Nyitottság a társkeresésben ...

Egy sokat tapasztalt hölgy ismerősöm azt mondta rám a napokban, hogy nyitott férfi vagyok. Nem hiszem, hogy bántani akart vele. Inkább dicséretnek éreztem.

Fénykép, bemutatkozás, ápoltság, tájékozottság, jó humor mellett a társkeresésben a nyitottságnak is jelentős szerepe van. Az azonos életszemlélet, érdeklődési kör, gondolkodás közelebb hozhatja az embereket egymáshoz.

A világ folyamatosan változik. Azok az emberek, akik elfogadják ezeket a változásokat, sokkal optimistábbak tudnak maradni. és sikeresebbek lehetnek a társkeresésben.

Természetesen ettől még az értékrendünk maradhat, csak a minket érintő újdonságokat kell észrevenni.

Vizsgálódásaim során azt vettem észre, hogy a férfiak sokkal előnyösebb helyzetben vannak mint a hölgyek, mert a hölgyek partner iránti érdeklődése óriási, és persze sokkal többen is vannak, akik társra vágynak, mint a férfiak.

Elfogultan, én a hátrányosabb helyzetű hölgyeknek drukkolok.
A nők hátrányosabb helyzetben?Ez így nem igaz.Ők irányítanak mindent és erre mindennel rendelkeznek.Ők nem megalkuvók,nagyon tudják hogy mit akarnak és ha az nincs meg máris továbblépnek.Ők nem nyitottak az új dolgokra(vannak kivételek).