Impresszum

Honlap-üzemeltető

50plus-Treff GmbH
Schloßbergstr. 24
D-82319 Starnberg

Fax: +49 (0)8151 - 65 48 564
E-Mail: info@50plusz-klub.hu

Vevőszolgálatunkat: Vevőszolgálatunkat itt » éri el.

Ügyvezetők
Sven Exter, Marianna Exter

Elsőfokú bíróság München - HRB 194188
Forgalmi adó azonosító sz.: DE279778058

Tartalom felelősség
Marianna Exter, a fenti címen érhető el

Az Információs-Szolgálati Törvény/a Médiaszolgáltatókról Szóló Törvény értelmében felelős adatvédelmi megbízott
Emöke Berchtenbreiter, a fenti címen érhető el

ÁSZF
Szolgáltatásaink jogi keretfeltételeit itt találhatja meg: ÁSZF ».

A tartalmakra vonatkozó felelősség kizárása
Oldalunk tartalmait a lehető legnagyobb gondossággal állítottuk össze. Ennek ellenére nem tudjuk szavatolni az említett tartalmak helyességét, teljességét és aktualitását. Szolgáltatóként a TMG (német telemédia-törvény) 7.§ (1) bekezdése alapján az általános jogszabályi előírások alapján felelünk az oldalon elhelyezett saját tartalmainkért. A TMG 8-10.§§ alapján a szolgáltató nem köteles ellenőrizni a részére átadott és általa tárolt, azonban külső forrásból származó információkat, illetve konkrét kifogás hiányában jogellenes tevékenységre utaló körülményeket sem köteles keresni. A fentiek nem érintik a meghatározott információk eltávolítására, illetve használatának zárolására vonatkozó, általános jogszabályi előírásokon alapuló szolgáltatói kötelezettséget.

A hivatkozásokra vonatkozó felelősség kizárása
Kínálatunkban olyan külső honlapokra mutató hivatkozások is találhatók, amelyekre nézve nem rendelkezünk befolyással. Éppen ezért felelősségünk sem terjed ki az említett külső tartalmakra. A hivatkozott oldalak tartalmáért minden esetben az adott oldal szolgáltatója vagy üzemeltetője felel. Jogsértést valószínűsítő konkrét körülmények hiányában azonban a hivatkozott oldalak folyamatos tartalmi ellenőrzése nem várható el tőlünk.

Szerzői jog
Az oldal üzemeltetője által létrehozott tartalmakra és művekre a német szerzői jog vonatkozik. Sokszorosításuk, szerkesztésük, terjesztésük, és a szerzői jog határain túlmutató bármiféle hasznosításuk szerzőjük, illetve létrehozójuk hozzájárulásához kötött. Az oldalakon található tartalmak letöltésére vagy az oldal másolására kizárólag üzletinek nem minősülő magáncélra kerülhet sor. Amennyiben az oldalon lévő tartalom nem magától az üzemeltetőtől származik, úgy figyelembe vesszük harmadik személy rá vonatkozó szerzői jogát. Harmadik személy tartalmait például erre a tényre utaló jelöléssel látjuk el. Kérjük, hogy az esetlegesen észlelt szerzői jogi jogsértéseket megfelelő módon jelezze felénk.

Az EU honlapja az online vita-rendezéshez itt található: https://ec.europa.eu/consumers/odr/