Mar regen tul vagyok azon,hogy ebben a tarskeresoben a ferfiak,nem olvasnak,es nem is irnak.(tisztelet a kiveteleknek)
Azt hiszem, több,mint 600 latogato utan levonhatok valamifele konzekvenciat,az itteni tarskereso modszerekrol.Nem,mar egyaltalan nem varom el,hogy valaki elmagyarazza nekem,hogy mit var akkor,ha egy mosoly kuld,ha fel akar venni a kapcsolatai köze,vagy ha csak egy sablon uzenetben jelzi,hogy szeretne megismerni,avagy  szeretne megismerni,de nem premium tag.Ez utobbira egyebkent en is ugyanazzal a sablon mondattal valaszoltam,"szeretnelek megismerni,de nem vagyok premium tag".Miutan az elkövetkezendo napokban semmi nem törtent,gondolom az uriember talalt valakit,aki lehet,hogy nem mindenben felelt meg neki,de legalabb premium tag volt....vegul is 1990Ft-ot sporolt ezen az uzleten.......?
Ezek utan,mar nem is okozott meglepetest a mai napon, egy ujabb fajta sablon uzenet,sorminta gondolat jelekbol,termeszetesen gondolatok nelkul,vagy azok hianyaban?
Azt is megtapasztaltam,hogy az itteni chat sem nekem valo,mert annal "melyebb" beszelgetesekre vagyom, s azt hiszem ez a fajta csoportos chat erre nem alkalmas,bar lehet ideig oraig szorakoztato.
Maradnak a hagyomanyos modon muködo tarskereso oldalak,amelyek eddig nem okoztak csalodast,mert ugy gondolom most is,hogy igazi parbeszed,beszelgetes nelkul, semmilyen kapcsolat nem kezdemenyezheto. 
Kedves Iris47 csak pár szót szeretnék mondani az írásodra.
Minden ehhez hasonló oldalt meg találják azok a férfiak(na meg nők is) akik fel tett vadász szándékkal mennek be, hátha találnak valakit akit esetleg ki lehet használni értem ez alatt akár érzelmi és vagy anyagi oldalon.
És hogy gyorsabban jussanak előbbre vagy hozzá a meg szerzendő félhez minden piszkos trükköt be dobnak többek között a  beszélgetés ilyetén formáját is.
Ez ellen sajnos nincs sajnos semmiféle védekezési forma. 
Kedves  Iris47!
Pár napja regisztráltam magam a honlapra, még új vagyok itt.  Idegen terület ez számomra, távol áll tőlem a fórumba írogatás, a chetet meg még soha nem próbáltam.. Mivel meglettünk szólítva, most én is itt hagyom az internetes lábnyomomat. Mert ugye megjegyzi korlátlan ideig.
Én sem értem a társkeresőket. Mintha nem vennék komolyan miért is vannak itt, és mit miért tesznek.
Csak egy példa: érkezik egy mosoly egy ( prémium tagos)  hölgytől. Pár soros kedves levelet küldök vissza kapcsolat reményében, de aztán nem történik semmi, pedig a levelet kinyitotta. Meggondolta magát közben? Lehet, és ezt el is lehet fogadni. De azért a jó illem szerint kellene cselekednünk.
Az élet és magunk tisztelete ott kezdődik, hogy nem teszünk olyant másokkal, amivel magunkat is megbánthatnak. 
Legyen annyi bátorságunk, hogy ha kinyitunk egy levelet, akkor válaszolunk. Még akkor is, ha kellemetlen, esetleg meggondoltam magam. De akkor miért küld mosolyt?
Minden esetre, nem korrekt viselkedés. Párbeszédhez két fél kell.
További szép estét kívánok minden kedves társkeresőnek: 
Kedves Kapásjelző,és Scharlie51,

ha most nem válaszolnék nektek,ugyanolyan udvariatlan lennék,mint az a hölgy,aki felbontotta a levelet, s egy mondattal sem jelezte,hogy már nem aktuális a mosoly, s az ismerkedési szándék.
Örülök,hogy megosztottátok velem tapasztalataitokat,így most láthatom az eddig előttem jórészt rejtve maradt másik oldalt is.
Tudom,hogy a férfiak általában szemérmesebbek,ami az írást illeti, de a véleményem változatlan-ez a konzervatív neveltetésemből is adódik-azt tartom helyesnek,ha a férfi kezdeményez,s ennek megadja a módját,mert én így érzem magam igazi nőnek,nem feledve az illemet,mely azt diktálja,hogy levélre mindig válaszolni illik.
Azt is tudom,hogy az elmondottak csökkentik az esélyeimet,hiszen a párkereső hölgyek sokkal többen vannak,de az elveimhez mindezek ellenére is ragaszkodom.
Most be kell fejeznem,de nem akartam várni a válasszal estig,amíg újra gép elé ülhetek,mert az illem úgy diktálja,ha megszólítanak válaszolni illik.....és köszönöm,hogy reagáltatok a bejegyzésemre.
Kedves Előttem Szólók!
Lassan 1 hónapja vagyok ezen a társkeresőn, szép számmal kaptam " mosolyt" is. Udvariasságból mosollyal válaszoltam, s ezután nagy " csend".Ezután kellett volna kapnom az illetőtől pár sort, de erre már nem került sor , vagy ismételten kaptam egy "mosolyt" ugyanattól az embertől. Én nő vagyok, konzervatív beállítottságú, amely alapján szerintem joggal várom el, hogy egy férfi kezdeményezzen. A mosoly küldés csak egyetlen pici lépés, s ha azt nem követi levél / vagy levélke/, hamvában holt az téma. Tehát Kedves Férfiak! Továbbra is "visszamosolygok" az engem mosollyal megtisztelő érdeklődőkre,de vannak a mai világban még olyan hagyományos értékrendet követő  nőtársaim- magamat is beleértve- , akik a kezdeményező levelet a férfitól várja. Ígérem, hogy az udvarias, tisztelet tudó leveleket minden esetben meg fogom válaszolni, míg ennek a társkeresőek előfizetője vagyok.Remélem, nem fogy el a türelmem a nagy várakozásban!
Kedves Fórumozók,Hölgyek és Urak,

azt hittem egy ideig,hogy túltettem már magam,az ilyen csacskaságokon,hogy valaki sablon üzeneteket küldözget, s valószínűleg választ sem vár rá,vagy ha válaszolok,akkor sem történik semmi.Úgy látszik az előttem szóló férfiak is értetlenül állnak ez előtt,tehát a megszólításnak, ismerkedésnek ez az itteni infantilis módja nem nemfüggő.
De azért egyetlen érintett úriember (aki ma hozzá akart adni a kapcsolataihoz)véleményére kíváncsi lennék.......vagyis mire jó az neki,ha 20-30 hölggyel felveszi a kapcsolatot,csokorba gyűjti a hölgyek fotóit.....ez már olyan számomra,mint egy hárem, s még véletlenül sem szeretnék beállni a sorba.
Talán lemaradtam valamiről?....ez olyasmi,mint a manapság divatos matrica gyűjtés? .....gyűjtögetni, csereberélni,amíg megtelik az album, s azután mutogatni az ismerősöknek?
Ép ésszel fel nem fogható,mire jó ez???????????
Helló Iris! Azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen érthetetlen, mert fogalmam sincs, hogy milyen meggondolásból kapok sablon üzeneteket. Pont ma volt egy eset, amit nem tudok hová tenni. Nemrégiben az egyik úr küldött nekem mosolyt, a biztonság kedvéért mindjárt kettőt. :D Udvariasságból viszonoztam, de különösebb meggyőződés nélkül, nem is vártam rá semmi reakciót. Na, itt nagyot tévedtem, mert az illető prémium tag és írt egy levelet: Bocsánat, de jelenleg foglalt a szívem... Csak pillogtam, hiszen nem én kerestem az ő társaságát, hanem fordítva. Még erre is válaszoltam, minden jót kívántam a kapcsolatához. Erre ma megint várt egy mosoly tőle... Jelenleg itt tart a románcunk, izgatottan várom a fejleményeket. :wink:
galmarti írta: Helló Iris! Azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen érthetetlen, mert fogalmam sincs, hogy milyen meggondolásból kapok sablon üzeneteket. Pont ma volt egy eset, amit nem tudok hová tenni. Nemrégiben az egyik úr küldött nekem mosolyt, a biztonság kedvéért mindjárt kettőt. :D Udvariasságból viszonoztam, de különösebb meggyőződés nélkül, nem is vártam rá semmi reakciót. Na, itt nagyot tévedtem, mert az illető prémium tag és írt egy levelet: Bocsánat, de jelenleg foglalt a szívem... Csak pillogtam, hiszen nem én kerestem az ő társaságát, hanem fordítva. Még erre is válaszoltam, minden jót kívántam a kapcsolatához. Erre ma megint várt egy mosoly tőle... Jelenleg itt tart a románcunk, izgatottan várom a fejleményeket. :wink:

Hello Márti,
ezek a furcsaságok csak erősítik bennem,amit már megtapasztaltam....itt ezen az oldalon nincsen olyan férfi akit mi elképzeltünk,keresünk.... s talán nem mi vagyunk különcök?
    Kedves galmarti és Iris47


Igazán nem tudom el képzelni hogy az az egyén mit is keres egy társkereső oldalon aki párkapcsolatban él??
Vagy az is elő fordulhat  úgy gondolja hogy egy jó buli és ha még össze is jön valami már kész nyereség.
Abban teljes mértékben egyet értek ha küld valaki valamit  valakinek akkor nem kellene játszani,az érzésekkel mert azzal is rombolja az önérzetét.
A másik pedig kicsit félve teszem föl a kérdést. Nem lehet az hogy a hölgyeknek egy nagyon picit nagyobb  lehet az igényük????  Hiszen tudva levő hogy a férfiak ilyent látnak vagy olvasnak háááát tudja a csuda de kicsit be el bizonytalanodnak. 
[quote="kapasjelzo"]    Kedves galmarti és Iris47


Igazán nem tudom el képzelni hogy az az egyén mit is keres egy társkereső oldalon aki párkapcsolatban él??
Vagy az is elő fordulhat  úgy gondolja hogy egy jó buli és ha még össze is jön valami már kész nyereség.
Abban teljes mértékben egyet értek ha küld valaki valamit  valakinek akkor nem kellene játszani,az érzésekkel mert azzal is rombolja az önérzetét.
A másik pedig kicsit félve teszem föl a kérdést. Nem lehet az hogy a hölgyeknek egy nagyon picit nagyobb  lehet az igényük????  Hiszen tudva levő hogy a férfiak ilyent látnak vagy olvasnak háááát tudja a csuda de kicsit be el bizonytalanodnak.

Kedves Kapasjelzo,

igen,tudom,általában a férfiak nem szeretik a határozott hölgyeket,akiknek önálló véleményük van.Természetesen tisztelet a kivételeknek,kivételek a tapasztalatom szerint pedig vannak.
Mi hölgyek-legalább is remélem jó páran-úgy vagyunk ezzel,hogy szeretjük,ha egy férfi határozott,és kezdeményező........hogy bizonytalanok lennének,attól amit olvasnak?Van egy olyan érzésem,hogy nem nagyon olvassák a fórumbejegyzéseket.Most én is félve válaszolok,mert azt gondolom,hogy ennél kisebb igényünk már nem nagyon lehetne,vagyis,hogy ha valakinek szimpatikusak vagyunk,tegye meg az első lépést,és egy pár mondatos személyre szóló-nem sablon-levélben szólítson meg bennünket.....úgy gondolom ez nem túl nagy igény,vagy mégis?


 
Szervusztok! :)
"Exkluzív társkereső és barátság-kereső klub az 50 felettiek számára. Tagság már 45 éves kortól! Mindenkit várunk 50 felett, akik társat, társaságot keresnek."
Ezt én úgy értelmeztem,hogy itt nem csak partnert és társat lehet keresni.
Tévednék?
Szép napot mindenkinek! :)
Lilitop
Lilitop írta: Szervusztok! :)
"Exkluzív társkereső és barátság-kereső klub az 50 felettiek számára. Tagság már 45 éves kortól! Mindenkit várunk 50 felett, akik társat, társaságot keresnek."
Ezt én úgy értelmeztem,hogy itt nem csak partnert és társat lehet keresni.
Tévednék?
Szép napot mindenkinek! :)
Lilitop

Szia Lilitop,
ha esetleg tévhitben lennél,és úgy értelmeznéd a szolgáltató szlogenjét,hogy itt valamiféle baráti csoportokat szerveznek,akkor nagyon tévedsz.....itt is ugyanúgy működik ez,mint bármely más oldalon,hogy a regisztrált társkeresők próbálnak barátokat is találni.Tapasztalataim szerint, ezen az oldalon a fórum működik másként és -szerintem-jobban,mint máshol....egyrészt mert értelmes témákat vetnek fel,amelybe bekapcsolódva jobban megismerjük a többieket.Kialakultak szimpátiák,s nekem is vannak barátaim,akikkel már személyesen is találkoztam, s ennek nagyon örülök.Ezen kívül,van egy túracsoport, s lehet jelentkezni túrázni is, s ez is remek alkalom az ismerkedésre.....bár akadt már olyan társkereső,aki elítélt bennünket,rendszeresen fórumozókat, mindenféle negatív jelzőkkel illetve,de mi jó páran mindettől függetlenül úgy gondoljuk,hogy mindenféle emberi kapcsolatnak az alapja a párbeszéd,mert csak így tudjuk megismerni egymást.......tehát szeretettel köszöntünk itt az oldalon-azt hiszem a többi fórumozó nevében is beszélhetek-bátran kapcsolódj be a párbeszédbe....ismerkedjünk!
Szia Iris :)
Értem,tehát tévedtem :(
Akkor marad számomra a fórum.
Köszönöm az üdvözlő szavaid! :)
Lilitop
Iris47 írta:
kapasjelzo írta:     Kedves galmarti és Iris47


Igazán nem tudom el képzelni hogy az az egyén mit is keres egy társkereső oldalon aki párkapcsolatban él??
Vagy az is elő fordulhat  úgy gondolja hogy egy jó buli és ha még össze is jön valami már kész nyereség.
Abban teljes mértékben egyet értek ha küld valaki valamit  valakinek akkor nem kellene játszani,az érzésekkel mert azzal is rombolja az önérzetét.
A másik pedig kicsit félve teszem föl a kérdést. Nem lehet az hogy a hölgyeknek egy nagyon picit nagyobb  lehet az igényük????  Hiszen tudva levő hogy a férfiak ilyent látnak vagy olvasnak háááát tudja a csuda de kicsit be el bizonytalanodnak.

Kedves Kapasjelzo,

igen,tudom,általában a férfiak nem szeretik a határozott hölgyeket,akiknek önálló véleményük van.Természetesen tisztelet a kivételeknek,kivételek a tapasztalatom szerint pedig vannak.
Mi hölgyek-legalább is remélem jó páran-úgy vagyunk ezzel,hogy szeretjük,ha egy férfi határozott,és kezdeményező........hogy bizonytalanok lennének,attól amit olvasnak?Van egy olyan érzésem,hogy nem nagyon olvassák a fórumbejegyzéseket.Most én is félve válaszolok,mert azt gondolom,hogy ennél kisebb igényünk már nem nagyon lehetne,vagyis,hogy ha valakinek szimpatikusak vagyunk,tegye meg az első lépést,és egy pár mondatos személyre szóló-nem sablon-levélben szólítson meg bennünket.....úgy gondolom ez nem túl nagy igény,vagy mégis?


 

Kedves Iris47 és a többiek.

Én Most láttam meg ezt a fórumot. Eleddig nem voltam itt, valójában csak regiztem....gondoltam miért ne?Ám a beírásokat meglátva, azokba beleolvasva nem tudom megállni, hogy ne irjam ide a gondolataimat. Ecce: Én sokkal rugalmasabban állok ezekhez a társkereső témákhoz. Talán azért mert már szinte föledtam. Nekem az a meggyőződésem és meglátásom, a tapasztalataim alapján ( már nem tudom megmondani mennyi társkeresőn vagyok regizve, sok-sok társkeresőn már fogalmam nincs se a felh.nevem, sem a jelszavamról), hogy a fériak és a nők is ugyanazt akarják. Annyira fölöslegesnek tartom a sok-sok álszenteskédeseket. Azt, hogy nagyon sokan egész másnak akarnak látszani az un. siker érdekében...stb..Miért mondom én ezt? Azon egyszerű oknál fogva, mert a nők is ugyanazt akarják és a férrfiak is, Csak a nők nagyobb kerülővel. A nők azt monmdják, hogy hűűűű én csak komoly kapcsolatot keresek....és itt ezután jönnek a sok-sok mindenféle glória van a fejem felett féle indokok és jelzők. Ágyrajárók kerüljenek...stb. De!!!. Könyörgöm a csak komoly kapcs-ot keresőknek eszükbe nem jut, hogy azt el is kell kezdeni valahogy. Majd amikjor rákérdezek, hogy és hogyan gondoltad elkezdeni....szinte semmi válasz. Hát ezt még nem gondoltam át....stb és ehez hasonló válaszok jönnek. Nos sokkel egyszerübben nem bonyolitva a dolgot tudom elképzelni a társkeresését és nem mellébeszédekkel..álszenteskedésekkel. Nem vagyok egy kiéhezett állat, akinek mindegy csak nő legyen. Nem. De könyörgöm nem lehetne sokkal egyszerübben a sok fölösleges köröklet kikerülve? 
keresgelek írta:
Iris47 írta:
kapasjelzo írta:     Kedves galmarti és Iris47


Igazán nem tudom el képzelni hogy az az egyén mit is keres egy társkereső oldalon aki párkapcsolatban él??
Vagy az is elő fordulhat  úgy gondolja hogy egy jó buli és ha még össze is jön valami már kész nyereség.
Abban teljes mértékben egyet értek ha küld valaki valamit  valakinek akkor nem kellene játszani,az érzésekkel mert azzal is rombolja az önérzetét.
A másik pedig kicsit félve teszem föl a kérdést. Nem lehet az hogy a hölgyeknek egy nagyon picit nagyobb  lehet az igényük????  Hiszen tudva levő hogy a férfiak ilyent látnak vagy olvasnak háááát tudja a csuda de kicsit be el bizonytalanodnak.

Kedves Kapasjelzo,

igen,tudom,általában a férfiak nem szeretik a határozott hölgyeket,akiknek önálló véleményük van.Természetesen tisztelet a kivételeknek,kivételek a tapasztalatom szerint pedig vannak.
Mi hölgyek-legalább is remélem jó páran-úgy vagyunk ezzel,hogy szeretjük,ha egy férfi határozott,és kezdeményező........hogy bizonytalanok lennének,attól amit olvasnak?Van egy olyan érzésem,hogy nem nagyon olvassák a fórumbejegyzéseket.Most én is félve válaszolok,mert azt gondolom,hogy ennél kisebb igényünk már nem nagyon lehetne,vagyis,hogy ha valakinek szimpatikusak vagyunk,tegye meg az első lépést,és egy pár mondatos személyre szóló-nem sablon-levélben szólítson meg bennünket.....úgy gondolom ez nem túl nagy igény,vagy mégis?


 

Kedves Iris47 és a többiek.

Én Most láttam meg ezt a fórumot. Eleddig nem voltam itt, valójában csak regiztem....gondoltam miért ne?Ám a beírásokat meglátva, azokba beleolvasva nem tudom megállni, hogy ne irjam ide a gondolataimat. Ecce: Én sokkal rugalmasabban állok ezekhez a társkereső témákhoz. Talán azért mert már szinte föledtam. Nekem az a meggyőződésem és meglátásom, a tapasztalataim alapján ( már nem tudom megmondani mennyi társkeresőn vagyok regizve, sok-sok társkeresőn már fogalmam nincs se a felh.nevem, sem a jelszavamról), hogy a fériak és a nők is ugyanazt akarják. Annyira fölöslegesnek tartom a sok-sok álszenteskédeseket. Azt, hogy nagyon sokan egész másnak akarnak látszani az un. siker érdekében...stb..Miért mondom én ezt? Azon egyszerű oknál fogva, mert a nők is ugyanazt akarják és a férrfiak is, Csak a nők nagyobb kerülővel. A nők azt monmdják, hogy hűűűű én csak komoly kapcsolatot keresek....és itt ezután jönnek a sok-sok mindenféle glória van a fejem felett féle indokok és jelzők. Ágyrajárók kerüljenek...stb. De!!!. Könyörgöm a csak komoly kapcs-ot keresőknek eszükbe nem jut, hogy azt el is kell kezdeni valahogy. Majd amikjor rákérdezek, hogy és hogyan gondoltad elkezdeni....szinte semmi válasz. Hát ezt még nem gondoltam át....stb és ehez hasonló válaszok jönnek. Nos sokkel egyszerübben nem bonyolitva a dolgot tudom elképzelni a társkeresését és nem mellébeszédekkel..álszenteskedésekkel. Nem vagyok egy kiéhezett állat, akinek mindegy csak nő legyen. Nem. De könyörgöm nem lehetne sokkal egyszerübben a sok fölösleges köröklet kikerülve? 

Kedves Keresgélek,
megszólítottál,tehát nem tehetem meg,hogy válasz nélkül hagyjalak,bár már sokszor,sokféle fórumtémában kifejtettem a véleményem a társkereséséről.Elnézést,de egyértelműen és őszintén fogok válaszolni......a kapcsolatok nem az ágyban köttetnek!....kicsit módosítva egy régi szlogent,ez az egy mondatos válaszom,amely természetesen szubjektív-ezt mindig hangsúlyozom.Másrészt ez egyértelmű válaszom arra,amit te kicsit mellébeszélve nem mondtál ki.
El sem tudom képzelni- ill. el tudom,de nem igazán szeretném-hogy hogyan képzelsz el te egy megismerkedést?
Valahogy így?Küldesz egy infantilis-bocsánat a kifejezésért,de ezeket a sablon üzeneteket szerintem írástudatlan óvodásoknak találták ki-sablon üzenetet:
"Szeretnélek a kapcsolataimhoz hozzáadni"......és ettől a kiszemelt, megszólított hölgy elalél,küld egy kódolt e-mailt,vagy telefonszámot a blogjában, s megbeszélitek a randit valamelyikőtök ágyába......hmmm.
Bevallom én nem így képzelem el,legyek bár álszent szerinted.....nekem nem pusztán szexkapcsolat kell,s ne tarts nagyképűnek,ha erre vágynék,akkor válogathatnék, a kigyúrt,jóképű,fiatal fiúk között,s nem a korosztályomban keresgélnék......tehát,én úgy gondolom,hogy valamennyire szeretném megismerni azt a férfiút,akit az ágyamba engedek,mert számomra a testen kívül a szellem és a lélek is ugyanolyan fontos!....lehet,hogy most úgy gondolod,hogy túl magasak az igényeim, s férfi nélkül maradok?.....én pedig azt gondolom,hogy számomra ezek nagyon fontos kritériumok,és talán megéri várni,mert én tudom,hogy léteznek ilyen férfiak is!
cron