Kép
Ha 50-en felüliekkel akarsz táncolni rock zenére, akkor nézd meg, hol teheted ezt meg:
http://www.tancrend.hu/rock.htm.
Szép Karácsonyt!:)  
Zsóka 
https://www.youtube.com/watch?v=1hw2UE7oOeA
Köszi Zsóka az infókat. Tudsz esetleg olyan helyet, ahol táncoktatás is van ?
Kellemes délutánt kívánok . Üdvözlettel: Viola
Sziasztok!

Kaposváron van társastánc lehetőség. én is járok, ha érdekel írj! Egyébként minden hónapban Retro Party van B.Tóth Lászlóval a Corner étteremben. Legközelebb 2015.01.16.-án 22 órától.
Kedves Gabi !

Érdekel, de én Budapesten keresek lehetőséget, mert itt élek.
Kellemes délutánt kívánok !

Üdvözlettel: Viola
Szia Violka 52
Bp--en a Láng Müvelődési Házban hétvégén /péntek-vasárnap/ esténként vannak táncos összejövetelek. Mi már voltunk az elmult évben, s nagyon jó zene volt, s jót buliztunk. A XIII.ker. Rozsnyai ut. A 3-a metróval érdemes megközeliteni. A Forgách uti megállónál kell leszállni. Jó mulatást
Üdv: csacska
Nagyon jó a Salsa tánc is. Budapesten több clubban is oktatják. Jó a filing, nagyon jó kedved lesz, mosolyogsz és sokat mozogsz főleg a comb és csípő környékén, ezért fogyáshoz is kiváló. Ha kedved van fogj hozzá, nem bánod meg.
Hát ezt is csak most talátam meg...:) bocs
Neten rengeteget találsz. Nekem az Oktogon a szívem csücske, ott kezdtem tanulni a táncot:
https://goo.gl/pWN3nt


Violka52 írta: Köszi Zsóka az infókat. Tudsz esetleg olyan helyet, ahol táncoktatás is van ?
Kellemes délutánt kívánok . Üdvözlettel: Viola
Tisztelt Klubtársak!
Mint új prémium tag, sok szeretettel köszöntök Mindenkit!
Aki szereti a 70-es,80-as,90-es évek zenéjét, és szeret is táncolni, annak a figyelmébe ajánlom most szombaton (szept.17) a Góliát étteremben (XIII.ker. Kerekes út, Reitter és a Szegedi út kereszteződésénél) 21 órától 04 óráig tartó retró partit.
Én minden alkalommal ott szoktam lenni. A zene, a hangulat kitűnő. Lehet beszélgetni, ismerkedni asztalnál ülve, s ha az ember talpa viszket, irány a táncparkett.
Szoktak születés,-névnapot is ott tartani.
Sajnos, ez a parti havonta csak egyszer van.
Lefoglaltam egy asztalt a klub tagok részére. Ha valaki elszeretne jönni, kérem jelezze felém itt, vagy a 36-20-4484198-as telefonszámon, hivatkozva a klubtagságra. Szeretném, ha minél többen ott lennénk.
Megjegyzem:a belépő mindenkinek 1.200,- Ft, de a büfé árai szolidak.
Várom a visszajelzéseket lehetőleg péntek estig.
Üdvözlettel: Lala46
Kedves Lala!
Régebben jártam a Góliátba, de aztán úgy tudtam megszüntek ott a táncestek. Örülnék ha tájékoztatnál, tényleg van-e havonta, és kik játszanak?
Sarona
Szia Lala!Sajnálom de én is most léptem be a csoportba!Legközelebb jelezd mikor lesz ilyen,mert el szeretnék menni!Köszönöm:)
:P  
Sziasztok!
Mostanában miért nincs ilyen jó kis szervezés?! Nagyon jó lenne összejönni mi táncszerető nők és férfiak. Ha tud valaki jó helyet, írjatok!