már írtam, válaszoltam..de ugy látom nem adta be a gép...nah majd holnap délelőtt ujra irok..)
már írtam, válaszoltam..de ugy látom nem adta be a gép...nah majd holnap délelőtt ujra irok..)
keresgelek írta:
Iris47 írta:
kapasjelzo írta:     Kedves galmarti és Iris47


Igazán nem tudom el képzelni hogy az az egyén mit is keres egy társkereső oldalon aki párkapcsolatban él??
Vagy az is elő fordulhat  úgy gondolja hogy egy jó buli és ha még össze is jön valami már kész nyereség.
Abban teljes mértékben egyet értek ha küld valaki valamit  valakinek akkor nem kellene játszani,az érzésekkel mert azzal is rombolja az önérzetét.
A másik pedig kicsit félve teszem föl a kérdést. Nem lehet az hogy a hölgyeknek egy nagyon picit nagyobb  lehet az igényük????  Hiszen tudva levő hogy a férfiak ilyent látnak vagy olvasnak háááát tudja a csuda de kicsit be el bizonytalanodnak.

Kedves Kapasjelzo,

igen,tudom,általában a férfiak nem szeretik a határozott hölgyeket,akiknek önálló véleményük van.Természetesen tisztelet a kivételeknek,kivételek a tapasztalatom szerint pedig vannak.
Mi hölgyek-legalább is remélem jó páran-úgy vagyunk ezzel,hogy szeretjük,ha egy férfi határozott,és kezdeményező........hogy bizonytalanok lennének,attól amit olvasnak?Van egy olyan érzésem,hogy nem nagyon olvassák a fórumbejegyzéseket.Most én is félve válaszolok,mert azt gondolom,hogy ennél kisebb igényünk már nem nagyon lehetne,vagyis,hogy ha valakinek szimpatikusak vagyunk,tegye meg az első lépést,és egy pár mondatos személyre szóló-nem sablon-levélben szólítson meg bennünket.....úgy gondolom ez nem túl nagy igény,vagy mégis?


 

Kedves Iris47 és a többiek.

Én Most láttam meg ezt a fórumot. Eleddig nem voltam itt, valójában csak regiztem....gondoltam miért ne?Ám a beírásokat meglátva, azokba beleolvasva nem tudom megállni, hogy ne irjam ide a gondolataimat. Ecce: Én sokkal rugalmasabban állok ezekhez a társkereső témákhoz. Talán azért mert már szinte föledtam. Nekem az a meggyőződésem és meglátásom, a tapasztalataim alapján ( már nem tudom megmondani mennyi társkeresőn vagyok regizve, sok-sok társkeresőn már fogalmam nincs se a felh.nevem, sem a jelszavamról), hogy a fériak és a nők is ugyanazt akarják. Annyira fölöslegesnek tartom a sok-sok álszenteskédeseket. Azt, hogy nagyon sokan egész másnak akarnak látszani az un. siker érdekében...stb..Miért mondom én ezt? Azon egyszerű oknál fogva, mert a nők is ugyanazt akarják és a férrfiak is, Csak a nők nagyobb kerülővel. A nők azt monmdják, hogy hűűűű én csak komoly kapcsolatot keresek....és itt ezután jönnek a sok-sok mindenféle glória van a fejem felett féle indokok és jelzők. Ágyrajárók kerüljenek...stb. De!!!. Könyörgöm a csak komoly kapcs-ot keresőknek eszükbe nem jut, hogy azt el is kell kezdeni valahogy. Majd amikjor rákérdezek, hogy és hogyan gondoltad elkezdeni....szinte semmi válasz. Hát ezt még nem gondoltam át....stb és ehez hasonló válaszok jönnek. Nos sokkel egyszerübben nem bonyolitva a dolgot tudom elképzelni a társkeresését és nem mellébeszédekkel..álszenteskedésekkel. Nem vagyok egy kiéhezett állat, akinek mindegy csak nő legyen. Nem. De könyörgöm nem lehetne sokkal egyszerübben a sok fölösleges köröklet kikerülve? 

Kedves Keresgélek! Természetesen elmondhatod a gondolataidat, hiszen ezért van a fórum. Én belátom, hogy a férfiak egészen más úton jutnak ugyanarra az eredményre, mint a nők. Azt viszont neked kellene belátnod, hogy a nők nem teljesen úgy gondolják, hogy "In medias res" vágjunk a dolgok közepébe. Nekünk igenis szükségünk van az általad felesleges köröknek titulált bevezetésre, gyakorlatilag az ismerkedés fázisra. Hidd el, hogy egy fél glória sincs a fejem fölött, de mégis úgy gondolom, hogy nem szeretném egy vadidegen emberrel az ágyban kezdeni az ismerkedést. Nyilván fontos, hogy ezen a téren is legyen összhang, de azért nekünk nem ez az elsődleges. Ugyanis néhányan úgy gondoljuk, hogy szívesen beszélgetnénk értelmes dolgokról a partnerünkkel, de nincs garancia arra, hogy ezt egy lepedőakrobatával is sikerül megvalósítani. Alapvetően a sorrendet cseréljük fel a férfiakkal szemben, de ez egyáltalán nem álszenteskedés részünkről, egyszerűen így gondoljuk. Még akkor is, ha egyesek ezt már túlhaladott álláspontnak vélik... Természetesen a hölgyek között is van, aki köntörfalazás nélkül belevág az ismerkedésbe az általad ajánlott módon. Keresgélj tovább, biztos megtalálod azt, aki egyetért veled abban, hogy ráértek a gyakorlati ismerkedés után rátérni az elméletire. A hozzám hasonlóan gondolkodók viszont inkább megvárják azt a férfit, aki elsősorban nem az ágyban akarja bizonyítani a képességeit.
   [/quote][/quote]
Kedves Iris47 és a többiek.

Én Most láttam meg ezt a fórumot. Eleddig nem voltam itt, valójában csak regiztem....gondoltam miért ne?Ám a beírásokat meglátva, azokba beleolvasva nem tudom megállni, hogy ne irjam ide a gondolataimat. Ecce: Én sokkal rugalmasabban állok ezekhez a társkereső témákhoz. Talán azért mert már szinte föledtam. Nekem az a meggyőződésem és meglátásom, a tapasztalataim alapján ( már nem tudom megmondani mennyi társkeresőn vagyok regizve, sok-sok társkeresőn már fogalmam nincs se a felh.nevem, sem a jelszavamról), hogy a fériak és a nők is ugyanazt akarják. Annyira fölöslegesnek tartom a sok-sok álszenteskédeseket. Azt, hogy nagyon sokan egész másnak akarnak látszani az un. siker érdekében...stb..Miért mondom én ezt? Azon egyszerű oknál fogva, mert a nők is ugyanazt akarják és a férrfiak is, Csak a nők nagyobb kerülővel. A nők azt monmdják, hogy hűűűű én csak komoly kapcsolatot keresek....és itt ezután jönnek a sok-sok mindenféle glória van a fejem felett féle indokok és jelzők. Ágyrajárók kerüljenek...stb. De!!!. Könyörgöm a csak komoly kapcs-ot keresőknek eszükbe nem jut, hogy azt el is kell kezdeni valahogy. Majd amikjor rákérdezek, hogy és hogyan gondoltad elkezdeni....szinte semmi válasz. Hát ezt még nem gondoltam át....stb és ehez hasonló válaszok jönnek. Nos sokkel egyszerübben nem bonyolitva a dolgot tudom elképzelni a társkeresését és nem mellébeszédekkel..álszenteskedésekkel. Nem vagyok egy kiéhezett állat, akinek mindegy csak nő legyen. Nem. De könyörgöm nem lehetne sokkal egyszerübben a sok fölösleges köröklet kikerülve? [/quote]
Kedves Keresgélek! Természetesen elmondhatod a gondolataidat, hiszen ezért van a fórum. Én belátom, hogy a férfiak egészen más úton jutnak ugyanarra az eredményre, mint a nők. Azt viszont neked kellene belátnod, hogy a nők nem teljesen úgy gondolják, hogy "In medias res" vágjunk a dolgok közepébe. Nekünk igenis szükségünk van az általad felesleges köröknek titulált bevezetésre, gyakorlatilag az ismerkedés fázisra. Hidd el, hogy egy fél glória sincs a fejem fölött, de mégis úgy gondolom, hogy nem szeretném egy vadidegen emberrel az ágyban kezdeni az ismerkedést. Nyilván fontos, hogy ezen a téren is legyen összhang, de azért nekünk nem ez az elsődleges. Ugyanis néhányan úgy gondoljuk, hogy szívesen beszélgetnénk értelmes dolgokról a partnerünkkel, de nincs garancia arra, hogy ezt egy lepedőakrobatával is sikerül megvalósítani. Alapvetően a sorrendet cseréljük fel a férfiakkal szemben, de ez egyáltalán nem álszenteskedés részünkről, egyszerűen így gondoljuk. Még akkor is, ha egyesek ezt már túlhaladott álláspontnak vélik... Természetesen a hölgyek között is van, aki köntörfalazás nélkül belevág az ismerkedésbe az általad ajánlott módon. Keresgélj tovább, biztos megtalálod azt, aki egyetért veled abban, hogy ráértek a gyakorlati ismerkedés után rátérni az elméletire. A hozzám hasonlóan gondolkodók viszont inkább megvárják azt a férfit, aki elsősorban nem az ágyban akarja bizonyítani a képességeit.[/quote]
**** Kedves klubtársak, csak úgy Morcisan-  Nagy dilemma ez..
Csak a magam véleményét írhatom-kényszerpályára terelnek a kimondott vagy kimondatlanul "ráutaló "magatartást" mutató 1-sel kezdődő  személyi számú keresgélők.
Nézzük csak, hogy hogyan is vadászik egy tapasztalt férfi? Hát módszeresen Hölgyeim, kéretik az öveket becsatolni, mert mélyrepülés (ha nem inkább zuhanás) következik. A urak többsége igazi vadász, amikor kihelyezi a csapdáját némi képzavarral élve, még nem tudja, hogy mi is szorul bele ...egy nyulacska, vagy egy róka esetleg valami komolyabb nagy vad? Első lépésként behívja az újonnan felregisztráltakat. Megnézi őket és várja, hogy visszanéznek-e az ő lapjára. Ha nem akkor továbblép, ha igen, akkor küld egy sziát, vagy egy nem lenne kedved ismerkedni - féle beköszönést. (Az adatlapodat csak maximum 2-3 mondat erejéig olvassa el.) Ha visszaköszönnek neki, akkor kéri az albumod megnyitását. Ha megnyitod és csak egy minimális szinten is elviselhető vagy a számára, akkor jön a csini vagy, vagy pedig jók a képeid, vagy legalábbis valami hasonló kaliberű kis szösszenet és ő is megmutatja magát. Rövid korrektnek tűnő levélke ... minden mondata alaposan átgondolva, jól bevált séma alapján, egy egyszerű nőnek nem cifrázza túl, ha magasabb klasszisú a nőnek még rádob két extra mondatot. De tudnod kell, hogy nem csak te vagy a hálójában. Ezt a játszmát parallel több delikvenssel is űzi. Jól átgondolt rendszer szerint halad. Néha, ha túl sok az apróvad, még excell - táblázatot is készít, megjelölve rajta, kinél hol tart a vadászat, hogy még csak véletlenül se tévedjen el. Nála nincs érzelem, csak józan és logikus gondolkodás van, hogy melyik zsákmány passzol jobban jelenlegi céljaihoz. Míg te azt hiszed, hogy hűha, ez a pasi ez már valami, ő csak a nála jól bevált protokollt követi. Nála semmi sem történik véletlenül, mindennek, még az időnkénti hallgatásának is jól kiszámított, jól átgondolt oka van. Mindent jól megfontol és meggondol, a kérdéseidre spontánnak ható, de már előre legyártott válaszai vannak. Matematikai pontossággal számítja ki, hogy mire mi lesz a reakciód és azt is melyiket hogyan kezelje. Közben legbelül nagyon nyugodt és igen laza marad, nem kapkod, hisz tudja, hogy biztosan eljön az aratás ideje és ha még sem lenne megfelelő a termés, nos akkor is egyetlen dolog a biztos az, hogy minden félórában regisztrálnak fel újabb és újabb potenciális zsákmányok. Szegénykéim, ezért vannak rabjai a társkereső oldalaknak, mert a játék nagyban megy és a póker parti a blöffök folyamatosak, mint egy Kaszinóban ahol megszakítás nélkül villognak a nyerőgépek és felhangzik a krupié invitálása: Hölgyeim Uraim , tegyék meg a tétjüket-lancer le jeu . Morcosan!!
morcosan írta:    
[/quote]
Kedves Iris47 és a többiek.

Én Most láttam meg ezt a fórumot. Eleddig nem voltam itt, valójában csak regiztem....gondoltam miért ne?Ám a beírásokat meglátva, azokba beleolvasva nem tudom megállni, hogy ne irjam ide a gondolataimat. Ecce: Én sokkal rugalmasabban állok ezekhez a társkereső témákhoz. Talán azért mert már szinte föledtam. Nekem az a meggyőződésem és meglátásom, a tapasztalataim alapján ( már nem tudom megmondani mennyi társkeresőn vagyok regizve, sok-sok társkeresőn már fogalmam nincs se a felh.nevem, sem a jelszavamról), hogy a fériak és a nők is ugyanazt akarják. Annyira fölöslegesnek tartom a sok-sok álszenteskédeseket. Azt, hogy nagyon sokan egész másnak akarnak látszani az un. siker érdekében...stb..Miért mondom én ezt? Azon egyszerű oknál fogva, mert a nők is ugyanazt akarják és a férrfiak is, Csak a nők nagyobb kerülővel. A nők azt monmdják, hogy hűűűű én csak komoly kapcsolatot keresek....és itt ezután jönnek a sok-sok mindenféle glória van a fejem felett féle indokok és jelzők. Ágyrajárók kerüljenek...stb. De!!!. Könyörgöm a csak komoly kapcs-ot keresőknek eszükbe nem jut, hogy azt el is kell kezdeni valahogy. Majd amikjor rákérdezek, hogy és hogyan gondoltad elkezdeni....szinte semmi válasz. Hát ezt még nem gondoltam át....stb és ehez hasonló válaszok jönnek. Nos sokkel egyszerübben nem bonyolitva a dolgot tudom elképzelni a társkeresését és nem mellébeszédekkel..álszenteskedésekkel. Nem vagyok egy kiéhezett állat, akinek mindegy csak nő legyen. Nem. De könyörgöm nem lehetne sokkal egyszerübben a sok fölösleges köröklet kikerülve? [/quote]
Kedves Keresgélek! Természetesen elmondhatod a gondolataidat, hiszen ezért van a fórum. Én belátom, hogy a férfiak egészen más úton jutnak ugyanarra az eredményre, mint a nők. Azt viszont neked kellene belátnod, hogy a nők nem teljesen úgy gondolják, hogy "In medias res" vágjunk a dolgok közepébe. Nekünk igenis szükségünk van az általad felesleges köröknek titulált bevezetésre, gyakorlatilag az ismerkedés fázisra. Hidd el, hogy egy fél glória sincs a fejem fölött, de mégis úgy gondolom, hogy nem szeretném egy vadidegen emberrel az ágyban kezdeni az ismerkedést. Nyilván fontos, hogy ezen a téren is legyen összhang, de azért nekünk nem ez az elsődleges. Ugyanis néhányan úgy gondoljuk, hogy szívesen beszélgetnénk értelmes dolgokról a partnerünkkel, de nincs garancia arra, hogy ezt egy lepedőakrobatával is sikerül megvalósítani. Alapvetően a sorrendet cseréljük fel a férfiakkal szemben, de ez egyáltalán nem álszenteskedés részünkről, egyszerűen így gondoljuk. Még akkor is, ha egyesek ezt már túlhaladott álláspontnak vélik... Természetesen a hölgyek között is van, aki köntörfalazás nélkül belevág az ismerkedésbe az általad ajánlott módon. Keresgélj tovább, biztos megtalálod azt, aki egyetért veled abban, hogy ráértek a gyakorlati ismerkedés után rátérni az elméletire. A hozzám hasonlóan gondolkodók viszont inkább megvárják azt a férfit, aki elsősorban nem az ágyban akarja bizonyítani a képességeit.[/quote]
**** Kedves klubtársak, csak úgy Morcisan-  Nagy dilemma ez..
Csak a magam véleményét írhatom-kényszerpályára terelnek a kimondott vagy kimondatlanul "ráutaló "magatartást" mutató 1-sel kezdődő  személyi számú keresgélők.
Nézzük csak, hogy hogyan is vadászik egy tapasztalt férfi? Hát módszeresen Hölgyeim, kéretik az öveket becsatolni, mert mélyrepülés (ha nem inkább zuhanás) következik. A urak többsége igazi vadász, amikor kihelyezi a csapdáját némi képzavarral élve, még nem tudja, hogy mi is szorul bele ...egy nyulacska, vagy egy róka esetleg valami komolyabb nagy vad? Első lépésként behívja az újonnan felregisztráltakat. Megnézi őket és várja, hogy visszanéznek-e az ő lapjára. Ha nem akkor továbblép, ha igen, akkor küld egy sziát, vagy egy nem lenne kedved ismerkedni - féle beköszönést. (Az adatlapodat csak maximum 2-3 mondat erejéig olvassa el.) Ha visszaköszönnek neki, akkor kéri az albumod megnyitását. Ha megnyitod és csak egy minimális szinten is elviselhető vagy a számára, akkor jön a csini vagy, vagy pedig jók a képeid, vagy legalábbis valami hasonló kaliberű kis szösszenet és ő is megmutatja magát. Rövid korrektnek tűnő levélke ... minden mondata alaposan átgondolva, jól bevált séma alapján, egy egyszerű nőnek nem cifrázza túl, ha magasabb klasszisú a nőnek még rádob két extra mondatot. De tudnod kell, hogy nem csak te vagy a hálójában. Ezt a játszmát parallel több delikvenssel is űzi. Jól átgondolt rendszer szerint halad. Néha, ha túl sok az apróvad, még excell - táblázatot is készít, megjelölve rajta, kinél hol tart a vadászat, hogy még csak véletlenül se tévedjen el. Nála nincs érzelem, csak józan és logikus gondolkodás van, hogy melyik zsákmány passzol jobban jelenlegi céljaihoz. Míg te azt hiszed, hogy hűha, ez a pasi ez már valami, ő csak a nála jól bevált protokollt követi. Nála semmi sem történik véletlenül, mindennek, még az időnkénti hallgatásának is jól kiszámított, jól átgondolt oka van. Mindent jól megfontol és meggondol, a kérdéseidre spontánnak ható, de már előre legyártott válaszai vannak. Matematikai pontossággal számítja ki, hogy mire mi lesz a reakciód és azt is melyiket hogyan kezelje. Közben legbelül nagyon nyugodt és igen laza marad, nem kapkod, hisz tudja, hogy biztosan eljön az aratás ideje és ha még sem lenne megfelelő a termés, nos akkor is egyetlen dolog a biztos az, hogy minden félórában regisztrálnak fel újabb és újabb potenciális zsákmányok. Szegénykéim, ezért vannak rabjai a társkereső oldalaknak, mert a játék nagyban megy és a póker parti a blöffök folyamatosak, mint egy Kaszinóban ahol megszakítás nélkül villognak a nyerőgépek és felhangzik a krupié invitálása: Hölgyeim Uraim , tegyék meg a tétjüket-lancer le jeu . Morcosan!![/quote]

Kedves "Morcosan",
Érdekesen fejtetted ki a véleményedet a férfiak társkereső,avagy inkább nőfogó módszereiről, bár azért azt gondolom,hogy mi mégis csak női aggyal,és női lélekkel gondolkodunk a társkeresésről.Szemernyi kétségem sincs afelől,hogy sok férfi pókerarccal vadászik, szerencsejátéknak tekinti ezt az egész párkeresést, főleg azért is,mert helyzeti előnyben vannak,hiszen a legtöbb korosztályban,korcsoportban több a férfi.....de azért ne ítéljünk elhamarkodottan, s főleg ne általánosítsunk! Ha magamból indulok ki, s egyértelmű,hogy csak ezt tehetem,akkor kijelenthetem,hogy ha mindenki tisztességtelen módszerekhez folyamodna a társkeresésben,én akkor sem tenném,mert számomra a párkapcsolatban alap a bizalom és az őszinteség.....és hát a koromnak az egyik pozitív hozadéka,hogy van tapasztalatom,melyet talán nem nagyképűség,ha bölcsességnek nevezek, s ez a tulajdonságom általában nem terel tévútra......s még ha időnként csalódnék,akkor sem tehetnék másként,mert csak ilyen tudok lenni.
Most regisztráltam ide, egy másik hasonló oldalon már jártam, de kb ugyanígy gondolom, ahogy Ti. Azt hittem, csak velem van a baj, nem értettem, miért kapok pontokat meg jeleket, aztán semmi. Én nem vagyok túlzottan konvencionális, írok is először ha épp úgy alakul, de ha csak sablonválaszt kapok, akkor tovább nem próbálkozom. Ráadásul aki viszonylag szimpatikusnak tűnik a fényképe vagy a bemutatkozó szövege alapján, az lehetetlenül messze lakik. Volt már olyan is, aki küldött telefonszámot, a fotója megnyerő volt, felhívtam, hát a hangjától majdnem elhánytam magam, szerintem tökrészeg volt.
Nem tudom, hogyan lehetne ezt az egészet kevésbé erőltetetté tenni, társaságokat kellene szervezni, nem célzottan egy személyt keresni talán. Csak hát sok korombeli annyira be van savanyodva, hogy ki nem mozdul otthonról. Vagy csak nők jönnek, voltam már olyan bulin, ahol elvétve volt egy-egy férfi a rengeteg nő között. A szervező azt mondta, majd játszunk. Mit? - kérdeztem. Körben áll egy kislánykát? El is húztam szinte azonnal...
Tisztelt Fórumozók!

Bár olvasni is ritkán szoktam a fórumokat, hozzászólni még kevésbé. Lehet, hogy ez után a bejegyzésem után én is kapok hideget-meleget. De ennyi negatív hozzászólást egy témakörben már régen láttam.

Iris bejegyzéséhez:

Nem értek egyet Iris megjegyzésével, hogy a férfiak nem írnak és nem olvasnak. De igenis tudnak mind a kettőt. De ha már a bevezetőben ilyen támadásnak vannak kitéve, akkor nem tudom, hogy miért várja el, hogy bárki is a férfiak közül hozzászóljon, vagy csak a nagyon bátrabbak.

Valóban a társkereső oldalak nagy hiányossága, hogy csak a regisztráció ingyenes, de ha bárkinek szeretne írni valaki, ahhoz már prémium tagnak kell lenni. De ez vonatkozik mindkét nemre, hogy prémium tag legyen. Ha valaki komolyan keres társat, akkor ne várja, hogy majd a másik prémium tag legyen, vagy fizessen elő, csak azért, mert egy nő elvárja, hogy a férfi kezdeményezzen. Ma már nem az a világ van. Igenis kezdeményezhet egy nő is, még akkor is, ha konzervatív nevelést kapott. És ha elege van a mosolyokból és a sablon szövegekből, meg lehet írni, hogy nem kér többet belőle. Nem kell udvarias köröket futni, és közben semmi érdemleges dolog nem kerül szóba. Ne sajnálja azt a néhány ezer forintot arra, hogy valóban igazi társat találjon. A férfiak igenis szeretik azokat a nőket, akiknek önálló véleményük van. És a határozottság meg nem egyenlő a rámenősséggel. A közös chat szoba egyáltalán nem a mélyebb beszélgetésekre van kitalálva. Hanem arra, hogy ott vidám társaság jöjjön össze, és beszélgessenek. Sajnos előfordul, hogy a chat szobában nem megfelelő hangnemben és stílusban is megszólalnak egyesek. A komoly, mélyenszántó egyéni beszélgetésekre ott van a privát chat.

Egyébként léteznek olyan társkereső irodák, ahol csak személyes találkozás alapján lehet ismerkedni. Lehet a férfiakat szemrevételezni, osztályozni és amelyik megtetszik, akkor ott lehet megismerni őket, megtudni a szándékukat, stb.

A klubban a közös program szervezése is dugába dőlt. Pont azok, akik lelkesen hirdették, és a fórumban is biztattak másokat, azok nem jöttek el. Lehet róla beszélni, áradozni, de inkább ne tegye az, aki aztán olcsó kifogásokkal visszavonulót fúj és nem jelenik meg a találkozóhelyen. Sokan ezt tették.

Kapásjelző bejegyzéséhez:

Nem olyan nehéz elképzelni, hogy van olyan regisztrált tag, aki párkapcsolatban él, mégis itt van az oldalon. Itt ugyanis nemcsak hosszú távú kapcsolatot, társat, férjet, feleséget, hanem barátokat is lehet keresni. És én is találtam itt, nem is egyet. És nem játszom az érzelmeikkel.

Keresgélek bejegyzéséhez:

Végre valaki, aki szintén rugalmasan áll hozzá a társkereséshez. Egyetértek abban a férfiak és a nők is ugyanazt akarják és igaz az is, hogy a nők nagy része elvárja, hogy a férfiak tiszteletköröket fussanak körülöttük. Csak ha a férfi megunja a körök lefutását (ezt udvarlásnak várják el tőlük), mert belefárad és továbblépnek, akkor az érintett nő mindennek lehordja és nem csak őt, hanem az összes férfit. És ez így igazságtalan. És egyáltalán nem biztos, hogy egy jó kapcsolat nem az ágyban köttetik. A többi része a kapcsolatnak, meg már könnyebben fog alakulni, és szellemi és lelki társakká alakulnak. Tényleg akadnak olyanok, akik másnak akarnak látszani, mint amik. Na, ezt az álszenteskedést kéne félretenni. Persze, aki magasra teszi a mércét, az glóriával a feje felett is hoppon marad. Minden kapcsolatban kompromisszumot is kell kötni, legyen az az igények kölcsönös összehangolása.

Morcosan bejegyzéséhez:

Nem minden férfi vadász. Sőt, lassan már kezdeményezni is alig mernek, főleg, ha egy ilyen hozzászólást elolvasnak. De ugyanezt a szisztémát nem csak a férfiak tudják megcsinálni, hanem a nők is. Erre nem gondoltál? Egyébként meg érdekelne, hogy honnan tudod ilyen jól és részletesen, hogyan csinálják a férfiak? Nem hiszem, hogy ők mesélték ezt el neked. Talán valamelyik barátnőd? Vagy olyan ismerősnő, aki így csinálja?

Rocknagyi bejegyzéséhez:

Nagyon igaz, az a megjegyzés, hogy sok nő be van savanyodva, otthon ül, több társkereső oldalon regisztrál és utána minden alkalmat megragad, hogy a férfiakat ócsárolja.

Lehet társaságot szervezni és ott személyesen találkozni, beszélgetni a klubtagokkal. Csak meg kell szervezni. A klub főoldalán jelzik is a honlap fenntartók, hogy minden nagyobb városból várnak jelentkezőt, aki ezt a klubbot megalakítaná, programokat, túrákat , ismerkedési esteket szervezne.

Itt a lehetőség az elégedetlenek számára, hogy szervezkedjenek kedvüknek megfelelően.
Kedves Kalandor,

amit ebben a fórumtémában és több másikban is leírtam az itteni társkeresésről,tapasztalatból tettem,és azt hiszem soha senkit nem sértettem meg,mert erre mindig is vigyáztam,bár manapság egyáltalán nem divat a korrektség.Te minden nőt kioktattál, s a saját igazadat bizonygatva megcáfoltál.
Az is a szíved joga,hogy egy olyan férfi véleménye mellé állj,aki feleslegesnek tartja a tisztelet köröket,sőt álszentnek,bár ez utóbbi jelző nagyon is durva, s valószínűleg az illető nincs egészen tisztában a jelentésével..."képmutató személy,aki magát és cselekedeteit jobbnak és kiválóbbnak tünteti fel másnál,és nincs tisztában saját jellemével és hibáival"-hogy álszentnek neveztettem csak azért nem sért,mert ilyenkor mindig azt az embert nézem,aki mindezt mondja,mert valószínűleg magából indul ki,hiszen engem nem ismerhet.
Aki nem olyan,mint te az nem az nem feltétlenül besavanyodott,magának való,társnak és barátnak alkalmatlan személy,akinek nincs önálló véleménye,legfeljebb,nem rámenős,és nem pusztán ágyrajáró.....kinek a pap,kinek a papné,kinek a fia
Sziasztok!
Nem rég regisztráltam itt és én is úgy, hogy miért ne, és az 50fölötti szűkítés csábított.
A rövid sejtésem az, hogy ebben épp ez a fórum, ami több a többi társkereső oldalnál.
A tapasztalatom az, hogy minél hamarabb találkozzunk, ne levelezgessünk, hamar szex próba.
Nincs időnk megismerni egy mást. Most valahogy így megy az ismerkedés, és így ha az első randin kiderül mégsem....... óriási a meglepetés és értetlenség, pedig hát ez benne a pakliban.
Ez a fórum azért jó, mert ha kevesen is írnak az olvasók közül, de sokan olvassák és higgyétek, van, ki bátorodik, van, ki okosodik, még ebben a korban is.
Akik meg mernek írni azok, megismerik egymást és kezd kialakulni ezek alapján valami szimpátia a foto megerőssitésére. Reméljük, elő jön a megszólítás bátorsága is.
Senkit nem akarok megbántani, de aki itt, van, többségében lelkileg ott van, hogy tudja, mit kellene tennie, de nem tudta magát még mindenen túltenni e. Ezért nem tesz semmit.
Lányok! Kellenek korholó szavak is van, akinek épp már csak ennyi kellett és holnap lehet, már mer írni levelet.
Talán ma ez a fórumosdi az egyik ismerkedési forma.
Kedves Fórumozók!

Vegyes érzésekkel olvastam az előttem írók sorait,sok-sok gondolatomat,véleményemet fogalmazták meg az itt általam is tapasztalt "kommunikációval" kapcsolatosan.
Jó volt megerősítve látni:Akkor nemcsak én vagyok az a "csodabogár",aki biztosan túl magasra helyezte a lécet és csak próbálkozik és türelmesen vár...
Így vagyok ezzel a társkeresővel: elsőre annyira könnyen kezelhetőnek és jól működőnek tünt,de a kommunikációval nagy baj van...
Számomra is a legszerencsétlenebbike a"kapcsolataimhoz való hozzáadás",második helyen a mosolyküldés, és aztán ennyi volt..A sablonüzenet lényege pedig: legyek gyorsan prémiumtag,hogy szólhassunk egymáshoz és mire már épp elhatároztam magam,hogy "Én írok Önnek"...Már törölte is magát a tag,két nap után...gondolom, csak szétnézett,vannak-e itt és kik a lakókörnyezetében...
Kaptam levelet is persze ez alatt az első hét alatt,a levelezés azonban hirtelen megszakadt...pedig csak annyit kellett volna megírni,ne haragudjon,a távolság...a távkapcsolatot mégsem tudom elképzelni,nem hiszem, hogy működhetne..
El tudtam volna fogadni ezt a választ,természetesen.
Azt gondolom, hogy aki budapesti,sokkal-sokkal nagyobb előnyben van, sokan vannak tagtársak.S most olvastam,megalakult egy regionális csoport,ahová lehet jelentkezni, és lesznek személyes találkozók,közös programok!
Én sajnos, 130 km-re élek ,de aki ott.vagy a közelben él,nagyon klassz lehetőségnek tartom a programokon való ismerkedést.
Mert itt az oldalon a kommunikáció,sajnos...
Valaki tud,hallott olyan párról,akik itt találtak egymásra,mint egymás szellemi-lelki társai is?
Ha valakinek van ilyen története,-hallomásból- írja meg,bátorítandó az ide nap mint nap belépő reménykedőket...
Nagyon kellemes,mosolygós hétvégét és nagyon sok szerencsét kívánok itt mindenkinek:
SGabriella 
Nagyon igazad van,senkinek nem lehet hinni,mert itt csakis csalódott emberek vannak,akik bosszú szomjasok,és egy ártatlan emberen csattan az ostor!
Kedves Írisz!

Láttam, hogy mennyi idős vagy, hihetetlenül jól nézel ki.
Kíváncsi lennék a véleményedre, illetve bárki véleményére.

Itt jelölgetett egy pasi, aki nagyon szimpi volt, igaz, nem beszél magyarul, de itt lakik a közelben.
A tervezett randi előtt ismételgettem a kis angol tudásomat, jó formába hoztam magam. Amúgy is edzek, de most még jobban foglalkoztam magammal, kimondottan jól néztem ki, szexisen is.

Nagyon jól éreztük magunkat a három óra alatt sétáltunk, sokat beszélgettünk, ( kisebb nehézségekkel, de ment a dolog) kávéztunk, ölelgettet, és elváláskor szájpuszi.

Hogy őszinte legyek, nem vonzódtam nagyon hozzá, de mégis nagyon meglepett a levele, másnap:

azt írta, hogy köszöni a csodás randit, érezte a vibrációt, és biztos nagyon jó lenne a szex velem, de feleségnek egy kicsit másfajta nőt keres.

Napok óta nem tudok napirendre térni felette.

Most ennek örüljek, hogy ennyi idős koromban tulajdonképpen vonzó nőnek tart? Másrészt gyakorlatilag egy kurvának tart?

Amúgy intelligens vagyok, iskolázott, kedves, vidám, és tényleg szexi.

Most akkor mit tegyek, legyek nyanya, vagy húzzak csadort?

Nincs kivel megbeszélnem, Te mit szólsz ehhez?


Válaszodat köszi előre is.

Üdv.Kati
ancsa62 írta: Nagyon igazad van,senkinek nem lehet hinni,mert itt csakis csalódott emberek vannak,akik bosszú szomjasok,és egy ártatlan emberen csattan az ostor!

Kedves Ancsa,
soraidat olvasva késztetést éreztem,hogy írjak neked.Hidd el az emberek mindenhol egyformák,tehát itt sem jobbak,vagy rosszabbak az átlagnál.Már csak koromnál fogva is sok mindent megéltem már,de,legyek bár még most is túl naiv, a hitemet soha nem veszítettem el...a hitemet,hogy az emberek valójában jók, s élet minden nehézsége ellenére gyönyörű.
Tudom,hogy az embert nem a sikerei,hanem a kudarcai érlelik....a kudarcai,amelyek után képes felállni,levonni a konzekvenciát,és újra kezdeni......és még egy....az számít mi vagy, s nem az,amit gondolnak rólad.
Sok sikert kívánva üdvözöl egy sorstársad,
Iris 
Cicvarek írta: Kedves Írisz!

Láttam, hogy mennyi idős vagy, hihetetlenül jól nézel ki.
Kíváncsi lennék a véleményedre, illetve bárki véleményére.

Itt jelölgetett egy pasi, aki nagyon szimpi volt, igaz, nem beszél magyarul, de itt lakik a közelben.
A tervezett randi előtt ismételgettem a kis angol tudásomat, jó formába hoztam magam. Amúgy is edzek, de most még jobban foglalkoztam magammal, kimondottan jól néztem ki, szexisen is.

Nagyon jól éreztük magunkat a három óra alatt sétáltunk, sokat beszélgettünk, ( kisebb nehézségekkel, de ment a dolog) kávéztunk, ölelgettet, és elváláskor szájpuszi.

Hogy őszinte legyek, nem vonzódtam nagyon hozzá, de mégis nagyon meglepett a levele, másnap:

azt írta, hogy köszöni a csodás randit, érezte a vibrációt, és biztos nagyon jó lenne a szex velem, de feleségnek egy kicsit másfajta nőt keres.

Napok óta nem tudok napirendre térni felette.

Most ennek örüljek, hogy ennyi idős koromban tulajdonképpen vonzó nőnek tart? Másrészt gyakorlatilag egy kurvának tart?

Amúgy intelligens vagyok, iskolázott, kedves, vidám, és tényleg szexi.

Most akkor mit tegyek, legyek nyanya, vagy húzzak csadort?

Nincs kivel megbeszélnem, Te mit szólsz ehhez?


Válaszodat köszi előre is.

Üdv.Kati

Kedves Kati,
először is köszönöm a bókot,mely a külsőmet illeti,s bár nem az én érdemem-talán genetika,vagy életigenlés-megvallom,örülök neki, de -ne tarts szerénytelennek-pusztán jó belépőnek  tartom,amely nagyon fontos,de ez csak egy része az egyéniségünknek.
A történeteddel kapcsolatban előre bocsájtom,hogy tanácsot,még a hozzám legközelebb állóknak sem adok,mert nem merném magamra venni ennek ódiumát.
Talán olvastad az előző hozzászólásomat Ancsának,talán sok minden a Te esetedre is vonatkoztatható....és még egy valami,soha ne akarj senkinek megfelelni,hanem légy önmagad!
Üdvözöl,
Iris 
Irisz!

Boldoggá tesz, hogy ilyen barátnőm van, mint amilyen Te vagy! :D

Yessy
cron