Kedves Klubtársak!
Már a "Menjünk együtt!" oldalon olvashattatok erről a programról,már néhányan jeleztétek is nekem,hogy csatlakoztok.Végre pontosíthatom a találkozás időpontját és helyét.
2015.december 5-én 10:10-10:30 között találkoznánk a Győri Vasútállomás INDULÁSI oldalán.Azért ide gondoltam,mert itt a csarnokban van hely és jobban észre vehetjük egymást.Az érkezési oldalon a lépcső rögtön a városba visz fel.
Kavával és Annaverával Mosonmagyaróvár felől érkezünk 10:10 perckor,a Budapestiek,ha jó az információm a Keletiből indulnak 8:38-kor ,(ha nem jól írtam Kata,javítsatok ki!) és kb 10:30-ra vannak Győrben.
Sétálnánk a városban,a Radó szigeten,(ki-mire kíváncsi :-) )Lehetőség van a vásár területén ajándék vásárlásra.Nagyon szép az Árkád üzletház is ilyenkor,érdemes oda is benézni.Ebédelnénk (Kata ajánlotta alapján :-) ) ,délutánra meg a következőt ajánlanám: 14.30 óra A Betlehemes Találkozó résztvevőinek dudaszóval kísért felvonulása Helyszín: Városháza előtti tér, Baross utca, Széchenyi tér 15 óra Betlehemes Találkozó Helyszín: Széchenyi tér.
Természetesen közben meg lehet kóstolni a finomabbnál finomabb forralt borokat,forró csokit,teákat....és sok finomságot!Lehet fotózkodni a rénszarvas szánon .....
Várunk Benneteket,ha van kedvetek csatlakozzatok!!
Márti 
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Kedves Márti, Katakat, Annavera és Kava!

Duplán fáj a szívem, hogy nem lehetek Veletek.
Látni a győri csodálatos képeket...a belvárost, a Széchenyi teret ahol felnőttem... a Művelődési Házat, ahol a Benkó Dixieland klub volt és a TIT is itt működött, a Radót, ahol ott a "régi szerelmek lábnyoma"... :oops:  ...no és a Győri Városházát, ahol a házasságomat kötöttem... :D hmmm. De rég volt, tán igaz sem volt!

No, abbahagyom a nosztalgiázást, érezzétek nagyon jól magatokat, gondolatban ott leszek!
Nekem szombaton dolgoznom kell.

Szeretettel:
Sym 
Kedves Mindenki, aki Győrbe látogat!

Már állnak a sátrak, már gőzölög a forralt bor, már meg lehet ülni a rénszarvasokat. :)
Biztosan jól fogjátok magatokat érezni.
Gyönyörű a kivilágítás. Este különböző fényekkel játszanak a házak falán.

Üdv Jagica.
Szia Márti!

A három Grácia (Katakat, Szenta és szerény személyem) szombaton 1/2 10 felé érkezünk Győrbe.
Mi leszünk az FB (fogadó bizottság). :P
Az időjárásról gondoskodtatok? :roll: A havazás nem gond, csak eső ne essen.
Szombati viszont látásra!

Sissy
Szia Márti!
Én új vagyok még , sosem próbáltam még kapcsolatot teremteni ezen az úton...nem ismerlek még Benneteket... Szeretnék csatlakozni hozzátok holnap Győrben, ha lehetséges, de szeretném tudni, hogy együtt marad-e a csapat a nap folyamán, és mikor, hogy lessz a hazautazás?
Válaszod előre is köszönöm, üdvözlettel.: Marcsi
Kedves Marcsi!
Márti írta, és így is lesz előre láthatólag:

                 2015.december 5-én 10:10-10:30 között találkoznánk a Győri Vasútállomás INDULÁSI oldalán.Azért ide gondoltam,mert itt a csarnokban van hely és jobban észre vehetjük egymást.Az érkezési oldalon a lépcső rögtön a városba visz fel. Kavával és Annaverával Mosonmagyaróvár felől érkezünk 10:10 perckor,a Budapestiek,ha jó az információm a Keletiből indulnak 8:38-kor ,(ha nem jól írtam Kata,javítsatok ki!) és kb 10:30-ra vannak Győrben. Sétálnánk a városban,a Radó szigeten,(ki-mire kíváncsi :-) )Lehetőség van a vásár területén ajándék vásárlásra.Nagyon szép az Árkád üzletház is ilyenkor,érdemes oda is benézni.Ebédelnénk (Kata ajánlotta alapján :-) ) ,délutánra meg a következőt ajánlanám: 14.30 óra A Betlehemes Találkozó résztvevőinek dudaszóval kísért felvonulása Helyszín: Városháza előtti tér, Baross utca, Széchenyi tér 15 óra Betlehemes Találkozó Helyszín: Széchenyi tér. Természetesen közben meg lehet kóstolni a finomabbnál finomabb forralt borokat,forró csokit,teákat....és sok finomságot!Lehet fotózkodni a rénszarvas szánon ....
Syssi, Szenta és én 8:10- es IC-re szállunk a Kelenföldi állomáson. Szeretettel várunk, gyere!
Este felé fog Szenta és Syssi vissza jönni. Én Győrben maradok a fiaméknál.
Remélem találkozunk!
Katakat 
Szia Katakat!
Köszönöm válaszodat. Kedves Tőled.Időközben Szenta felvette velem a kapcsolatot. Én Veszprémből érkezem 10óra 20-kor. Hívom Szentát, ha megérkeztem! A holnapi találkozásig üdvözöllek,
Szép estét kívánok: Marcsi
Kedves Klubtársak!
Remélhetőleg mindenki szerencsésen haza érkezett a tegnapi Győri Adventi sétánk után.Sajnálom,hogy a fiúk ismét távol maradtak :? ,de mi 9-en nagyon jól éreztük magunkat :) .Szeretném is megkérni "kinevezett krónikásunkat",Kavát,hogy pár mondatban számoljon be a találkozónkról.Ő profi ebben!Azokat a lányokat,akik fotóztak,pedig arra kérném,osszanak meg velünk néhány képet(no meg majd küldjetek nekem is e-mailben,vagy Facebook.on) :)
Aki meg nem jött el,....az vessen magára!Lemaradt egy kellemes társaságban eltöltött napról!
Üdv mindenkinek!
Márti 
cron