A szex chat érdekessége, hogy a nők/férfiak levetik gátlásaikat. A nők elsírják, hogy hetek, hónapok teltek el, hogy ágyba kerültek volna.
Ha mégis, akkor elmondják, hogy a partner nagyot ígért, de kiderült, hogy az átlagnál is kisebb, sőt még a nyelvével sem tudott mit kezdeni.

A nők igénylik, hogy legyen nagy!
Utána csodálkoznak, ha a partnerek már találkozni sem akarnak.
Siránkozni könnyű, teljesíteni nehéz.

Ha fiatalember koru fiam lenne, elmondanám neki, hogy az interneten sem lehet, nem érdemes, akármit mondani?
nem tudom az itt elofordulo ferfiak tobbsege hogy van ezzel, de volt hogy 2 vagy 3 orat ultunk a kavezoban, sok kozos tema /kozli, hogy o impotens/ nem mondok erre semmit nagy oleles majd hiv, de aztan ennyi! Elozoleg egy ketertelmu mondat, vagy vicc sem hangzik el. El kellett volna vinnem helybol a lakasomba?
Egy szoval sem emlitett hasonlot, de feltetlezem, hogy mivel regota itt van a klubban egyik notol, meg a masikra megy, hogy a kivancsisagat, vagyat kielegitse. Nem vagyok prud de ez ugy tudom nem szex oldal, arra van masik ahol partnert lehet talalni. Vagy mivel a hazi asszonyoknal fertozes kevesbe jelentkezik, kurvara meg sajnaljak a penzt, igy ingyen elvezethez szeretnenek jutni?
Magdolna0422 írta: nem tudom az itt elofordulo ferfiak tobbsege hogy van ezzel, de volt hogy 2 vagy 3 orat ultunk a kavezoban, sok kozos tema /kozli, hogy o impotens/ nem mondok erre semmit nagy oleles majd hiv, de aztan ennyi! Elozoleg egy ketertelmu mondat, vagy vicc sem hangzik el. El kellett volna vinnem helybol a lakasomba?
Egy szoval sem emlitett hasonlot, de feltetlezem, hogy mivel regota itt van a klubban egyik notol, meg a masikra megy, hogy a kivancsisagat, vagyat kielegitse. Nem vagyok prud de ez ugy tudom nem szex oldal, arra van masik ahol partnert lehet talalni. Vagy mivel a hazi asszonyoknal fertozes kevesbe jelentkezik, kurvara meg sajnaljak a penzt, igy ingyen elvezethez szeretnenek jutni?


Nem igazán látom át a problémát!
Az illető úrral én még nem találkoztam, szerintem az itt előforduló férfiak többsége sem, de ha jól értem:
1. közölte hogy impotens
2. az első beszélgetés után eltűnt

Akkor mi az ingyen élvezet?
Az ölelés?
Vagy a 2-3 óra kávézás?

Biztos, hogy nem kellett volna elvinned a lakásodba, hacsak nem kell kicserélni valami villanykörtét, megigazítani egy konnektort vagy megbőrözni a csöpögő csapot. Aki bevallja hogy impotens, talán még szereti a többi pasiságot megcsillogatni!
Bár én nem vagyok férfi de véleményem van. :)))

Ha egy férfi bevallja hogy impotens (amit valószínű nem könnyű) akkor szerintem pont azt akarja mondani hogy ha szexre vágysz nem ő a te embered.
Attól még miért ne vágyna ismerkedésre, randira, kávézásra, beszélgetésre.
A nem impotens férfi is eltűnik ez első randi után ha valami nem felel meg neki, illetve több ilyen első randin van túl mire esetleg tovább is van a történet.

Nincs azzal sem semmi gond ha valaki szextárskeresőnek használja, hiszen aki nem arra vágyik annak nincs dolga velük.
Ingyen szex? Ha talál hozzá nőt akkor a nőnek is ingyen szex bár én inkább nevezném kölcsönös örömszerzésnek.
Szerintem ebben a korban már / inkább 70 fele a szex klasszikus értelemben
nem úgy működik, mint fiatalabb korban. Ahogy a férfiak impotensnek mondják magukat , úgy a nők is mondhatják a csökkent vágy hiányában, hogy frigidek.
Ha egy impotens férfi találkozik egy frigid nővel akik még fizikailag egészségesek :nyugodtan léphetnek kapcsolatba:Az ilyen társaknak nem kell félni a zöldszemű szörnytől :mrgreen: :D
Lehet élni teljes életet , vannak örömök szex nélkül is! Nem vitatom , vannak olyanok is akikhez a természet kegyes volt és az örömszerzés tehetségét az idő nem tépázta meg :D :D
Zöldszemű szörny?? Mi az???
Ha valaki nem ismerné :-))
LélekPárkapcsolatWellnessAz étkezés öröme
A zöld szemű szörny
Az összes érzelem közül a féltékenység az egyik leggyakoribb és legrombolóbb emberi emóció. De vajon minek köszönhetjük a zöld szemű szörnyet?

Aféltékenység ősrégi probléma, a bibliai idők óta számon tartják, de nem kétséges, hogy már azelőtt is jelen volt az ember életében. Természetesen nem korlátozódik kizárólag az emberiségre, az olyan vadon élő állatoknál is megfigyelhető, mint az elefántok vagy a csimpánzok. A féltékenység átszövi a mesék és a mondák világát, kiemelt szerepet játszik például a görög mitológiában. Elég csupán a nagy nőcsábász hírében álló Zeuszra és feleségére, a tehénszemű Hérára gondolnunk. A Hérához kapcsolódó történetek többségükben arról szólnak, hogyan állt bosszút az istennő férje hűtlensége miatt, és hogyan zaklatta Zeusz választottjait. Persze felmerül a kérdés: ha a zöld szemű szörny ennyire negatívan hat az emberekre, miért követjük mégis a „tanácsait”?
Kedves Rezeda!

Én ebben nem lennék ennyire biztos!

Szex mellőzése mellett is felütheti a fejét a féltékenység és a hűtlenség is. Hiszen a kapcsolatok felbomlásának és a megcsalásoknak fiatalabb korban sem minden esetben a szex az oka.
Nekem zöld a szemem,ezért kezdtem megijedni.
Igen a féltékenység nagyon kellemetlen és idegölő,mindkét fél számára.Főleg ha irigységgel társul.
Ha két ember igazán harmóniában és szeretetben él szerintem szóba se jöhet,kizárt szinte.
A szexualitás nem megfelelő szintje,akár bármelyik félnél is előbb vagy utóbb új utakra vezethet. Ez alapja lehet a féltékenységnek,de más okok is előidézhetik.
Egymás iránti közömbösség,közös dolgok hiánya stb.... okozhatják a félrelépést,vagy úgy mondanám új társ keresését.
A féltékenység a szeretet hiánya és inkább birtoklási vágy.Félünk hogy elveszítjük a birtokunkat amivel nem is rendelkezünk.Mert birtokolni csak egy tárgyat lehet egy ember pedig nem tárgy.
Pedig valamikor örök hűséget fogadtunk.