Kedves Klubtársaim!
37408396.jpg

Az Aquaworld-ben /Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő
1044 Budapest, Íves út 16./ minden hét keddjén délután 6-8-ig vízi tornát tartok.
A belépőt úgy kérjétek, hogy vízi tornára jöttök. Igy a belépő 960.-Ft/fő. Mást nem kell fizetni.
Mindenkit szeretettel várok. Margó

Az Aquaworld Resort Budapest komplexum Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri híd pesti hídfője mellett zöld környezetben, de mégis közel a város központjához található. Könnyen és gyorsan elérhető mind az autóval, busszal.

Autóval érkezőknek

Az M0-ás körgyűrű Dunakeszi-Dél Káposztásmegyer kijárat, utána a körforgalomban Káposztásmegyer tábla irányába, majd az első lehetséges lehajtónál - az Aquaworld tábla szerint - lehajtani (Budáról érkezőknek jobbra, Pestről érkezőknek balra).

Ingyenes buszjárat

Az ingyenes buszjárat minden nap 9.30-21:00 között közlekedik Hősök tere - Aquaworld - Hősök tere útvonalon.

Hősök terétől (Budapest) a Műcsarnok és a Jégpálya közötti trolimegállóból indul és az Aquaworld elől indul vissza a Hősök terére. Leszállás a Műcsarnok és a Jégpálya közötti trolimegállóban.

Menetrend
*A busz a meghirdetett időpontokban közlekedik, vendégeinknek egyidejűen a szolgáltatást a szállítható utasok létszámáig tudjuk biztosítani. A szolgáltatás esetleges meghiúsulása esetén a szálloda, ill. az élményfürdő kártérítési felelősséget nem vállal!
Hősök-teréről indul: Aquaworld elől indul:
09:30 10:00
13:30 14:00
17:30 18:30
19:30 21:00

TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL
Az új 230-as járat a korábbi 30A jelű autóbusz egyes korábbi indulásai helyett közlekedik, annak útvonalát az Aquaworldig kiterjesztve. A járat ennek megfelelően a 30A busz útvonalán közlekedik a Keleti pályaudvartól a Hősök tere, Angyalföld, Újpest-Központ érintésével annak Megyer, Szondi utcai végállomásáig, onnan pedig a Megyeri úton, az ipari parkot határoló Íves úton keresztül éri el az Élményfürdőt. A buszok az Íves út és Megyeri út találkozásánál kialakított megállóhely után kanyarodnak az Íves útra.
A menetidő a Keleti pályaudvartól az Aquaworld-ig megközelítőleg 45 percet vesz igénybe. A járat óránként közlekedik reggel 8 és este 9 óra között.
A hozzászóláshoz csatolt képeket csak a regisztrált tagok láthatják.
Kedves Klubtársak!

Még mindég áll az ajánlatom! Minden kedden az Aqua World-ben vízi tornára jöhettek este 6-8-ig. Belépő 960.- Ft/fő. Szeretettel várok mindenkit!!!! :D :D :D :D :D :D
Kedves Manócska! 
Nekem nagyon tetszik a dolog, közel is lakom. De csak nyáron tudok menni, mert addig kedden és csütörtökön az unokámat viszem úszni a szigetre. Lesz nyáron is?
Üdv.: Katakat 
Szia Kata! Természetesen, remélhetőleg nyáron is lesz. Csak akkor sokan vannak és a zsúfoltság miatt szűkösebb a hely. Üdv. Margó
Köszönöm válaszod, számítok rá!
Katakat :)  
Sziasztok ! Én most regisztráltam be az oldalra.Jelenleg sok szabadidőm van. Nagyon szeretnék elmenni egy jót úszni valamelyik uszodába ,de egyedül nem az igazi.Ha valaki hasonlóan gondolkodik jelezze és elmegyünk együtt.Budapesten élek a XV kerben,
Marika
Kedves Klubtársak!

Még mindég áll az ajánlatom! Minden kedden az Aqua World-ben vízi tornára jöhettek este 6-8-ig. Belépő 960.- Ft/fő. Szeretettel várok mindenkit!!!! :D :D :D :D :D :D


Ne tolongjatok már annyian! Még nem férünk be a medencébe! :):):)