Kedves Olvasók,

Érdeklődni szeretnék, hogy melyiket érdemes letölteni, hogy védjem a gépemet
a különböző kéretlen, és a frissítések alkalmával belopakodó "szeméttől". :twisted:
Tegnap  olvasgattam a témában, de aztán elakadtam.
Letöltöttem a Windows uninstallert, aztán nem mertem telepíteni, mert nem ellenőrzött
a készítője.
Kérem a segítségét olyan kedves olvasónak, aki járatos a programok világában, hogy
melyiket érdemes telepíteni.
A biztonsági rendszerem jó, /Microsoft  Security Essentials/ mégis bejön egy-két szemét,
ami lassíthatja a rendszert, és alig tudom kiszedni olyan erőszakos. :x
/Program eltávolítása a vezérlőpultban./
Előre is köszönöm a segítséget! :!: Persze, elmegyek egy számítógépes szakembert is
megkérdezni, de több szem többet lát! :)

Üdv.: Zitus 
Kedves Zitus1!

CCleanert ajánlom teljesen ingyenes változata is tökéletes a programok eltávolítására valamint a gép karbantartására,optimális beállítások elvégzésére, tud magyarul is. A linket másold be a böngésződbe: https://www.piriform.com/ccleaner
válszd a Free Download , futtasd , telepítésnél válaszd a magyar nyelvet.
Sok funkciója van amit nem értesz inkább olvass utána.
A Win saját Security Essenciálját szerintem jól elcseszték mostanra, nagyon fogja gépet és elég sokmindent átenged.
Én  AWG-t használok + rendszeres karbantartás CCleanerrel és soha nincs semmi gondom.
Sok sikert  
Kedves Zo!
Zitus nem tudja megköszönni mert már kilépett.
Viszont én  megköszönöm mert megerősítettél abban, hogy jól végzem a gépem védelmét és karbantartását. Én is az általad leírt módszereket alkalmazom és 5 éve semmi problémám nem volt , az első alkalommal telepített XP op. rendszer ma is hibátlanul működik. 
Üdv: Maha 
Kedves Zo!

Én is köszönöm a tanácsot. Elg régi a gépem,XP fut rajta. Sajnos vírus írtót nem tudok használni mióta nem támogatott az XP, viszont a Cliner nagyon jó szolgálatot tesz.Hosszú ideje nem volt gond a gépemmel. Minden tanácsot szívesen fogadok ami segít a gép rendben tatásához.                                    
Üdv: Bolya 
zo1958 írta: Kedves Zitus1!

CCleanert ajánlom teljesen ingyenes változata is tökéletes a programok eltávolítására valamint a gép karbantartására,optimális beállítások elvégzésére, tud magyarul is. A linket másold be a böngésződbe: https://www.piriform.com/ccleaner
válszd a Free Download , futtasd , telepítésnél válaszd a magyar nyelvet.
Sok funkciója van amit nem értesz inkább olvass utána.
A Win saját Security Essenciálját szerintem jól elcseszték mostanra, nagyon fogja gépet és elég sokmindent átenged.
Én  AWG-t használok + rendszeres karbantartás CCleanerrel és soha nincs semmi gondom.
Sok sikert  

Én is AWG-t használok,és nagyon szeretem.Az ingyenes változatot
Kedves klubtagok! 
   A programokhoz nem igazán értek, csak azt tudom, hogy windows 7 van ... jelenleg az Avast Free Antivirus 2015 van a laptopomon+ Advanced System Care 8 alkalmazom. 1 hónap múlva  lejár az Avast antivirus. Most olvasgatom itt az ajánlatokat. Ha jól értelmezem , akkor helyette inkább az AVG Anti-Virus Free 2016.07161 töltsem le?  Az Avast beengedett vírusokat... már nem igazán találom biztonságosnak. Kérem a segítségeteket ! Előre is köszönöm .
Az Avast nem „enged be” vírusokat.
Viszont az is igaz, hogy 100%-os víruskereső nincs, de ez vonatkozik a többi cégre is.
Bármelyiket is használod, mindenképpen jobb, mintha védelem nélkül maradsz.

Otthoni használatra az Avast Free fájl rendszer védelme (a többi felkínált „segítségére” nincs szükség) kifejezetten jó megoldás.

Ha maradni akarsz az Avast programnál, úgy kell tenned, mintha ki akarnád installálni.
Megkezded az eltávolítását.
Erre fel fog ajánlani újabb egy év teljesen ingyenes használatot.
Két év után még nem tudom mit fog ajánlani.
Egy tetszőleges e-mail címért cserébe az egészet újra lehet kezdeni.
Kedves PI2015!  
  Köszönöm a válaszod, mint ahogy írtam is nem értek a programokhoz... már 4. éve folyamatosan az Avast használom, csak mivel itt olvastam az AVG-t, azért érdeklődtem. Akkor továbbra is maradok az eddigieknél . 
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni egy probléma megoldásához.Otthon asztali gépet használok,és minden funkciót jól tudok használni.Munkahelyemen egy laptopon is szoktam belépni az 50 pluszra,és a chatet is szeretném használni,de nem engedi.Mit kellene tennem,hogy tudjak belépni a chatre?
Elóre is köszönöm a segítségeteket.
Üdvözlettel:Fatumos
Üdv. Mindenkinek. Kedves Zitus. Már elég öreg számitógépes vagyok egy cseppet értek is hozzá.a javaslatom, Avast Antivirus free ujabb letöltéssel,de be kell majd jelentkezned kérni fogja , Ez ingyenes,azért is javaslom mért több éve figyelemmel kisérem a Virusirtók hatás jellemzőinek a megállapitását .Az Avast az egyik legjobb védő azaz vírusirto mindig 100%-os volt a védőhatása a versenyben több hires fizetős virudsirtót is legyőzőtt azonkívül a mostani már rendelkezik karbantartó rendszerekkel is A Windows security essentiál az olyan közép mezős volt mindig ,nem védi a gépet rendesen. Töröld le azt javaslom. https://hu.vessoft.com/software/windows/download/avast
Erről a linkről letöltheted a legujabb avast virusirtót ,
a másik javaslatom a legjobb viruskereső programnak a free változata .ezt kell kiválasztani ha megkétrdezi hogy pro azaz fizetős vagy free azaz szabad ingyenes. Ezt is évek óta használom annak idején a hirhedt zsarokó vírust a rendőrségi blokkolo vírust is csak ez a program találta meg és semmisitette meg.Ez is a 100%-os hatásfokuak közé tartozik.Még annyit hogy van homokozója is azaz megtalálja és karanténba zárja azokat a virusokat is amik még csak készülödnek a gépedre. ennek a neve Malwarebytes free .
https://hu.vessoft.com/software/windows ... ntimalware innen letöltheted. Az Avast mint védő és virusirtó valamint a Antimalwarebytes viruskereső program elegendő hogy a gépedet megvédje.Nem kell több védőprogram mert a több van a gépeden lassitják a gépet ,a másik meg egymást nézik vírusnak és hamis riasztást adnak. Sok sikert. Még annyit többször is olvasd el a hogyan kell használni.Igaz az avast a védelmet önállóan látja el ,ennek ellenére nem árt hetente egyszer egy inteligens keresést futtatni rajta,Az Animalwarebyte free csak kereső azt neked kell szintén hetente egyszer futtatni akkor nem lesz gond. Ha váratlanul lassul a géped ,vagy a nyíl önálló mozgást remegeést csinűál az azt jelzi hogy virus van a gépeden ,a védő kereső programokat azonnal inditsd el.