Isteni finom műzli rudacskákat kezdtem készíteni és fogyasztani, és feldobom ide is, hátha valakit érdekelne... Igen sokféle összetevőből készítem, hogy minél finomabb és tartalmasabb legyen.
Az egészet azért találtam ki, hogy a sárgarépa vagy a cékla levének gyümölcscentrifugán való kinyerésekor keletkező melléktermék (reszelék) sem vesszen kárba, hiszen az még értékes rostanyag, vétek lenne kidobni. Műzlibe keverve remekül hasznosítható, és nem dominál az íze, tehát jó ötlet volt felhasználni ilyen módon.Ha valakit érdekelne esetleg, az jelezze, többet is tudok csinálni, mint amennyit én képes vagyok megenni.
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Ennyire azért ne tolongjatok... :)
Nagyon ötletes! Megkérdezném, hogy valamivel még ízesíted mielőtt fóliába csavarod és gondolom lehűtöd? Köszönöm válaszod.
Köszönöm a jó szót, és talán legegyszerűbb, ha az összetételt megnézed a Mázli-Müzli honlapon, mert hogy már azt is készítettem neki... :)
http://www.mazlimuzli.hupont.hu
Halika!

Nemrég jelentkeztem a klubba, és olvasom e finom müzli összetevőket. Nyersen, vagy főve kerül bele a müzli szeletbe a céklareszelék? Tudnál receficéket kölcsönözni? Egészségesek, és táplálékban gazdagnak tűnnek.
Nyersen keveri bele, hiszen a gyümölcscentrifugás darabokat hasznosítja.