az arcomat....
Rendben.Komolyra forditva a szot, valaszomat siminek is csak viccnek szantam, hiszen valtozatlanul korombeli ferfit keresek, de egy beszelgetesnel barmilyen koru ferfi szoba jöhet.
Szep nyarat!
Udv.,
Iris
Kétszer jártam úgy - pont fordítva, mint ami ennek a témának a címe -, hogy engem támadtak le, de rendesen......az első még a XX. században történt, külön regényt lehet írni az utána következő 8 hónapról.....a második 7 éve, ahol a nálam 4 évvel idősebb hölgynek már olyan szexhiánya lehetett, hogy szinte rám vetette magát, és olyan szinten próbált meg magához láncolni, hogy 2 hónap múlva elmenekültem tőle.
Egyébként szívesen folytatom - ha bárki elolvasta a bemutimat - az 50-en felüli pasik témához kapcsolódó jelenségeivel is.....
Kedves Gabriludo!

Szívemből szóltál. Már régóta azt vallom, hogy azok a férfiak, akiket a nők keresnek kiegyensúlyozott házasságban élnek. Nem álombeli kapcsolatra gondolok, nehézségekkel, vitákkal kikövezett, de elkötelezett felelőssételjes, uram bocsáss, de leirom, szeretetteli kapcsolatban. Az egyetlen esélyünk az lehet, ha ezt egy nő nem becsüli, vagy nem ismeri fel, és Ő rugja fel a kapcsolatot, esetleg valami tragédia történik. Persze ezesetben egy mentálisan sérült emberrel találkozunk, és a kör bezárult. És itt lép be a szex. Vallom, hogy egészséges férfinek nőnek egyaránt szüksége van a szexre. De én külömbséget teszek szex és szeretkezés között, Részemről az utóbbira voksolok. És ez nem müködik 1-2 levél 1-2 találkozás után. Ha mégis megesik a nagyest, lehet az jó, vagy rossz nem ad stabil alapot az elkövetkező időkre.
Egy mentálisan sérült pasit - mivel szentül meg van győződve, hogy valamit ő rontott el a megdöglött kapcsolatában - újból föl kell turbózni a szexhez, amihez vagy van türelme a másiknak, vagy nincs.
Ha van türelme, abból bensőséges szerelmeskedések alakulhatnak, de a pasi se legyen türelmetlen, mert lehet, hogy a másiknak bármely okból maradtak kellemetlen emlékei is az előzőből.
Egy új kapcsolat (ebben a korosztályban) évekig szólhat arról, hogy mindkét fél a várható támadásokkal szemben eleve pajzzsal a kezében védekezik, ami valahol természetes, de úgy gondolom, egy idő után a sok beszélgetés során csak kiderül mindkét fél részére, szükséges-e még a pajzs használata.
Részlet egy blogoldalról társkereső témában:
"Hölgyeim, Önök páratlanok. Azért járnak a társkeresőre. Mielőtt az elvárásaikra kitérek, írok magamról is. A bemutim kíméletlenül őszinte.
Megkérdezték már, én melyikbe sorolom magam. Fizikailag rendben, mentálisan van mit javítani rajtam, de voltam már rosszabb állapotban is. Ha belegondolok, hogy 25 éve, vagyis 31 évesen csak 1 lépés választott el a diliháztól, de volt, aki visszarángatott.
Kétszer váltam el, először tőlem szabadultak meg – jót tett nekem, mert kénytelen voltam megváltozni –, másodszor én szabadultam ki olyasmiből, ami 15 év után már nem volt javítható. Pláne, miután a volt párom piásan súlyos sérülést okozott nekem.
Ez a mostani állapotom viszont a legérdekesebb. A luxusnegyedben létezem az unokatestvéremnél (nevezzük Andinak) külön lakrészben, nem fizetek érte, legfeljebb önkéntesen hozzájárulok a rezsihez. Cserébe csicskának érezhetem magam időnként.
6 éve, miután előző évben özvegy lett, huszonév után valahogy megtaláltuk egymást, és ide hívott, mert egyedül maradt a gyerekkel, nem érezte magát biztonságban, neki jól jöttem, nekem ő kapóra jött. Tettem a dolgom mellette, ahogyan illik egy családban a pasinak, az évek során pasiminta lettem a lányának, neki meg a szeretője.
Beszélgettünk annyit mint egyívásúak, hogy az érzelmek is beleszövődtek. Amikor 2 éve az öregei elmentek, azóta labilissá vált, tavaly ősszel elküldött csajozni, miközben folyamatosan féltékeny. Most már a saját lányára is, aki 17 éves múlt, de kész nő lett.
Amikor olyanja van, beugrik az ágyamba 1 egészségügyi szexre, aztán elhajít, mint 1 rongylabdát, de azért állítólag én tanítottam meg szerelmeskedni 50 évesen, és velem az igazi. Itt tartok ebben a nagy megalkuvásban, kilépni ebből meg azzal járhat, hogy Andi saját maga ellen fordul, mert ha bepiál, nem igazán tudja magát kontrollálni.
Visszatérve az elvárásaikra, ha találnak egy ökröt, amelyik azoknak megfelel és képes azokat betartani, akkor megérdemelnek egy nívós díjat. Addig minden rendben, amíg az ágyba kérik a reggeli kávét, utána nem mosnak és nem főznek, de a csettintésükre a másik kövesse Önöket a természetbe.
Közismert, hogy két sor van belőlünk, gyanítom, a miénk a hosszabb, akik a söntés előtt várunk a hűsítő italunkra……"
Lehet róla elmélkedni.
A személyes véleményem.
Az már egy jó pont ha a férfi ötven felett fontosnak tartja a szexet.(hatvan felett meg főleg) .Három évig éltem együtt egy nővel ahol csak a szex volt a legfontosabb,utána még negyven évig(kisebb megszakításokkal) és még mindig a szex a legfontosabb.Az ég világon mindent lehet egyedül csinálni(még a szexet is),de a legjobb és legfontosabb hogy egy "megfelelő" partner legyen a szexualitáshoz.A "megfelelő" nagyon bonyolult és összetett kérdés.Ha a szex nem működik,akkor az csak folytonos megalkuvás,ami előbb vagy utóbb szakításhoz vezet vagy a cölibátushoz(ilyen is létezik). A "kisebb megszakításaimban" volt akivel nagyon jó volt a szex,de nem lehetett vele együtt élni(ennek is sok oka lehet).
A lényeg: ilyenek is vagyunk,meg mindenfélék.
"Az ég világon mindent lehet egyedül csinálni(még a szexet is...)"
Igen.. tudjuk, még a sakkot is. :-))) De mennyivel szebb a szinkronúszás is... nem ?

L.
Én meg nem értem ezt az egész "felháborodást"...

"Női panasz : a férfiak már azonnal szexet akarnak" - ennek mi értelme?!
Megfordítanám! Ha a férfi nem akarna a nővel szeretkezni, akkor a nő önbecsülése mekkorát sérülne? De továbbmennék... A nő nem akar azonnal szexet?! De! Azzal a különbséggel, hogy számára a lelki érintés, összesimulás alapvetően szükséges. (Mellesleg nekem is...)

Gondolom az "azonnal" itt a zavaró tényező...

Csörög a nő munkahelyi telefonja asztalán... felveszi...
"Manyika! Maga az?! A főnök vagyok, a Béla! Legyen kedves átfáradni az irodámba a 2019-es kimutatásokkal! Hozza az összest, mert alacsony az asztal! Az asztallábak alá szükségesek, mert csak így esik egy vonalba az Ön ágyéka az enyémmel, ha felültetem az asztalra!" :lol: