Az interneten nagyon sok minden megtalálható.

Az a természetes, hogy a szex is ezek közé tartozik. Ez így túlságosan egyszerű témának látszik, de ha a változatokat is számba vesszük, akkor rögtön zavarba jöhetünk. Sokan a normálisnak mondott változatokat kedvelik, de ha valaki hisz az örömöt okozó szertelen változatosságban, az szembesülhet azzal, hogy valamiből kimarad életében.

Bevallom, hogy fiatalon házasodtam és nem is csalódtam benne. Beláttam, hogy minden elégedettségem ellenére valószínűen sok mindenből kimaradtam. Lehet, hogy olyanból is amit mások sokra tartanak. Ugyanakkor azokat sem irigylem, akik a változatosság tárházában máshová jutottak.

Kíváncsiságom során eljutottam egy olyan társkereső oldalra, ahol az 50plusz oldalnál kevésbé kényes a szexualitás keresése. Nem bántam meg. Egy tőlem távolabbi világot ismerhettem meg.

Az teljesen természetes volt számomra, hogy nem titkoltam el, hogy házas vagyok. Az életkoromból sem tagadtam le egyetlen évet sem. Ennek ellenére azt tapasztaltam, hogy kötöttségem és idősödő életkorom sem számított igazán akadálynak a kapcsolat teremtésben.

Egyszer, egy harminc körüli hölgy néhány sorával megszólított. Rögtön bevallotta tanácstalanságát, hogy nem tudja a fényképem alapján eldönteni, hogy partnere lehetnék-e. Elmondta, hogy uralkodó férfi partnert keres, aki úgy bánik vele mint egy rabszolgával.

A hölgy szabatosan és kellemesen fogalmazta meg igényét. A fényképe alapján csinos volt. A fényképen is látszott és utalt is szóban arra, hogy igénye a BDSM kategóriába tartozik.

Természetesen nem akartam megbántani őt, de azért az igazat meg akartam neki mondani. Elmondtam, hogy én minden szempontból az ellenkező kategóriába tartozom. Én a hölgyeket kedvelem, tisztelem és mindent megszoktam tenni, hogy kellemesen alakuljon köztünk a kapcsolat.

Elmondtam, hogy ebbe talán még az a szituáció is beleférne, hogy szerepjáték keretében eljátszom neki azt a férfit akire vágyik. Ezt azért tudnám vállalni, mert a cél érdekében ez hozzátartozik, hogy igazán jó legyen neki.

Azt válaszolta erre, hogy ezt örömmel hallja, ez számára is nagyon-nagyon szépen hangzik.

Természetesen a szerepjátékra nem került sor. Azért az nekem is örömöt okozott, hogy egy kedves hölgy ismerősömért tehettem valamit.

Bárcsak ilyen egyszerűen alakulnának kapcsolataink az életben.
Kedves Belmonte!

Címed alapján nem feltétlen a szexre gondoltam, hiszen az örömszerzésnek vannak más formái is.

Nem gondolnám, hogy azoknak az embereknek csak azért mert valaki egy hosszú házasságban él, ne lehetne része bármiben is hiszen egy pár közösen is kielégítheti a kíváncsiságát persze ehhez mind két félnek akarni kell. Nem kell ehhez szex társkeresőn bujkálni hiszen a neten bármilyen kíváncsiság kielégítésre találhat.

Azt azért nem értem te mivel okoztál örömet, hiszen nem vállaltad be sem a találkozást sem a BDSM-s kívánságot. Azt meg pláne nem értem hogyan fért volna neked bele az a "szerepjáték" ha maximálisan tiszteled a nő. A BDSM
nem szimpla szerepjáték, annak a durva, agresszív formája.Persze tudom, hogy az e fajta kedvelők állítják, hogy szeretik és tisztelik partnerüket, hát nálam a tiszteletbe nem fér bele a fájdalom okozás, kínzás, alázás és verés még akkor sem ha azt kéri a másik fél. Az én véleményem az, hogy aki ezt a fajta szexet űzi, ott a mélybe sérülés, zavar, agresszió, tisztelet hiánya van.
Kedves Simi!

Valóban nem találkoztam az illető hölggyel, a BDSM részleteinek megbeszélésére kisérletet sem tettünk.. Ennek ellenére úgy éreztem, hogy a hölggyel való beszélgetésben mindketten adtunk magunkból valamit. Ő megtisztelt bizalmával, azaz feltételezte, hogy kérdésére érdemben, megütközés nélkül, tárgyilagosan fogok reagálni.

Ő érezte azt, hogy bár igényünk és szokásaink nagyon különböznek egymástól, vágyát, kívánságát mindenképpen tiszteletben fogom tartani.

Úgy vettem észre, hogy a kérdésben való nyitottságunk, spontán kialakuló bizalomhoz vezetett.

A beszélgetésünk kölcsönös rokonszenven alapult, így kialakulhatott bennünk az az illúzió, hogy más kérdésekben akár egyet is érthettünk volna egymással.

Ez is a kellemes élmények közé tartozik.
cron