Van-e valakinek személyes, vagy közeli hozzátartozó útján tapasztalata, véleménye mágneses, vagy infra ágybetétről, vagy egyéb hasonlóról, ami valóban rendelkezik gyógyító hatással? Főleg ízületi (váll) fájdalom miatt érdekelne, vagy bármi más is, ami jó ilyen bajra. Kinek gyógyult már meg teljesen pl. a vállfájása, és mitől, hogyan?
Szia Csyperke!
Én a meleget ajánlom a fájós válladra, például egy meleg női fej, amikor a válladba fészkelődik, nagyon jó hatással van rá.
Üdvözlettel: Tibor 
Kedves Tibor, Csiperke! Mióta ezen a közösségi portálon vagyok,sok barátot találtam, a szó szoros értelmében.A közelmúltban pont két ffi barátom arról panaszkodott,hogy nagyon örül mikor a barátnője megérkezik, de annak is mikor elmegy.Vissza zökkenhet a megszokott kerékvágásba az élet. Elterülhet az ágyában,és végre nem szuszog a nyakába senki.Tehát a terápia kockázatait jól meg kell gondolni és előkészíteni, nehogy teherré váljon az önként vállalt gyógymód.Üdvözlettel:Fanni 0214
Kedves Csyperke!
Hasonló problémával küszködtem hajdan én is, és azon bizony nem tudott segíteni az akkori párom forró tenyerének simogatása sem. Mikor már mozdulatlanságában is jajgatásra kényszerített, és már a másik kezemmel sem tudtam felemelni félig se a karom, meglátogattam a háziorvosomat. Aki épp akkor ment el szabadságra. Így talált rám a REIKI. Beavatás után bűvölgettem magam, és csodák csodája, hatott. Három hónap múlva elértem a beteg karommal a hátam közepét, A vállam azóta is remekül van.(A barátom ment.)
Ylen 
Köszönöm a hozzászólásaitokat, remélem sikerül majd jó megoldást találni hamarosan. Gyanítom, hogy nem orvosnál lesz a megoldás kulcsa, ahogy ott eddig sem volt a tapasztalatom szerint... :)
cron