Kép
Ha 50-en felüliekkel akarsz táncolni rock zenére, akkor nézd meg, hol teheted ezt meg:
http://www.tancrend.hu/rock.htm.
Szép Karácsonyt!:)  
Zsóka 
https://www.youtube.com/watch?v=1hw2UE7oOeA
Köszi Zsóka az infókat. Tudsz esetleg olyan helyet, ahol táncoktatás is van ?
Kellemes délutánt kívánok . Üdvözlettel: Viola
Sziasztok!

Kaposváron van társastánc lehetőség. én is járok, ha érdekel írj! Egyébként minden hónapban Retro Party van B.Tóth Lászlóval a Corner étteremben. Legközelebb 2015.01.16.-án 22 órától.
Kedves Gabi !

Érdekel, de én Budapesten keresek lehetőséget, mert itt élek.
Kellemes délutánt kívánok !

Üdvözlettel: Viola
Szia Violka 52
Bp--en a Láng Müvelődési Házban hétvégén /péntek-vasárnap/ esténként vannak táncos összejövetelek. Mi már voltunk az elmult évben, s nagyon jó zene volt, s jót buliztunk. A XIII.ker. Rozsnyai ut. A 3-a metróval érdemes megközeliteni. A Forgách uti megállónál kell leszállni. Jó mulatást
Üdv: csacska
Nagyon jó a Salsa tánc is. Budapesten több clubban is oktatják. Jó a filing, nagyon jó kedved lesz, mosolyogsz és sokat mozogsz főleg a comb és csípő környékén, ezért fogyáshoz is kiváló. Ha kedved van fogj hozzá, nem bánod meg.
Hát ezt is csak most talátam meg...:) bocs
Neten rengeteget találsz. Nekem az Oktogon a szívem csücske, ott kezdtem tanulni a táncot:
https://goo.gl/pWN3nt


Violka52 írta: Köszi Zsóka az infókat. Tudsz esetleg olyan helyet, ahol táncoktatás is van ?
Kellemes délutánt kívánok . Üdvözlettel: Viola
Tisztelt Klubtársak!
Mint új prémium tag, sok szeretettel köszöntök Mindenkit!
Aki szereti a 70-es,80-as,90-es évek zenéjét, és szeret is táncolni, annak a figyelmébe ajánlom most szombaton (szept.17) a Góliát étteremben (XIII.ker. Kerekes út, Reitter és a Szegedi út kereszteződésénél) 21 órától 04 óráig tartó retró partit.
Én minden alkalommal ott szoktam lenni. A zene, a hangulat kitűnő. Lehet beszélgetni, ismerkedni asztalnál ülve, s ha az ember talpa viszket, irány a táncparkett.
Szoktak születés,-névnapot is ott tartani.
Sajnos, ez a parti havonta csak egyszer van.
Lefoglaltam egy asztalt a klub tagok részére. Ha valaki elszeretne jönni, kérem jelezze felém itt, vagy a 36-20-4484198-as telefonszámon, hivatkozva a klubtagságra. Szeretném, ha minél többen ott lennénk.
Megjegyzem:a belépő mindenkinek 1.200,- Ft, de a büfé árai szolidak.
Várom a visszajelzéseket lehetőleg péntek estig.
Üdvözlettel: Lala46
Kedves Lala!
Régebben jártam a Góliátba, de aztán úgy tudtam megszüntek ott a táncestek. Örülnék ha tájékoztatnál, tényleg van-e havonta, és kik játszanak?
Sarona
Szia Lala!Sajnálom de én is most léptem be a csoportba!Legközelebb jelezd mikor lesz ilyen,mert el szeretnék menni!Köszönöm:)
:P  
Sziasztok!
Mostanában miért nincs ilyen jó kis szervezés?! Nagyon jó lenne összejönni mi táncszerető nők és férfiak. Ha tud valaki jó helyet, írjatok!
Jelenleg is nagyon sok helyen lehet táncolni.Nem kell más csak szeresd és tudj.
Hol vannak jó táncos helyek? 50+ belépéssel...
Benne lennék egy csapatban, lassan teljesen berozsdásodom.. :-)
Sok helyen van.A lényeg szeress és tudj táncolni.Nincs korhoz kötve,sőt lehet a fiataloknak is tetszeni fog.Ha nem tudsz táncolni akkor meg kell tanulni.Erre is sok lehetőség van.Létezik a Tantra tánc is de azt csak nagyon kevés helyen lehet gyakorolni,vagy csak a pároddal.