Kedves Márti!
Láttam, megpróbálod,sok sikert! A távolság nem mindig nagy akadály, hiszen nem naponta akarunk egymás nyakán lenni. A lakhelyed szuper transzfer állomás is lehetne, s onnan tovább már együtt.Nagyon remélem, hogy páran azért veszik a lapot, és a fáradságot itt is, nálad is.Arra a bicajos túrára ( bár nem tekerek naponta) én is beneveznék, szólj majd!
Kellemes hétvégét kívánok:Anikó
Kedves Anikó!
Igen ,próbálkozom,de eddig nem nagy sikerrel.Már 30-can megnézték az oldalt,de senki nem jelentkezett.Nem tudom,hányan lehetünk a környékről,félek nem sokan.Én már 3-5 főnek is örülnék,legalább lenne kivel menni ,hisz tavasszal,nyáron nagyon jó programok vannak Óváron és Győrben is.Egymást érik a fesztiválok,sok érdekes programmal,neves fellépőkkel.Tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek.A biciklitúrára meg várunk szeretettel,azért addig eddzél egy kicsit :) ,én napi szinten tekerek(télen is) kb 10 km-t(igaz én azzal is közlekedem). Majd kitalálok valami jó útvonalat,pl.mehetnénk Óvárról - Győrbe Szigetközön keresztül,közben megnéznénk Dunaremetén az új hajóállomást(ahol már csak komp közlekedik a Duna elterelése miatt :( ),Héderváron a Kastélyt(ha be lehet menni éppen,de a parkja is szép),a felújított lovardát,fürödhetünk is Lipóton közben.Így nem olyan vészes,teljesíthető táv.Még,majd átgondolom,több útvonalat is tervezek és majd eldöntitek.Ez még egy kicsit odébb van! :)
Jó pihit a hétvégére!
Márti
Sziasztok Lányok ! Arra a kerékpártúrára én is benevezek. :D :D Csak szóljatok.

Üdvözlettel: Viola
Szia Violka!
Várunk szeretettel,ha pontos időpontunk és útitervünk lesz,szólni fogunk.Örülök,hogy érdekel Benneteket,még ha utazni is kell érte! Nagyra becsülöm a lelkesedéseteket!Bicót hozzatok,mert azt nem tudok szerezni!
Üdv Márti
Szia Márti !
Tudod aki szereti a kerékpározást az előtt a távolság nem lehet akadály. Jó magam egy kerékpáros klub tagjaként "országot jártam " már évekkel ez előtt. Sajnos a klub feloszlott. éppen itt az ideje újra kezdeni. :D
Kellemes vasárnapot kívánok !
Üdvözlettel: Viola
Marti58 írta: Szia Violka!
Várunk szeretettel,ha pontos időpontunk és útitervünk lesz,szólni fogunk.Örülök,hogy érdekel Benneteket,még ha utazni is kell érte! Nagyra becsülöm a lelkesedéseteket!Bicót hozzatok,mert azt nem tudok szerezni!
Üdv MártiSziasztok!

Nem olyan régen hallottam az 50plusz-klubról, s mostanában csatlakoztam.
Kettős céllal, mert nem jó egyedül, viszont boldogan olvasom, hogy szerveződnek egyéb baráti és emberbaráti társaságok is az esetleges társkeresésen kivül.
Nagyon szivesen csatlakoznék január 20-án én is, teljesen egyetértek azzal, hogy fel kell állni a fotelből, s szervezni magunknak különböző értékes programokat.
17 órára viszont nem érek oda, mert 17-ig dolgozom.
Kb. 17:45 - 17:50 körül tudnék a Blahára érni.
Addigra meg ki tudja hova ültök be? Mcdonalds-ba? :-)
Kinek legyezgessem igy az újságot? :-)
Bele tudnék meg csöppenni, kapcsolódni a beszélgetésbe?
 
Üdv.
MariannaBp 
 
Kedves Marianna !
Várunk szeretettel. :D Anikó nem írta, hogy hova ülünk be, de szerintem kezdetnek az MC Donalds tökéletesen megfelelő.
Ott várunk !
Üdvözlettel: Viola
Sziasztok!
Egyenlőre még úgy néz ki, hogy tudok menni kedden a találkára :)
 
Kedves Szervezkedő Lányok!
Gyertek nyugodtan, elsőre üljünk le a Mc Donaldsbanl,( hirtelen ötletként az elérhetőség volt a célom).
MARIANNA gyere, kinézünk érted !! PILEUS, téged is várunk! Különben rögtön rátaláltok pár 50-es, folyamatosan csicsergő, vidám nőre! 
Addig is, kellemes napot kívánok Mindenkinek!
Anikó 
Első találkozásunk remekül sikerült,ezért péntek 17,45-kor ott folytatjuk. Néhány ötlet is született:Nádasdy kastély agárdi termálvízzel összekötve, Mohács Busó, múzeum, jóga, angol gyakorlása. Úgy tűnik, nem fogunk unatkozni, s rugalmas beosztásban mindenki szemezgethet a kínálatból!
A kezdő csapat (+1 nem látható, de beugrott szólni, hogy lélekben velünk van)
Jan.20. Alakuló csapat.jpg
 
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Koszi lanyok jol ereztem magamat veletek reszemrol lesz meg folytatas
Sziasztok!Én meg csak irigykedem!! :) Biztos nagyon jól szórakoztatok! Az Agárdi termálfürdős program engem is érdekelne!Szóljatok,ha mentek,jó lenne,tudnék csatlakozni.Már kinéztem magamnak,hogy egyszer beütemezem.A nagylányomék egész közel laknak hozzá,így nem kell rohannom,egybeköthetem az Anyukám látogatásával is.
Várom az infókat!Üdv:Márti
Helló Lányok! Meséljetek,hogy sikerült a mai összejövetel?Döntöttetek Agárddal kapcsolatban?
Várom az infókat!
Üdv Mindenkinek!Márti
Szia!
Újfent trécseltünk két órát. Vasárnap Agárdra megyünk,ha csak jeges dolgok nem esnek.
Kb: 11-kor ott leszünk. Pénteken még egy utolsót egyeztetünk, ki,hol száll be a kocsikba, s mikor indulunk. Majd pontosan megírom,örülnénk ha tudnál jönni!

Kinek van kedve még csatlakozni???

Üdv: Anikó
Szia Anikó!
Most hétvégén szerencsére nem mentem Adonyba,leesett a hó és elég sok esett,néhány utat le is zártak.Holnaptól talán már jobb lesz.Ha az időjárás engedi,akkor megyek a jövő hétvégén.Még nem tudom pontosan hogyan,mikor megyek.Most nem tudok maradni sokat,mivel a lányomék síelni mentek és az "állatkertet(1 tengerimalac+ 1 kutya)" nem lehet sokáig egyedül hagyni.Még minden képen egyeztessünk.Valószínű csak ott csatlakozom valamikor hozzátok.
Remélem sikerül!!! :)
Üdv:Márti