Szép napot Mindenkinek!
Nagyon-nagyon lenne kedvem csatlakozni Sym108! Van is egy klassz túrabicajom+ kettő fájos térdem! :lol: - balesetem volt -
Szorgalmasan végzem a gyógytornákat, finoman edzek... stb! :P
Na, meg nem is lakom messze!
Remélem, hogy így vagy úgy, de találkozhatok veletek végre!
Nekem október lenne jó!
Baráti üdvözlettel: Erzsike
Kedves Zsikém
örülök, hogy találkozhatom majd Veled is. Mivel én is "térdes" vagyok tudom, hogy a kerékpározás kimondottan jót tesz, mert nincs a testsúly a lábon. Nem verseny ez, többször is megállunk Először a madárrezervátumnál, majd a pákozdi emlékműnél, utána pedig az árnyas fás pihenőhelynél. Mindenki a maga tempójában tekerhet, de figyelünk egymásra és időnként bevárjuk  a lemaradottakat..

Nesnes, Jagica  de jó, hogy tudtok jönni! :)  Várom a többiek jelentkezését, figyelem közben az időjárás jelentést és ha látom, hogy a többségnek melyik hétvége jó, kiírom majd a dátumot. Az már biztos, hogy a reggel 9 óra a vonattal érkezőknek is jó és a biciklikölcsönzősök is korrektek, a kerékpárok jó minőségűek.

Üdv:
Sym  

 https://youtu.be/oSLMVvpdIag
Szia Sym!
Köszi, hogy gondoltál rám is a bicajozás kapcsán.
Szeptemberben csak a 10, 11,  és a 25.-i napjaim szabadok. Esetleg okt. 2-a?
Üdv:Maha 
Sziasztok!
Sym!Köszi,hogy gondoltál rám is,hisz tudod,hogy kapható vagyok minden túrára,főleg,ha a társaság is jó! :-) Most viszont nagyon be vagyok táblázva.Nálunk a hétvégén lesznek bornapok és már vendégeket hívtam. Szept.15-től(csütörtöktől vasárnapig) pedig Szekszárdon lesznek bornapok és oda vagyunk hivatalosak a családommal.Nagyon jó buli,csak ajánlani tudom mindenkinek! Ha van kedvetek,gyertek és hívjatok,ha ott vagytok,hogy tudjunk találkozni.Még mielőtt azt gondolná valaki,hogy ilyen nagy "borívó" vagyok,ki kell ábrándítsam,de fantasztikus kulturális programok vannak,amin érdemes részt venni. :-) Utána héten Édesanyám 89.szülinapját ünnepeljük,október közepén pedig a nagylányom esküvője lesz.Október 1-re elígérkeztem Katával és Ágiékkal a Tatai bringázásra,de még az sem biztos,hogy el tudok menni.
Nagyon sajnálom,szívesen tartottam volna Veletek,de,ha előbb nem, a Pilisben biztos találkozunk!
Sym! Figyeld az időjárás jelentést,emlékeztek, tavaly szeptember 26-án voltunk és szakadt az eső. Nálunk már 2 napja esik.
Elköszönök,robogok dolgozni.Puszi mindenkinek!
Márti
Szia Márti!
Gratulálok édesanyádnak, Neked meg az örömanya szerephez. Igen, emlékszem, hogy mondtad utolsó találkozásunknál, hogy esküvő is lesz. :) Sok-sok boldogságot kívánok a fiataloknak.
Sajnálnám, ha nem tudnál jönni, és nem találkozhatnék Veled. Lehet, hogy lesz ebből még október közepe is, majd meglátjuk kinek melyik hétvége lenne jó.
Csak az időjárás legyen kegyes hozzánk!

Maha, remélem hogy összejön a tókerülés és találkozunk újra. :)  

Kedves Bicajosok, szeptember 25-én tudtok jönni?
Találkozó hely: a szokott időben: reggel 9-kor, a szokott helyen: a Mizé csárda előtt. :lol:

A 30 napos előrejelzés alapján az időjárás kedvez nekünk (egyenlőre):
 http://www.idokep.hu/elorejelzes/Velence 
Beírtam a naptárba. Ott leszek a  mizécsárda előtt. :D  
Szívesen mennék,de sajnos a 25-e nem jó
Azért jó bringázást nektek.
Kedves Fatumos, sajnálom és köszi.
De lehet, hogy még változik a dátum. Sokan nem jelentkeztek még a régi csapatból:

Vajk, Gyuraas, Szirom, Jancsi, Kálmán, Mona,  Katakat,  Zsezse, Mariann, Ditani, Blindike, Sissy, Kava
jöttök? 


Jó lenne Veletek újra találkozni. :)   
25-e nekem sem ideális, rájöttem, hogy előtte nap járom be a Tatabánya-Dunaalmás útvonalat.
Aznap este színház. Ezt még lehet, hogy át kell gondolnom. :)
Sziasztok!
Sym! Ne vedd ígéretnek,de, ha sikerül összehoznom,akkor Lajossal elmegyünk,egy pici esély van rá,de tényleg csak pici. Azt viszont már látom, hogy az áhított Tatai bringázásról le kell mondanom(nagyon sajnálom Ági), elnéztem a naptárt. Akkor megyünk Anyukámat köszönteni.
Sajnos Jancsi sem tud mostanában velünk tartani,baleset érte, kórházban van. Szirom nem igazán jár fel az oldalra,telefonon szóljatok Neki, ha tud, biztos ott lesz.Mariann szintén balesetes,remélem, már gyógyul a keze!
Ha már biztosabbat tudok,jelezni fogok!
Puszi: Márti
Szia Márti,
köszönöm az infókat és bízom benne, hogy sikerül eljönnötök. Szirommal, Kavával, Mariannal felveszem majd a kapcsolatot.
Puszik:Sym

Nesnes remélem, hogy úgy gondolod. :)  
Sziasztok!

Kedves Sym!

Szeptember 24-25 MTB24 VelenceBike sport rendezvény.

Út lezárások lesznek.
Ez nem zavarja majd a mi tókerülésünket?

Betti
Szia Betti és Tókerülni vágyók!

Sajnos figyelmetlen voltam és nem néztem meg, hogy lesz más rendezvény is ezen a hétvégén. Ráadásul Pók Janó is erre a hétvégére szervezi az éves tókerülését. Elnézést!

Talán szép vénasszonyok nyara lesz -bár az időjárás előrejelzés nem ezt mutatja- és adódik még egy olyan hétvége, amikor nem lesz tömeg a kerékpárúton.

Sajnálom:
Sym 

Ui: Egy másik lehetőség: esetleg hétköznap is mehetnénk, persze az aktívan dolgozók lemaradnának erről, amit azért sajnálnék. Viszont tudom, hogy többen dolgoznak úgy, hogy hétköznap is van szabadnapjuk.
Szia Sym!
Nagyon sajnálom,hogy elmarad a tókerülés,pedig nagyon készültem rá,sőt Lajos is úgy belejött a Balcsin a bringázásba,hogy jött volna Ő is.Már elvonási tüneteim mutatkoznak,:-) Hiányoztok, és hiányzik a csoportos bringázás,egyedül megyek minden nap,de az nem ugyanaz. :?
Nekem az október is elég húzós,rendesen be vagyok táblázva, utána meg már nem nagyon lesz jó idő(bár én megyek esőben is hóban is,de nem hosszú távon :-) )
A Balatoni Kerékpáros Táborról előbb-utóbb csak elkészül a beszámoló,addig azért egy csoportképet megosztanák Veletek(a résztvevők utólagos engedelmével!) bizonyságul,hogy megcsináltuk!!! 8-an,3 nap alatt(75-90-75 km),kifogva szelet,esőt és napsütést egyaránt.(Ennyit dióhéjban)
Amikor pótoljátok az elmaradt túrát,majd gondoljatok rám is....azért figyelem az értesítést...hátha be tudom sulykolni a naptáramba!
Puszi mindenkinek!!
Márti
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Szia Márti!

Sajnálom én is, mert készültem rá és vártam a Veletek való találkozást. Reménykedem benne, hogy még összejöhet egy szép őszi hétvégén a csoportos tókerülés.

Köszönöm a balatoni bringás csoportképet, jó látni a régi csapatot. Gratulálok mindenkinek, nagy harcosok vagytok. :D

Mi történt a "krónikással", hogy elhallgatott? Olyan jó kis beszámolókat írt régebben.

Puszillak:
Sym