Egyik lehetőségként az merült fel, hogy elmegyünk egy hétre a Velencei tóhoz július utolsó harmadában. Keresünk ott olcsó szálláslehetőséget, ha valaki tud segíteni ebben, esetleg programajánlatban... Tényleg szokott ott hőlégballonos sétarepülés is lenni? Esetleg személyes tapasztalatok valaki részéről?
Sziasztok !
Új tag vagyok ,nagyon mennék ,mennék ,de nincs kivel....!
Ha többen összejönnénk , én is ott leszek ! Szabin vagyok egész nyáron ,szóljatok !
Mariann :)
Sziasztok!

Ugyan nem vagyok szabadságon egész nyáron de pár napra én is szívesen csatlakoznék.

Maha. :-)
Na jól van...alakul , ez az !!!
Remélem nem vettétek provokációnak a nyári szabit...,de ez van , bocs !
Egyébként meg mit ér ,ha egyedül szédeleg az ember ( lánya ) a nagyvilágban..... :roll:
Engem is érdekel ez a kirándulás, de egy hét az sok nekem, így kezdetnek.
1-2 napra szívesen csatlakoznék. Üdv: Erzsi
Háááát... most lemondtuk a Velencei tavi tervet, nem sikerült elfogadható árban szállást találni... majd talán máskor... Köszi a hozzászólásokat.
Sziasztok !

Sajnálom,hogy csak most csatlakoztam és nem segíthettem. A Velencei-tónál élek, korábban idegenforgalomban dolgoztam . Ha kérdésetek van  szívesen segítek ha eljut hozzám a kérdés.
Programajánlattal, esetleg kiadó apartmannal (bár nem turista kategória) tudok segíteni ill. szívesen csatlakoznék  kiránduláshoz,apróbb túrához jobbára a környéken. 

Éva  
Szia Éva!Én is szívesen csatlakozom a jövőre nézve.A lányom Gárdonyban él,így én is sokat járok arrafelé. Egyébként már volt egy összejövetelünk,egy másik oldalon olvashattok róla.9 elszánt, mondhatni hős klubtársunk körbebiciklizte szakadó esőben a tavat,mi pedig,néhányan Agárdon szurkoltunk és vártuk Őket,majd együtt ebédeltünk és látogatást tettünk a Pálinka főzdében. Mindezt Gyuri barátunk szervezte nagy buzgalommal.Ahogy beköszönt a tavasz,bár nem tudom télen mik a lehetőségek a tavon,beszélhetünk hasonló összejövetelről!
Üdv: Márti