:D süt a nap                                                                                                                                       :D  madárkák énekelnek/ingyen,mindenkinek                                                                                       :D  szép zenét hallgatok                                   Erzs :D
A kertünkben kinyílt az ibolya, a szomszéd néni kertjében a krókusz... a tavasz feltartóztathatatlanul közeledik. :)
A madarak és napocska jó reggelt kívántak :) Lila krókuszok és fehér hóvirágok színezik a már zöldülő gyepet. Vidámság :) Így indul a nap nekem és ezt kívánom mindenkinek !  :) Erzsi
Magamtól ébredek, 3 perccel azelőtt, hogy megszólalna az ébresztő. "Hasamra süt a nap", könnyű a dolga, mert pont keletre néz az ablakom. Az első dolgom, hogy "jó reggelt kívánok" a teraszon még lustálkodó kutyámnak. Ledarálom a reggeli kávét (de jó az illata!), bekészítem. Amíg kiforr a kotyogóban odamegyek a pintyek kalitkájához: tegnap óta kirepültek a kicsi pintybabák, Blanka és Bódog, és most a kalicka alján pihegve gyűjtik ez erőt, hogy a rúdon tollászkodó büszke szülők mellé visszarepüljenek. Nem tudom megállni, hogy a tenyerembe vegyem őket. A legkisebb félelmet sem érezve ülnek az odú alakúra hajlított ujjaim között. Blanka tátogni kezd, mint aki ételt vár tőlem. Visszateszem a szülei melletti rúdra. Kiforrt a kávém, pirítós illata keveredik a kávé illatához. Kezdődik a nap.. Jó reggelt mindenkinek!
Nem olyan régen ébredtem, kis izomlázzal, mert tegnap túl sokat gyalogoltam....az első utam a fürdőszoba után a konyhába visz.....automatikus mozdulattal nyúlok a kávéfőző után....a tekintetem az ablakon keresztül a szélben hajladozó hatalmas fára vetődik, melynek ágán meggyvágó madár ropogtatja a fa termését....ő már reggelizik! Míg a kávét várom,reggelit készítek, s arra gondolok, hogy 1 óra múlva indulok az unokáimhoz Hidegkútra....pontosabban csak egyhez, Botihoz,mert Lilla óvodában, Barnus iskolában van, s velük csak délután találkozom.......jó érzés, hogy van hová tartoznom!
Örülök, hogy van egy olyan fórum, ahol nem a siránkozás megy, hanem pozitív gondolatok. Ma még csak a finom kávénak örültem, de tegnap este letöltöttem a Mórahalom környékén töltött két remek nap fotóit és nagy örömmel láttam, hoy sok szép fotóm született ismét.
Örülök,hogy itt lehetek köztetek.
Nem örülök,hogy közel 1 éves az utolsó bejegyzés.
Örülök,hogy Te is leírod ma mitől voltál boldog.Ígérem én visszajövök és elolvasom!
Mert érdekel!!!   Tutajos 
Örülök a gyönyörű napkeltének,ha nincs borús idő megcsodálom minden nap.mindig más és más.
Úgy nézett ki az oldalon is kel a nap.Láttam valakit,valakit aki nem is igérte,hogy eljön.Az oldal azt mutatta egyedül van a chaten,hát utána mentem,de a technika nem igazán a tökély.Még hárman voltak rajta kívűl.Így továbbra is maradok a napkelténél.Pici csalódás,de élvezem a reggelt,egy új napot,egy új lehetőséget.
A cseten próbáld ki a következő receptet:
Belépsz - köszönsz - megszólítod a "valakit" - és beszélgetsz vele.
Ezzel elkerülheted, hogy az illetőnek, teljesen fölöslegesen és indokolatlanul lelkiismeret furdalása legyen miattad.
Mi meg intelligens úriembernek fogunk tartani. :-) 
Ma reggel korán kidobott az ágy és mivel ma sok munkám van, gondoltam benézek az 50+-ra, hátha történt valami, amiről nem szeretnék lemaradni. :D
Ha már sikerült hajnalban felkelnem, beléptem a cset szobába is, amit egyébként nem sűrűn szoktam látogatni. Hátha belép valaki, valaki, akire vártam... de el is illant a reggeli sötétséggel együtt, szertefoszlott... azért örültem...ugyan kicsit még deres volt a pad...de egy jót csevegtünk...és megint tanultam valami újat....Indulhat a nap,.szép napot mindenkinek!  
Ami késik,nem múlik...majd jön a világossággal! :D Csak légy résen Symbolonka! :wink:
Ugy-ugy!
Nincs jobb egy jó biztatásnál. :D
Chat nem az egyetlen alternativa az ismekedéshez,sokan ott is csak kerülgetik egymást,mint macsek a forró tejet.
Mosolyogtatok ma már?    :D
Végre meggyógyult a bal lábam!!
Még augusztusban rándult meg,futás közben,de szilveszterkor még sántítottam.
Most pedig már nem érzek semmit,nem is tudnám pontosan  megmondani mikor múlt el,talán egy hete?!
Összeraktam a kis futócuccomat,még nógatom magam egy kicsit,aztán gyerünk.
Nagyon nehéz nekiindulni,pláne ilyen hosszú idő után,de tudom milyen jó lesz utána.
Forró zuhany és egy nagy alvás.20.35 van ,1 óra múlva túlvagyok rajta.
      Szép álmokat  Tutajos
Én is elmesélném mi okoz nekem örömöt és ezt nap, mint nap élvezhetem. Lehet, hogy sokan azt fogjátok gondolni, hogy bolond vagyok. Sebaj, de el kell mondanom.

Tavaly elvégeztem egy kvantum szinkronizációs tanfolyamot, mellyel gyógyítani, pozitív dolgokat teremteni, lelki problémákat lehet megoldani nem csak magamon, hanem másokon is.

Édesanyám 90 éves és nagyon nehezen, járókerettel tudott közlekedni. Kezelésem által ma már bottal jár, járása sokkal biztosabb és fürgébb.
A héten influenzás lett és a tanult módszert alkalmazva rajta, ma reggel felhívott, hogy sokkal jobban érzi magát.

A másik nagy öröm, hogy egy ismerősöm is kért segítséget, hogy vállában egy csontkinövés van, mely rettenetes fájdalmakat okoz számára hetek óta, valamint köhög, és influenzás.
Kezelésem által reggel felhívott, hogy köhögése elmúlt, nem fáj a karja és levertsége az influenzától is elmúlt.

Öröm számomra,, ha információm által meggyőzhetek valakit az egészségtudatos táplálkozásra és annak pozitív hatását érzi magán, vagy gyógyításom és frissítő masszásom által segíthetek bárkinek egészségesebb, boldogabb életet élni.

Szeretettel Margó
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Gyerekek,a futás a legjobb stresszoldó.
Ajánlom mindenkinek,nem kell hozzá semmi,csak Te!!
Cipője,melegitője van mindenkinek.
Futhatsz bárhol,bármikor ,reggel,este,éjjel,amikor ráérsz.
Örülök,hogy hosszú idő után újra elkezdtem.
A tegnap esti kocogás után úgy elfáradtam,hogy idejét nem tudom mikor aludtam ilyen jót! 
Ezért ha véletlenül olvasnád, azt üzenném:
  Fuss 50+,fuss..   Tutajos