Lányok, asszonyok, NŐK! de a lehetőség adott férfiaknak is!
Nézzetek rá az Utazás és nyaralás fórumra!
Szabadidő eltöltésre szervezzünk egy jó kis csapatot!
Várok sok egyedüli, unatkozó, bátortalant! Ketten, többen, már nem vagyunk egyedül! ( óriási felismerés.nem?)
Gyertek!!!
Anikó
STOP ! ! !
Le van fujva..Ki ürült a kassza!
 
Szia Anikó9!

Csak támogatni tudom a szervezést.Aki nyáron szép hegyek között szeretne kirándulni, az tartson velem.Irány a Dolomitok, vagy a csodálatos Garda tó! Itthon szívesen elmennék egy fürdőbe, egy moziba,vagy beülnék egy kávéházba egy jó kis csevejre.Üdv. Zsuzsa :D  
Sziasztok ! Én is benne vagyok a "szervezkedős " találkozásokban.

Üdvözlettel: Viola
Helló lányok! Kedves Viola és Zsezse!!
Nagyon lelkes vagyok, holnap belépek tagnak, akkor könnyebb lesz a kapcsolat, bár nem ismerem még az oldalt. ÖRÜLÖK nektek! Próbáljuk belőni a jan.20-at, Blaha, Mc Donalds előtt, pl:egy újság a kezünkben és legyezzük magunkat!( más ötlet is jöhet)
Zsezse! Írtam az utazási témánál is erről,nézd meg.
Kispista! Ki mondta, hogy a jó kedvhez mindig csak lóvé kell?? A jó társaság megfizethetetlen!!
Várunk még jókedvű, újító csatlakozókat!
Üdv: Anikó
Sziasztok!
Pár napja regisztráltam és örülök, hogy szerveződik egy ilyen csoport. Január 20-án, ha nem jön közbe semmi, még ha a leheletem rá is fagy az arcomra, ott fogom magam legyezgetni a sarkon, kezemben egy újsággal a -20 °C-ban. :) 
Sziasztok Lányok !

Én is ott leszek jan.20.-án, újsággal a kezemben a Blahán, csak a pontos időpont hiányzik még.

Üdvözlettel: Viola
Sziasztok!
Nagyon jő ötlet! Én most nem érek rá. 
Talán legközelebb! :)
Jó szórakozást!
 
Szia Mindenkinek!
Akkor JANUÁR 20, Blaha, Mc-i,újság. Jó nektek 17 óra??
Lelkes vagyok, hogy ti is!!
Üdv: Anikó 
Sajnos, Nekem az már túl késő, mert vidékre nem tudnék haza jutni.
Máskor viszont szívesen csatlakozom Hozzátok.
Jó kávézást ,vagy hasonlót :)
Sziasztok Cintia  :)
Szia Anikó!
Szerettem volna elmenni, de dolgozom.  :(
Sziasztok !
Én ott leszek.
Üdvözlettel: Viola
Sziasztok!
Sajnos én a távolság miatt nem tudok csatlakozni hozzátok.Ellenben szívesen megtenném ezt Győrben,vagy Mosonmagyaróváron hasonló szervezéshez,vagy akár lennék szervezője is,ha lenne aki szeretne csatlakozni.Várom az ötleteket!.
Szia Marti!
Ahol élsz, szép hely és sok a látnivaló. Győrben ha jól emlékszem szuper cukrászda is van a sétálóutcában, s a fürdőről is csak jót hallottam.
Ha egy "kocsira való" kis társaság összejönne, meglátogatunk, addig sok sikert a csapatépítéshez!
Próbáld meg! Olyan sokan vagyunk egyedül, hogy nem is értem, mi tartja vissza az embereket, hogy legalább " megnézem" címmel, kiugorjanak a fotelból.
Üdvözlettel: Anikó 
Szia Anikó!
Köszi a biztatást,jólesik.Győriként regisztráltam,mert sokat járok a városba és régi vágyam fog teljesülni,ha oda költözhetek.Jelenleg még Mosonmagyaróvárhoz köt az Anyukám háza,a lakásom,a munkahelyem.
Szívesen kalauzollak Benneteket,ha jöttök,akár Győrben,akár Óváron,bár itt kevesebb a látnivaló.Jól emlékszel,nagyon jó cukrászda van a Baross úton,nem is egy!Látnivaló is akad bőven.A fürdő is jó,bár szerintem az Óvári termálnak jobb a vize,mint gyógyvíz ,de nem annyira élményfürdő,mint a Győri.Azért Óvárt is érdemes egyszer meglátogatni,főleg unokákkal.Pár éve adták át a "FUTURA"-t,ami hasonló a Budapesti Csodák Palotájához.Fantasztikus élmény gyereknek és szülőnek egyaránt.Egy régi magtár épületet újítottak fel és a négy őselemet mutatják be különböző módon.Keressetek rá a neten!Már kalandparkunk is van,bár bevallom,azt még nem próbáltam,de ami késik,az nem múlik!Nyáron biztos kipróbálom! :-)
Annyi a kérésem,hogy hétvégén gyertek,mert még dolgozom,így hétközben nem jó,és egyeztessünk előtte,hogy itthon legyek.
Örülök,hogy rátaláltam erre a klubra,nagyon tetszik,bár úgy érzem,társkeresésre előfizetés nélkül nem igazán alkalmas.Ellenben sok barátot,barátnőt szerezhet az ember.
Katakával már megbeszéltük,hogy ,ha kitavaszodik,vagy nyáron(még nincs konkrét időpont) szervezünk egy biciklitúrát is a szigetközbe.Oda is társulhattok!Itt tudjuk tartani a kapcsolatot,ha lesz konkrét időpont,jelezni fogom!
Üdv:Márti