Kedves Wowbagger,
lehet, hogy most némelyek szerint szégyenkeznem kellene… de nagyon tetszett az „intelmed”. Most két percig kipironkodom magam… :oops: Azután leírom a nem igazán ítéletmentes véleményemet. :cry:

Nem szeretem a címkézéseket. Attól, hogy valaki más véleményen van, nem idióta, vagy seggfej, még akkor sem, ha meg van róla győződve, hogy az ő véleménye a megfellebbezhetetlen, egyedüli igazság. (OK, az, hogy mindenáron le akarja nyomni a torkunkon a véleményét, mindezt irritáló stílusban, többünket is zavar, de van ellenszer: ha meglátod a bejegyzés mellett a nevét, nem olvasod el. Ennyi. )
Attól, hogy valaki képtelen a normál emberi kommunikációra, még nem seggfej. Lehet, hogy nagyon rossz az élete, és így éli ki magát. (Ezt az érzést Te is ismerheted, hiszen saját bevallásod szerint orvosi javaslatra vagy itt, sőt, azt is írtad már, hogy működőképes a terápia. :wink: )
Attól, hogy valaki nem tudja feldolgozni, vagy elengedni vélt, vagy valós sérelmeit, nem seggfej. Valahol ő is ember, legalább is hasonlít rá... megszólalásig. :roll:

Fantasztikus dolog lehet suttogói képességekkel bírni. De igazad van, ha véletlenül valahogy szert tennék ezekre a csodálatos képességekre, humanoid ösztönlényeket akkor sem vállalnék. :lol:

Üdv! Lidi
Kedves Csenta!

Hezitáljál továbbra is csak nyugodtan.Ami a tervedet illeti,sztem ideillöen bedobhatod egy témainditónak.Noha nekem valami rémlik,hogy erröl "A méret a lényeg"-röl mintha én már olvastam volna.Sajnos a Forum irodalmi rengetegében nagyon nehéz egy kis irást,vagy hozzászólást megkeresni.
Amit pedig a többiek terveznek,az ne érdekeljen Téged,több nagy neves Forum iróktól ugyis csak olyan irományokat lehet itt olvasni,mint az elözö,aminek a végig olvasása után egy fejfájást,szemek golyózását meg a hasnyál mirigyek megmozdulását kockáztat meg az olvasó.A téma valóban nem idevaló lenne,ugyanis evvel csak a Te öszintén nivós irásaidnak a tekintélyének a lecsökkentését idézi elö.
Node,tegyél túl ezen és terveid és lehetöséged szerint azon szorgoskodjál,hogy továbbra is hasonló,vagy hasonlóan jobb beszámolókat olvashasson itt a szinvonalas irományokra is éhes olvasó. :)
Mindenesetre én szoritok neked![/quote]

Kedves Hubble,

Azt hiszem megegyezik kettőnk véleménye abban, hogy nem kell engem félteni. :)
Meglehetősen jó idegzetű vagyok , jó emberismerő és tudok szelektálni is.
Így aztán vannak témák, amiket én sohasem fogok fórumon topikként létrehozni, mint például ezt a "méretest" sem :D Nem azért, mert prűd lennék vagy gyáva, nem. Egyszerűen csak arról van szó, hogy ahány ember annyiféle és annyi igény, elképzelés, gondolat és egyébként is gyerekes dolog például ilyesmiről itt " vitaindítót" vagy véleményeket írni.
A szexualitását mindenki úgy éli meg ahogyan szeretné vagy ahogyan tudja, képes rá vagy lehetősége van rá.

Vannak elképzeléseim , topikként létrehozom majd őket, nem holmi másokkal való versenyzés céljából, mert ez a hely nem a versenyzésé.Legalábbis nálam. Ez a hely nem a való élet és még a feltételezés is nevetséges lenne, ha valaki így gondolná :D

A véleményemet bátran le merem írni, saját gondolatok,saját meglátások, saját tapasztalatok. Az, hogy valaki vagy valakik véleményével nem egyezik,az enyém, az nem baj. Miért kellene egyeznie? Jól is néznénk ki , ha mindenki mindent egyformán gondolna, megrekedne a világ.
.Kicsi gyerekkoromtól úgy neveltek, hogy legyek bátor, határozott, szabad gondolkodó, legyen saját véleményem, ne másokéra bólogassak, ha azzal nem értek egyet.( Persze a főnökének nem szólhat be az ember, ha meg akarja tartani az állását,de az más téma)
Édesanyám családi vonala révén én szinte az anyatejjel szívtam magamba az amerikai értékeket és azok sok mindenben eltérnek a magyartól. Egyik, hogy én merek véleményt nyilvánítani akkor is, ha az esetleg másokéval nem egyezik, és ki is állok mellette. Ez nem jelenti azt persze,hogy csökönyös lennék, ám tudom mérlegelni, hogy kinek a véleményén gondolkodjam el , kiére adjak. Értelmes gondolatokhoz szoktam itt kapcsolódni- lásd például simit vagy Téged vagy egynéhány kommentet. .
Az az én saját szuverén jogom- akár másoké is-, ,hogy kivel állok itt is szóba és kivel nem.
Ez ennyire egyszerű.

Ma már nem hozok létre új topikot, mert 20 kilométert túráztam, a zömét esőben és ehhez már nincs affinitásom. Első mindig az egészségem, a kinti életem, amit élvezek, az egy dolog,hogy néhány webes oldalon előfordulok. Társkereső oldalon leginkább bűnmegelőzés okán olykor beregisztrálok harmadmagammal. Az idősek- nők- fokozottan veszélyeztetettek.A moderátorok, adminok egyiküket sem védik mg, sem a jóhírüket, sem a pénztárcájukat.Egy nemzetközi internetes csalókra specializálódott team tagja vagyok sok éve.

Míg el nem felejtem. Az Abel néven itt írogatott Úr üdvözöl Téged a gondolataid miatt, tegnap rengeteget nevettünk és hogyan is fogalmazzak: nagyon sok mindent tudtam meg erről az oldalról általa, emberekről is.. Ez mondjuk arra jó volt, hogy jókat nevessek, de én mindig a saját tapasztalataim alapján alkotok véleményt emberekről.
Mindenféléről írtam, köszönöm, hogy kapcsolódsz hozzám.

Én nagyon tisztelem a férfiakat általánosságban, biztosan köztük is vannak, akiket nincs miért, de én olyanokkal az életem során sosem találkoztam. Interneten viszont az is nagyon bátor tud lenni, főleg arctalanul, aki a való életben egy nagy nulla.
A nőkről az az általános véleményem, hogy sok teher van azokon akik dolgozó nők, feleségek, anyák, netán nagymamák, kemény ez a világ. . Ám sok minden íratlan szabály is vonatkozik rájuk: nőiesnek, finomnak illene maradni mindig. Én nagyon igyekszem és ha azt látom más nagyon primitív viselkedésű,,akkor szomorú valahol, mert a férfiak ezek miatt nők miatt sokszor lazábban, nem éppen tisztelettudóan kezelnek mást nőket is. Persze e z nem az én bajom, ahol kell ott velem nagyon tisztelettudóak, az internet világa pedig más :)
Szép estét! :)
Kedves Csenta!

Sok mindenben hasonló a véleményünk, amibe nem vagy részben nem ott általában le is írom. Fentebb olvastam valamit ami nálam ellentmondásba ütközik az általad korábban leírtakkal, a következő:

"Ez a hely nem a való élet és még a feltételezés is nevetséges lenne, ha valaki így gondolná "

Nem lenne a való élet??? Tényleg??? Akkor amikor itt olvasol és véleményt nyilvánítasz akkor kicsit meghalsz vagy visszamész előző életeidbe?? :D
Az internetes társkereső nem lenne a valóság része? értem akkor biztos ezért ez a sok sikertelen keresés, hiszen akkor az itt lévők nem is valós személyek. :D

Hm, egy kicsit elgondolkodtattál, belecsíptem magamba, fájt, tükörbe néztem ( volt időszak amikor az is fájt :D ) ott is önmagam látom, na várj megtörlöm, így is ugyan az :D ezek szerint élek és valóság vagyok és amit leírok, személyesen is ugyan az amit el tudnék mondani, különös de igaz. :D :D
Kedves simi,

Jól teszed, írd csak le mindig azt is,amit másképpen gondolsz. Nem fogunk összeveszni rajta, abban biztos vagyok.

Egyet is értek az észrevételeddel meg nem is :D
Persze , igazad van, valós emberek vannak a társkereső oldalakon mindig. ám én olyan kis gonoszka vagyok, hogy mindig vannak a "finom, érzékeny lelkűek" számára gyomorforgató történteim.
Ma 10.00 órakor kezdek csak el dolgozni, akkor írogatok hosszan :D
Én is megcsíptem most magam, én írok :D

Szóval, lakásfelújítás volt nálam. egy régi jó ismerősre bíztam a festést, a parketta csiszolását, lakkozását.
A lakáskulcsot lazán odaadtam neki, de párszor azért én is itthon voltam amikor dolgozott.
Beszélgettünk arról, hogy mi újság van velünk, ő akkor kapcsolatban volt, én meg már elváltam.
Szóba jöttek a társkereső oldalak is méghozzá úgy, hogy ezek a mai suhancok mi mindenre képesek a neten. Mesélték neki egy lakásfestés során, amikor a szülők nem voltak otthon,
Három teenager srác(haverok)- hamis adatokkal- nyári szünidőben regisztrált egy valóságban nem létező nőt erre az oldalra meg egy másikra, a Randik.,hu-ra. Negyvenes volt, úgy emlékszem. feltettek egy jó képet a "nőről" és nagy lett iránta az érdeklődés.
Szörnyű amit művetek, de senki nem jelentette fel őket. Aztán megjelent egy férfi, aki skype-ra hívta a "nőt" A srácok nagy buli lehetőségét érezték. Az egyik - a lakásban lakó- felvette a lánytestvére szoknyáját és blúzát, melltartóját, amit kitömtek és melltől miniszoknyáig mutatkozva
beült a kamra elé. A fejét nem mutatva, hangja elváltoztatva, arra hivatkozott, hogy először ül skype lőtt, még szégyellős , időt kért a férfitől. A férfit szexuálisan felizgatta a beszédével és a melleivel.
A pasinak merevedése volt, felállt , a gatyáját is letolta. Erre a 3 lókötő srác beleröhögött a kamrába. :O :D

Tehát valós emberek a srácok,de akinek kiadták magukat az nem létezett.

Sokakkal nagyon elszalad a ló vagy nem azt az embert mutatják akik ők a valóságban .
Erre is értettem például a mondatomat.
Volt egy sztorim egy nővel máshol.
Nagyon nem bírt engem, mindkettőnknek fotója volt, mindketten egy településen éltünk.
2 évvel volt fiatalabb nálam és királylánynak hitte magát, valahol az egekben élt.:D
Mindig belém kötött, férfiak sokat kapcsolódtak hozzám, ez zavarta.
Vagy 2 hétre ezután mi történt.
Bizonyos ügye volt és pont hozzám került a hivatalban.
Mindketten felismertük egymást, ő láthatóan nagyon kínosan érezte magát, nem volt nagyszájú, nyuszi le lett belőle.
Lazán kitolhattam volna vele, elküldöm, a döntéselőkészítés a kezemben volt és hiányoztak bizonyos okmányok is az ügye elbírálásához.
Ám én a virtuális életet el tudom választani a valóságtól és úgy is kezelem. Amíg itt vagyok,itt vagyok, kiléptem, jön a másik világ:) Itt senki nem beszél nagyon a nyomoráról,
A nő számított arra, hogy na most kitolok vele.
Ám miért tettem volna?
Úgyhogy amitől félt, az nem történt meg, mert hazaküldtem , hogy miket szerezzen még be és el is mondtam, hogy a kérelmében mit domborítson ki,hogy megkaphassa amit kér.

Én is az vagyok aki vagyok, de láttam én már pár embert, aki ugyancsak meglepetést okozott külsőre is,akivel személyesen találkoztam és sorolhatnám az esetpéldákat még.

Nem szabad naivnak lenni, hát én az nem vagyok :D
Kedves Csenta!

Szerintem sem fogunk eltérő vélemények és más miatt sem összeveszni. :) Abban is maximálisan igazad van, hogy nem szabad naívnak és hiszékenynek lenni, sem itt sem máshol, sajnos ilyen világban élünk.

Értem én, hogy a nem valós világot milyen vonatkozásba nevezed annak de ez a jelenség jelen van a vírtuális világon kívül is, mert hiszen ha találkozunk egy emberrel bárhol is, ott sem tudhatjuk valójában ki fia borja mert nincs a homlokára írva. Ott maximum lépés előnyök vannak (de csak annak aki erre figyel és nincs kiéhezve emberi szóra) mert pontosan látod az épp aktuális külsőt nem pedig ki tudja hány évvel korábbit, nem csak az írását (bár az is árulkodó tud lenni) de látjuk a testbeszédét is és ha nem azzal a tudattal van jelen az illető, hogy most ő egy lehetséges társjelölt akkor nagy a valószínűsége hogy egy valósabb jellem van jelen. De ebben az esetben sem tudhatjuk ki is ő valójában, mi van a hátterében és amit mond az mennyire igaz. Rosszindulatú, csaló, beteg emberek mindenhol vannak. Azért írom, hogy beteg mert aki másnak adja ki önmagát mint ami valójában, még ha nem is ártó szándékkal csupán szórakozásból teszi azt, annak az embernek nem csak az elméje de a lelke is beteg.
Kedves simi,

Egyetértünk :)