Ennyi évesen én ezen nem háborodom fel.
Az ember gondolkodása bizonyos mértékig változik az idő múlásával. Én például azt gondolom, hogy valami olyat is jelezhet a "nyomulás" a férfi részéről, mely szerint nincs más nője. Amolyan ágyrajárója.
Vannak férfiak ugyanis , akik társat keresnek, ám míg azt megtalálják, nem élnek cölibátusban, alkalmi ágymelegítővel bebiztosítják magukat.
Természetesen lehetnek olyanok is akik türelmesek anélkül, hogy nincs élő "ürítőzsákjuk "( naplóban olvastam :D), ám férfiak vallomása szerint könnyen megoldható szexuális aktusra nők "beszerzése" ilyen oldalakon vagy akár a való életből is.
Szóval engem nem borzaszt el, nem visítok, hogy egy férfi kíván és szeretne ölelni.
Igaz nem is állok meg, ám nem is futok el.
A vicc szerint meg lehet botlani is :D
Kezelni kell tudni a helyzeteket. Arról nem is beszélve, hogy már nem vagyunk húszévesek, ártatlanok. Egy férfinek a szemében egy nő nem értéktelenedik le szerintem, ha sok nő gondolkodása alapján "idő előtt" megtörténik az a bizonyos együttlét.
Szerintem minden együttlét két ember döntésén múlik. Ha egy nő nem akar első-második, akárhányadik alkalommal lefeküdni a pasival, akkor nem fognak szeretkezni :)
Ha a pasi átveri a nőt, komoly kapcsolat ígéretével, hogy így kapja meg a nőt, nem őszintén mondja el, hogy neki csak arra kell, akkor az természetesen finoman mondva csúnya dolog...de a nő ebben az esetben is csak akkor fog lefeküdni a pasival, ha bejön neki, és megkívánja ő is a szexet. Hiszen mi rossz van abban, ha két egymást megkívánó ember szeretkezik? Könnyen lehet, hogy épp a szexuális aktus hozza össze őket mélyebben, lehet, hogy lelkileg emiatt kerülnek közelebb egymáshoz.
Nem játszom meg magam, nekem is szükségem van a testi gyönyörökre adni és kapni egyaránt, de bizonyos érzelmek, és őszinteség nélkül az nem lehet teljes testi kielégülés, csupán fizikai élvezet, ami az agyban nem fog soha frenetikus élményt okozni....
Nem is az Kedves Berkad, nem is frenetikus érzés.
De nyilvánvaló, hogy aki társkeresésre adja a fejét,annak hiányzik a társ és hiányzik a szexuális kapcsolat. Ennek eredményeképpen viszont nagyon gyorsan be is tudja adni a derekát, mert azt hallja meg, azt látja, ami neki tetszik, kiszűri a rosszat és már rá is van kattanva kiválasztottjára.
Másrészt viszont ma már - több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött - kinek is kellene megfelelnünk és kinek is kellene hazudnunk azt, hogy mi nem akarjuk a szexet és majd csak ekkor és akkor. És ha akkor már késő lesz megtapasztalni azt, hogy nem is jó vele, vagy nem is vagyunk egymáshoz valók? Nő vagyok és ugyanúgy érzelmeim, vágyaim vannak, így lettem teremtve. Attól, hogy elfojtom vagy hazudok magamnak, attól azok még vannak....) Ettől függetlenül természetesen az első ilyen együttlétek nem fognak frenetikus élményt okozni, mindenesetre bennük van a válasz a folytatásra, vagy a kapcsolat abba hagyására...szerintem.)
MI a jó megoldás, minél hamarabb megtudni, hogy a szex jól működik-e vagy majd csak később?

Ha igyekszünk kideríteni a szexet és ott rendben van minden, de más területen előjön olyan dolog ami nem tetszik akkor is vége a kapcsolatnak.
Előbb alaposan megismerni a másikat csak aztán a szex, na de ha nem jól működik akkor is vége a kapcsolatnak.
Ha valami nem működik, nem megfelelő az úgy is véget vet a kapcsolatnak függetlenül attól, hogy mikorra időzítik az intimebb ismerkedést.

Kinek mennyire hangsúlyos a szex, akinek nagyon az nyilván előtérbe helyezi, akinek kevésbé az ha megkedvelt valakit nem biztos, hogy a szex alapján dönt a kapcsolat folytatásáról.

Két ember közt van-e testi vonzalom azt szerintem már első találkozáskor is lehet érezni, én abban nem hiszek, hogy majd a sokadik találkozásra talán megjön ez a vonzalom. Abban sem hiszek, hogy az első alkalommal nem jó, majd idővel jó lesz. Persze nem vagyunk egyformák.
Mindenki habitusa, vérmérséklete alapján dönt. Más helyett mi nem foglalhatunk állást.
Azzal is egyetértek, hogy már az első alkalommal lehet olyan vonzalom, amit nem lehet és talán nem is akarnak visszafogni a partnerek. Ha ebben egyetértenek, akkor jöhet a szex szerintem, de ettől még nem biztos, hogy a kapcsolat működni fog.
Épp az a probléma, hogy aki itt van, annak általában nincs szexuális kapcsolata és az első kedvesség "ledönti a lábáról". Ha ez nem okoz neki problémát és feldolgozza a későbbi szakítást, nincs ezzel gond.
első kedvesség "ledönti a lábáról"

Már akit, kérdés azok a lábak mennyire stabilak........ :)))))))
nem kell ügyet csinálni belőlle ha egy nő nyitott rá ok ha nem tovább kell lépni...
Biztos, h ilyen egyszerű? Ismerjük őket eléggé?
Megint egy általánosítás! :(

Itt egy cikk egy kis adalék gyanánt,

https://szorakoztato.com/9-rejtett-fele ... szel-soha/
Kedves Ditke, ezek a félelmek jelen vannak úgy a nőkbe mint a férfiakba a különbség talán annyi, hogy a férfiak nehezebben beszélnek róla.
Ami pedig a fórum címét illeti, nem csak a férfiakban de a nőkben is van olyan aki a szexet helyezi előtérbe, meg olyan is akinek valahol a sor végén szerepel. Ha hasonlóval találkozik, akkor nem hiszem, hogy ez gondot okozna. Ezért is gondolom azt, hogy ismerkedés során bizony erről is kell beszélni és tisztázni dolgokat mert ha nagy a szakadék két ember hozzáállása között bizony ott semmi értelme az ismerkedés elmélyítésének.
Szia, Simi!
A cikkben benne van ez a "nehezebben beszélnek róla" gondolat.
E miatt tettem fel ide a fórumba. Hátha nem mindenki számol ezzel.

Amúgy, amit írtál, azzal egyet értek. A nagy "elmélyülés" előtt nem árt jó néhány dolgot tisztázni. Csak, h ne legyen gyors csalódás a végén.
Szerintem ennyivel másabb egy fiatalon, s már kissé "korosabban" kötött kapcsolat. Az ember némi tapasztalattal a tarsolyában megfontoltabb, előrelátóbb.
Ha nem merül fel benned, akkor nem is tetszik az illető és ha forditva se jut eszébe a hirdetőnek akkor gond van és ha se vágy-se igény nincs rá akkor- akkor még nagyobb a gond !? Nem ?
És az-esetben azt kell leírni a hirdetésbe, hogy miről szóljon egy ismerettség (nem kapcsolat) : pl. eltartás- utaskisérés- szabadidő partner, lelki v. egyéb gondozás...időtöltés stb., kvázi "nappali idősotthoni gondozás" Néhány Nő ezt le is írja pontosan társkeresés cimszó alatt, mert a Nők kreativak-gyakorlatiasak, csak a ffiak bután nem fogják fel !
Világosított fel így egy Nő.....Közreadtam !
Ha mindkét félnél nem akkor nincs gond, attól lehet nagyon jó egy kapcsolat, a probléma akkor van ha csak az egyik nem.
Igen mihez tartás végett le lehet írni mit keresünk, de valójában személyes megbeszélésnél derül ki valójában. Azt gondolom az is csak egy elképzelés de hogy mi lesz egy ismerkedésből azt előre nem lehet tudni. Lehet egy olyan találkozás is ami mindent felül ír és amitől addig elzárkóztam, már én szeretném.
Egy másik női panasz: a férfiaknak nem megy a szex, mert nem működnek. Épp ötödször hallottam tegnap este. Nem ugyanaz a nő mondta. Most akkor kinek higgyek?


Siminek az október 24-én feltett kérdéseire:
Két nővel is találkoztam, akiknek az ismerkedés elejéhez tartozott a szexuális passzolás felderítése. Mindkét ismerkedésnek hirtelen vetett véget ez a nézetkülönbség.
Kedves Krowka, legalább nem húztátok egymás idejét feleslegesen, a különbségek később is gondot okoztak volna.
Akiknek fontos ott mind a két fél igyekszik fényt deríteni erre minél hamarabb, aki meg halogatja az valószínű nem véletlen. :))
"Akiknek fontos ott mind a két fél igyekszik fényt deríteni erre minél hamarabb, aki meg halogatja az valószínű nem véletlen. "
Nem véletlenül halogatom.
Ahhoz hogy valakivel ágyba bújjak, szükséges a vonzalmon túl valami érzelmi kötődés is, az pedig nem az ismerkedés első szakaszában alakul ki. Ha a nő ebben gyorsabb nálam, az számomra gáz.
Baj?